Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 7
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by corbioana
Cristina eu ii dau lapte UHT lui Andrei dar iarta-ma nu stiu care e intrebarea, nu am prea avut timp sa citesc tot din urma
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Multumesc Ioana!
Intrebarea e daca ai observat modificari ale culorii scaunului,adica daca e mai deschis la culoare,decit de obicei!
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Cristina (palmyrah2002), "La multi ani!" pt. ieri! Sa fii sanatoasa si sa-ti cresti copilasii cu multa dragoste!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Multumim mult de tot!
Sa aveti parte parte de o viata senina si fericita!
Cu drag,
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Cryna ,LA MULTI ANI !
O viata senina si fericita alaturi de toti cei pe care ii iubesti!
Cristina,Rares si Mihnea
corbioana spune:
Cristina da, am observat si schimbarea culorii si consistenta, e muult mai moale pt o perioada. Eu tot puneam pe seama dintilor, etc. Dar cred ca era de la lapte. Cand am facut trecerea. A fost asa vreo cateva sapt. Dar nu sunt medic sa spun sigur ca de la asta era, pt ca am intrebat pediatra si nu a gasit o cauza certa, insa era si asta o posibilitate.
Tethys spune:
quote:
Cryna sa va traiasca micutul care seamana numai cu tine a propos
Multumesc mult Corbioana, pentru confirmare ... ca-mi seamana , hi,hi,hi ... Acum, vom vedea cand mai creste... ca se spune... ca se mai schimba, in timp ce creste... oare ?!? Vom vedea...
Palmyrah2002, mersi ... ciocnim impreuna , nu-i asa?!?... ca tot Cristina esti si tu ...
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
Monica-Elena spune:
Ioan si Cristina nu mai dati lapte praf la micuti ati trecut pe uht? Eu l-am trecut pe Humana 3 si o sa ii dau pana la 3 ani lapte praf si de pe la 2 ani o sa ii bag si laptele de vaca(improriu zis de vaca ca UHT va fi). Pana atunci facem doar branzica din el.
corbioana spune:
Monica, eu l-am trecut pe Andrei pe lapte UHT (mili) de la 11 luni si ceva. Si ne merge foarte bine cu el pana acum, multumim lui dumnezeu. Am cerut acordul pediatrei fireste daca e ok si a fost de acord.
anis spune:
Auziti fetele da cum faceti in deplasari ,vacante etc cu laptele UHT? Ca stiu o cunostiinta care nu vroia decat un anumit fel de lapte si s-au trezit in Italia ,copilul avea 2 ani, ca urla dupa lapte si nu vroia sa bea nimik din ce gaseau pe acolo..
Eu am gandesc de ex in vacante ca e mai greu cu el..cu asta praf ,tac pac..nu tie frica ca se strica etc..
La mine vine pediatra dupa 1 si astept sa vad ce si cum.
AniS 14+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Clubul copiilor atomici :
- Oani-emaaimee
- Aris-Aldebaran
- Andrei Mario-andatudor
- Eduard Ilie-joker
- Ingrid Alexia-anis
- Andrei-laura-s
- Rares Stefan-palmyrah2002
- Mario Gabriel-Simonaci79
hai poftiti care mai sunteti,ca sigur mai sunteti
PS:copilashii nu sunt trecuti in ordinea nazbatiilor facute pt k nu e un clasament,ci in ordinea inscrierii
de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei
dk vreti o sa editez la inceput de lista(cu userul comun) sa pun clubul atomicilor.
mersic de felicitari,dragele.
acum mor de somn si ma duc sa ma culc k pic.
de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII