prostioarele copilariei....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andali spune:

quote:
Originally posted by LiaMaria

Aveam vreo 7-8 ani la vremea respectiva. Aveam o pofta teribila de mincat prajituri, dar cum bani nu aveam trebuia sa gasesc o solutie, doar nu puteam fura asa ca imi vine o idee geniala si o pun in aplicare. Incep sa opresc diferite persoane adulte pe strada si cu o voce dulce si inocenta ii rog sa-mi dea o fisa de telefon (25 de bani) sa o sun pe mama la servici sa-i spun ca am pierdut cheia de la casa Mama era casnica si nici gind sa plece de acasa si sa ma lase pe strada Si uite asa am strins eu vreo 5 lei dar cind am realizat ca "cersitul" a durat mult prea mult si ca e ora ca tata sa ajunga acasa de la servici am hotarit sa merg acasa si sa las ospatul pe mai tirziu. Zis si facut, dar nu ma puteam duce acasa cu buzunarele pline de bani ca zanganeau prea tare si ma auzea mama, asa ca o rog pe o prietena sa-mi tina banii pina pe seara cind urma sa ne vedem. Ea ia banii cu primisiunea solemna ca mi-i returneaza seara. Merg eu acasa cuminte si senina, dar cu gindul la amandinele si eclerele pe care urma sa le infulec pe seara. Ma apuc de lectii si cind il vad pe tata ca apare, rosu la fata nervos si cu cureaua in mina. Ops ... acu e acu. Iau o serie de curele la fund in timp ce tata ii explica lui mama ca un vecin din bloc m-a vazut cum cerseam pe strada si ca il fac de ris in tot blocul . Dupa ce o incasez bine, ma duc la mine in camera si ma "imbarbatez" singura ca pe seara o sa maninc o gramada de prajituri . La vreo ora dupa asta, tata vine si-mi mai trage o serie de curele ca nu vreau sa-i spun unde sunt banii pe care i-am cersit . Eu nimic, nu scoteam un sunet. Mai trec vreo doua ore si cind ma pregateam sa ies afara sa intru in posesia celor 5 lei, ne trezim la usa cu prietena mea si cu tatal ei ca-mi aducea cei 5 lei.... Atit i-a trebuit lui tata, m-a luat iar la curele... si dai si dai pina m-a saturat de cersit....
De atunci am ramas cu o chestie, nu-mi place sa cer...

faina intamplare, am ras de numa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Am fost un copil cumintel, cateva prostioare, asa...

pe la patru ani ma gaseste mama acasa cu ochii cat sarmalele si plangeam de sarea camasa pe mine: eu, femeie cocheta, ma fardasem la ochi cu alifie chinezesca, stiti voi de care ...

termina ai mei de zugravit. ce sa fac si eu: ma apuc sa testez toate acuarelele sorei mele pe peretele din holul de la intrare, si eram tare mandra de operea mea. Asa a intrat in casa noastra oglinda mare de perete ...

si pentru ca eram o artista, normal ca am desenat braduleti si o fetita cu minile din gat pe peretii din dormitorul parintilor. Biata mama nici nu m-a certat, se uita cu ochii mari si se gandea ce copil defect are: bradutii erau rosii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Pe noi ne interesa ce se afla in garajele din spatele blocului,asa ca fortam usile sa vedem ce e inauntru,pana ce m-am trezit cu un picior in fund de la proprietar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Hai sa va spun o patanie de-a mea,dar nu eram copila ci ditamai adolescenta:prin clasa a 11-a unul dintre inginerii care ne predau tehnologie sau ceva asemanator spune:fetelor astupati-va urechile si foloseste cuvantul "a ejacula"(faza se intampla inainte de Revolutie cand nu aveam acces la informatii de acest gen).Retin cuvantul si pentru ca mi s-a parut un termen medical,ma gandesc ca ii voi afla semnificatia cand ajung acasa duminica(in timpul saptamanii stateam in oras la liceu).
Duminica la pranz,masa in familie,taica-meu luase o lingura de ciorba cand suna goarna:Tata,ce inseamna a ejacula?Scapa sarmanul lingura in farfurie,isi schimba culoarea,maica-mea face un gest de genul:te omor,si dupa secunde bune tata rosteste pe silabe:a e-li-mi-na.
Mi-am dat seama ca am comis-o ,am tacut atunci si mama m-a lamurit dupa masa.Si aveam aproape 18 ani......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Am ras copios ce mai...

Ah sa spun si eu de-ale mele..n-am fost cuminte nicidecum....eram mai baietzoaica ca frate-miu...

