prostioarele copilariei....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Noi stateam la etajul 4 si s-a intamplat sa arunc cu apa in trecatori, asta pana cand ei veneau sus sa se planga, si atunci m-a apucat frica.

Crinuta si Rayan

eu la 9 si aruncam si cu apa si cu oua

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Daniella, si eu aveam sindrom turistic... Intr-o zi, trebuia sa merg la mama la servici, pe str. Nicolae Iorga (zona Romana). De la Calea Mosilor trebuia sa iau autobuzul 33 (doar 3 statii trebuia sa merg); eu m-am urcat in 37, care la Piata Cosmonautilor (adica la a doua statie) facea stanga si mergea in Drumul Taberei. Cand autobuzul a facut stanga, in loc s-o ia inainte, si am realizat ca am gresit masina, nu m-am speriat, am mers cu el pana la capat, unde am coborat si m-am dus intins acasa la matusa mea... Care "a paralizat" cand m-a vazut singura la usa (aveam 6 ani jumate); trebuie sa spun ca drumul de la capatul masinii pana la blocul matusii mele nu era chiar simplu, era asa de intortochiat incat de fiecare data cand mergeam cu totii in vizita, venea ori unchiul ori matusa sa ne astepte in statie... Eu am nimerit fara sa ma invart prea mult printre blocuri. Bineinteles ca matusa m-a luat frumusel si m-a dus la mama la servici, unde am gasit-o pe mama moarta de spaima...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

mi-am mai amintit : prin clasa 1 sau a 2 a obisnuiam sa-mi fac zahar ars dar nu stiam la vremea respectiva ca ceea ce ramane in craticioara se topeste in apa , asa ca am tot aruncat recipientele in care faceam ,pana si-au dat ai mei seama ca ceva se intampla . Am furat-o si atunci de la tata. Asa e cand esti copil cu cheia de gat . Numai bazaconii faci cat esti singur acasa.

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Da, da, si eu faceam zahar ars acasa... i-am ars cateva oale mamei... aoleu la fundul meu...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Eu pe la 6-7 ani faceam schimb de jucarii cu o prietena, dar cum? Ea la etajul 7, nu chiar deasupra noastra, eu la 6, ea lega jucarii de sfoara si eu le prindeam, apoi ii legam alte jucarii. Pana ne-a "turnat" cineva care urmarea spectacolul de jos.Pe la 12-14 ani aveam urmatoarele distractii:- in zona in care locuiam exista un triaj pentru trenuri, unde erau oprite trenurile ce trebuiau curatate. Umblam prin vagoane si ne jucam. Ne placeau in special cele cuseta. Mai treceam si pe sub trenuri, uneori acestea se puneau in miscare chiar in acel moment...- ne urcam pe terasele blocurilor, ne plimbam si stateam la plaja.- ni se punea pata si urmaream persoane (tipi draguti) dar in cartier, nu prea departe.Acum, povestind nepoatei mele, care are 17 ani, cate tampenii faceam, se cruceste saraca si nu ii vine a crede. Cica io chiar am fost un copil mai nebunatic.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ah, mi-am mai amintit una. La gradinita in grupa mare mergeam singura cu cheia de gat.
Ei bine, intr-o zi am plecat fara sa incui, lasand cheia acasa.
Ne-am dat seama cand a venit mama sa ma ia de la gradinita si cheia nu era la gatul meu.

Si inca una: tot in aceeasi perioada am plecat la gradinita cu un pantof de un fel si al doilea de alt fel, spre deliciul celor de la gradinita.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu scoteam dushul pe geamul de la baie, de deasupra cazii, si faceam baie vecinilor care mi se pareau mai prafuitzi.... nu vedeam ce e rau in asta.

In rest o stressam pe sora-mea mai mica... i-am dat din greseala sa bea sampon in loc de suc si am instruit-o sa nu deschida gura cind vine mama, sa nu cumva sa faca clabuci!

Iar alta data am ascuns-o in tufish, in Herastrau, pentru ca aveam kef sa fac baie in lac.. si... ca sa n-o fure cineva...i-am pus niste frunze in cap si am lasat-o acolo toata seara.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Fain subiect Eu cred ca am fost cel mai rau copil din cartier i-mi aduc adesea aminte ce prostii faceam si totusi mi se pare ireal...
Cu aruncatul pungilor cu apa , oua , cartofi si ce mai gaseam prin casa , inclusiv zacusca pe care o trageam cu lingura pe geam , ma ocupam frecvent veneau oamenii la usa ca singurul geam deschis de la care s-ar fi putut arunca era al meu ,numai ca norocul era de partea mea fiind mereu singura ...asa ca dupa bocanitul la usa si tambalaul de rigoare plecau in legea lor ...
Aveam vre-o 9 ani si sora mea 3 ani, ea avea parul lung si carliontzat asa ca talentul meu de stilist ma chinuia rau , toata ziua o flocaiam , pieptanam si ce-mi mai trecea prin cap ...Dar am culminat prin ai vopsi si parul ... cu ce?...cu goashe, acele acuarele in tubuletze , nu stiu de unde mi-a venit ideea dar am vrut sa o fac roscata si am facut-o doar ca atunci cand s-au uscat acuarelele pe par a fost dezastru , parca avea capul in ghips ,iar parul era ca de sarma. M-am luat frumusel si am spalat-o dupa ce m-am distrat eu copios ,numai ca operatzia nu prea mi-a reusit, cand a venit mama i-a facut baie sora-mii si apa s-a inrosit de la parul ei de parca era sange S-a apucat mama disperata sa caute copilul in cap sa vada unde e lovita, de curge sange , de ce nu o doare...M-a luat la intrebari si a trebuit sa recunosc nu am luat bataie dar m-a mushtruluit rau de tot ca era sa las copilul fara frumusetze de par pe cap ...
Alta faza care i-mi vine in minte e legata tot de saraca sora-mea , eu aveam 7 ani, ea 1 an .Ne-a lasat mama singure in casa ea fiind la o sedintza, si mi-a promis ca daca am grija de sora mea si pot sa o adorm pana vine ea ma lasa afara sa ma joc cu copii...Am incercat eu sa adorm copilul dar nici o sansa, ea avea chef de joaca in pat , ii tot spuneam sa inchida ochii , ba ca vine bau bau, ca ii dau nu stiu ce, ash.. de unde , inchidea ochii pt. un minut si ma pandea pe sub gene . Si in mintea mea sclipitoare mi-a mai incoltzit o idee, am bagat vre-o 3 gume de mestecat si le-am molfait pana s-au inmuiat ,am scos guma din gura si i-am lipit ochii cu guma sora-mii ca sa stea cu ei inchisi si sa adoarma mai repede A adormit fortzat ca nu mai putea deschide ochii , dar a fost catastrofa sa-i dezlipesc guma de pe ochi si de prin gene pana a veni mama...

