Jocul propozitiilor........
Haideti sa incepem un joculetz.
Eu , fiind prima , incep cu o propozitie iar urmatorul trebuie sa continue cu o alta propozitie , cuvinte sau expresii care au cat de cat legatura cu ce este scris " sus".
Incep eu :
Cu toate ca afara e inca noapte.......
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
Raspunsuri
Iubika spune:
... stiu ca in curand va veni lumina, care....
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
tomecica spune:
Si uite asa mi-am dat seama....
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
georgi75 spune:
ca ziua de maine....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
Iubika spune:
... imi poate deschide o noua usa...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
tomecica spune:
chiar daca eu vreau.....
LAO TZE
Cristina_C spune:
sa nu uit de tot trecutul...
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
tomecica spune:
...care cu siguranta ...[
LAO TZE
daniela_daneza spune:
...m-a facut sa privesc cu incredere in viitor...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"