Cand eram mica doarmeam la mamaia.Aveam o rochita de culoarea piersicii cu stelute si luna.Imi placea la nebunie,dar bunica-mea niciodata nu m-a imbracat cu ea...
Asa ca nu mi-a trebuit mult..bunica-mea se ducea in fiecare dimineata la piata cu noaptea-n cap si eu bineinteles ca la ora aia dormea..numai ca de cu seara mi-am pus in cap sa ma imbrac cu rochita si sa plec de acasa.M-am trezit la ora 7 dimineata si bunica-mea inca nu ajunsese acasa.Am pus rochita pe mine si am plecat.Am inchis usa,am salutat femeia de servici pe scara si dusa am fost.Am umblat tot orasu de ajunsesem la combinat si m-a luat o femeie de acolo m-a adus in parcu de langa noi(unde locuiesc parintii).Da eu tot sa nu ma duc acasa stiam ca mi-o i-au pe cocoasa...si iar da-i si umbla...Intre timp(asta mi-a povestit mama) apare bunica-mea plangand in fata blocului(unde locuiau ai mei) si spune ca a disparut fata.Mama sa lesine...tata un timp calm...Intreaba mama cum s-a intamplat si-i spune ca ccc cand a ajuns acasa usa era deschisa in laturi si fata nu era in casa.Au inceput sa ma caute,politia orasului,la radio,afise pe stalp...mama saraca unde mi-e fata,unde mi-e fata...Deja se facuse seara si mama i-a spus tatel hai sa mai trecem o data pe la colt..tata a zis eu te astept aici(cautasera de n ori n locul acela si eu nu eram acolo dar totusi mama simtea ceva...).In fine o vad pe maica-mea peste strada o strig si ii fac cu mana foarte senina..jucam coarda cu niste fetitze cand m-a vazut m-a luat la palme de numa'...tata cand m-a vazut i-a spus mamei sa se linisteasca poate oi fi abuzata de unde stie ea ca am fugit....Ajunsa in casa imi aduc aminte ca stateam pe genunchiul lu' taica-miu si ma intreba i-a zii tata unde ai fost ce si cum.Si eu foarte vesela am fost am mancat tort,am fost la nenea de la coltz...Doamne saracii mei parinti erau incremeneiti,dar eu eram foarte sigura de minciunile mele...Asta da poznaie...acum cand ne amintim radem...
Furam florile din gradinle oamenilor...o data m-a prins baba si mi-a luat jacheta,cand am intrat in casa ma intraba mama,copile unde ti-e jacheta la care eu ca nu mi-e frig nu am pus-o pe mine.Faza e ca baba care mi-a luat jacheta vindea bors si mama lua de la ea bors si uite asa ma ofeream eu voluntar sa i-au bors de la baba poate poate mi-o dat jacheta.Si m-a baba m-a tinut o luna pana mi-a dat jacheta...

revin....

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu aveam o vecina care avea o prietena in Canada care ii trimitea scrisori. Eram atat de avida sa iau si eu contact cu occidentul, incat urmaream mereu posta, apoi luam un betigas, il bagam prin gaurelele de la cutia postala a tipei, ca sa ridic plicul si sa-l pot scoate cu degetele prin deschizatura de sus, mergeam acasa, desfaceam cu mare grija plicul, citeam scrisoarea si ma uitam la poze, imaginandu-mi ca sunt si eu acolo... apoi il lipeam bine la loc si-l returnam in cutia tipei.

De cateva ori i-am furat bani lui tata ca sa-mi invit colegele la cofetarie. Aveam vreo 10 ani.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Acum am descoperit forumul cu poznasi si tare haios este.

Din categoria plecat de acasa- aveam 4 ani 1/2 cand am plecat de acasa, dar nu in parc asa cum mai fac unii copii, ci la gara de unde am luat trenul. Faza este ca eu vroiam sa ajung la bunica mea in Mangalia, iar trenul care l-am luat se ducea la Bucuresti. In tren am mancat prajituri , dar a aparut controlorul care m-a intrebat unde merg- eu sincera i-am spus ca la Mangalia la bunica mea.Omul sa innebuneasca, nu alta.Ma da in primire la gara la Ciulnita, seful de statie ma pune in tren inapoi spre casa.Ajung in orasul natal-in primire la controlori. Norocul meu a fost ca m-a vazut o vecina care lucra la restaurantul garii si mi-a anuntat mama.
Maica-mea disperata m-a cautat de la pranz(cand trebuia sa ma intorc de la gradinita) pe la toti colegii mei, la spital, si tocmai se pregatea sa se duca la politie. Frica cea mare era ca venea tata de la bucuresti.Si ce credeti?Eu cu taica-miu am fost in acelasi tren Partea buna: de speriati ce au fost n-au mai avut chef nici sa ma pedepsesca fizic, ci doar m-au pupat, m-au strans in brate si mi-au explicat ce greseala mare am facut.
Acum stau si imi fac griji pentru fetita mea de 1 an si 1 luna.Daca o sa-mi semene? Ca va dati seama ca aceasta a fost cireasa de pe tort, ca muuulte am mai facut eu la viata mea!

Mergi la inceput