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nici eu n-am fost vreun sfintisor de copil!
Imi amintesc destul de bine o intamplare: mama rebuia sa plece la serviciu shimbul II si m-a delegat pe mine sa ii dau sa manance sora-mii. Binteinteles ca sor'mea era o nazuroasa la mancare si n-am reusitsub nici-o forma sa o fac sa se atinga de mancare.Atunci i-am indrugat o poveste "cum ca eu nu sunt sora ei adevarata, ci m-a trimis Ceausescu in familia ei ca sa am grija de ea si sa o aqjut pe mama...si in final ii spusesem ca o sa-i spun lui Ceausescu sa ma mute la alta faqmilie , la un alt copil mai cuminte ca ea nu ma asculta!"
Nu pot s-o uit nici acum (avea vreo 5 anisori), a luat o carte de-a mea de la scoala (si stiti ca era Ceausescu pe prima pagina), tinea carte ca pe o icoana si se ruga:
"Tovarasul Ceausesacu... va rog frumos sa nu o luati pe sora mea si sa o duceti la alta familie etc" si plangea mititica de sarea bluza dupa ea, iar yo drac de copil radeam pe 'nfundate!
...numa dracii am facut...

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Copil poznas am fost si eu.Nici nu ma mir ca imi seamana d-ra.
-la nici 3 ani am efectuat prima freza...pe capul sora-mii de aprox un an (tatal meu, frizer de meserie, mai tundea vecinii acasa si atunci iesise din camera unde ne aflam pt 10 minute...tp suficient pt a o cheli pe sora-mea)
-turista am fost si i-am transmis pasiunea Almei ; dispaream pe la vecini si ma cauta bunica disperata, dar in loc sa-mi administreze o nuielusa ma strangea la piept si ma pupa de bucurie ca ma vedea intoarsa ...(intr-o seara aveam multa treaba la PC si am zis ca-mi pot supraveghea fetita pt ca usa dinspre gradina era larg deschisa, iar curtea e inchisa cu gard de lemn facut special ca sa nu dispara Alma...in partea stanga, intre noi si vecini sunt inca niste tufe dese pt ca ei nu au fost de acord sa punem gard de lemn si acolo...din senin s-a asternut linistea in gradina si eu era sa fac infarct cand am descoperit ca d-ra disparuse...ea statea bine merci pe canapeaua vecinilor si canta cu d-rul Daan, tot un copilas de varsta ei, la orga.Acum nu ramane nici o secunda singura in gradina, desi mai departe de gradina sau casa vecinilor nu ajunge)
-tot sora-mii i-am spalat parul cu vaselina lichida pt maini
-era sa aprind casa cu un chistoc de tigara ramas in scrumiera de la tatal meu, pe care-l reaprinsem eu din curiozitate si-l scapasem pe niste hartii - aveam 7-8 ani
- pe la 5-6 ani am organizat o mini excursie in padure cu cei doi veri ai mei (ambii cu un an mai mari decat mine) - nu intelegeam de ce nu i-am putut insoti pe parintii nostri cu o zi inainte asa ca am luat eu initiativa...plecaseram de dimineata (asta se intampla la tara, la bunici) si ne-am intors spre seara cu un cos de fructe si ciuperci padurete.Bunica era in pragul infarctului, iar bunicul, mai calm, ne-a explicat cu mult calm de ce gresisem...chiar nu am mai repetat istoria
-eram la gradinita si primeam buline sau stelute rosii drept recompensa pt raspunsurile bune sau comportament - am aplicat recompensa asta si acasa, oferindu-i sorei mele stelute decupate dintr-un set nou de lenjerie de pat (prea erau frumoase si rosii stelutele de pe fetele de perina, iar eu cica eram educatoarea)
Mai am muuulte, dar ma duc la nani ca nu mai pot.Cand imi mai aduc aminte, mai scriu.In adolescenta m-am cumintit, abia in studentie am revenit la copilarie, insa intr-o forma mai blanda.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput