Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 6

Dianami spune:
Uram si noi copilasii care au implinit un anisor ieri: La multi ani, Alexandra!
La multi ani, Alexandru!
Precum si pe dragii de astazi: La multi ani, Cristina!
La multi ani, Ioana Bianca!
La multi ani, Alesia!
La multi ani, George Calin!
La multi ani, Tudor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Dianami spune:
Kasi, uram si Victoritei "La multi ani!" cu ocazia onomasticii, Sf. Mucenita Hristina sa-i fie alaturi in tot ceea ce va face, iar voi sa va bucurati de ea ca si pana acum.
V-am vazut si pozele, tare cocheta domnisoara in rochita ei brodata , iar voi se vede ca sunteti f. mandri de ea. Cel putin tati o soarbe din ochi
.
Felicitari pt. examene!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Dianami spune:
Cristina (palmyrah2002), "La multi ani!" pt. ieri! Sa fii sanatoasa si sa-ti cresti copilasii cu multa dragoste!
Albinutzza, l-am admirat pe Bondarasul cu frizura noua! Sa va traiasca! E baietel mare deja!

Tethys spune:
Victoria Hristina = o "victorie crestina"!
Hristina, asta e cu adevarat intelesul numelui micutei tale ! Sa-ti traiasca si s-o aiba Dumnezeu in paza! Am vazut pozutele de la mot
... scumpica tare mititica ta! Ce bine-i sta in rochitica alba
... parca-i un ingeras
!
quote:
Sa va spun ce a ales baiatul mau de pe tava: surubelnita, bricheta si pixul
Pisicut, oare ce poate insemna

Simonaci79, multumim

Corbioana, frumusica foc finuta ta... cum il serveste ea pe mititelul tau

MULTUMIM TUTUROR PENTRU URARILE DE IERI

CRYNA

Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?

corbioana spune:
Cryna multumim frumos de aprecieri si voua sa va traiasca micutul care seamana numai cu tine a propos . Daaa Andrei era foarte atent la ce se petrecea pe acolo si mai ales la ce se punea pe masa ca asta il preocupa pe el. Oricum lui nu i-am dat din tort deci aia i-a fost singura degustare.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Tethys spune:
Hmh, vazand si postarea Dianei, mi-am dat seama(din ce a scris si Hristina) ca si la voi a fost Sf. Cristina ieri... la fel ca la noi... Eu cunosc mai mult sarbatorile mari pe care le avem in comun... Cele mai "mititele" n-am cum, ca nu mi le-a zis nimeni ... Desi am si prieteni ortodocsi, nici unul nu m-a felicitat de onomastica mea
... care se pare ca e "comuna"
... In schimb, mi-au atras mereu atentia de onomastica lor
!... Cica, eu ar fi trebuit sa stiu deja
... In fine, nu stiu daca m-ati inteles, ce vreau eu sa zic... Important e, pentru mine, ca am aflat... ca onomastica mea e "comuna"... rusinica lor
... nu-i asa
?!?
CRYNA de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
SEMANAM OARE?!?

Dianami spune:
Crina, "La multi ani!" pt. ieri. Acum mi-am dat seama . Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de Robertelul tau drag!
Eu nu stiu sarbatorile la catolici, dar la ortodocsi da, am destule calendare prin casa. Ieri a fost Sf. Mucenita Hristina, dar nu apucasem sa intru sa o urez pe "Victoria crestina" .
Dar acum, ca ne-ai spus tu ce se sarbatoreste la catolici, nu putem decat sa ciocnim un pahar de sampanie .

andatudor spune:
Urez si eu cu intarziere La multi ani tuturor celor cu numele de Cristina/Cristian !
La multi ani tuturor celor care au implinit un anisor!
Simona-multa sanatate puiului mic(care nu mai e asa de mic
) si sa nu mai faca febra!
Acusor-l-am vazut pe Teo,ce mult ii place si lui in apa !
Azi ma duc sa ii iau analizele lui Andrei,ca i-am recoltat sange ieri-a plans saracul de a rupt cand i-a luat sange din vena!Ta-so la inceput nici n-a mai vrut sa-i facem decat hemograma,ca sa-i ia sange decat din degetel,dar l-am convins pana la urma,daca tot i le-am facut macar sa i le facem ca lumea!Dar m-a durut sufletul pana s-a terminat !

Tethys spune:
Mersi Diana Mirela
. Nu face nimic... ca nici eu nu am calendarul vostru in casa
... Eu vroiam sa zic de acei "prieteni", pe care ii am eu
, si... care stiu numai de onomastica lor si au pretentia sa stie toti
!!! Te pun asaaa intr-o stare de jenaaaa, atat pentru gestul lor (de a-ti atrage atentia), cat si pentru tine... Ce pot sa mai zic...
Mersi inca o data de felicitari... si...
.
MULTUMESC TUTUROR
!
CRYNA de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
SEMANAM OARE?!?

anis spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!!!!!!!!!!!!
AniS 14+
si Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."