Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 6
Dianami spune:
Uram si noi copilasii care au implinit un anisor ieri:
La multi ani, Alexandra!
La multi ani, Alexandru!
Precum si pe dragii de astazi:
La multi ani, Cristina!
La multi ani, Ioana Bianca!
La multi ani, Alesia!
La multi ani, George Calin!
La multi ani, Tudor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Kasi, uram si Victoritei "La multi ani!" cu ocazia onomasticii, Sf. Mucenita Hristina sa-i fie alaturi in tot ceea ce va face, iar voi sa va bucurati de ea ca si pana acum.
V-am vazut si pozele, tare cocheta domnisoara in rochita ei brodata , iar voi se vede ca sunteti f. mandri de ea. Cel putin tati o soarbe din ochi .
Felicitari pt. examene!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Cristina (palmyrah2002), "La multi ani!" pt. ieri! Sa fii sanatoasa si sa-ti cresti copilasii cu multa dragoste!
Albinutzza, l-am admirat pe Bondarasul cu frizura noua! Sa va traiasca! E baietel mare deja!
Tethys spune:
Victoria Hristina = o "victorie crestina"!
Hristina, asta e cu adevarat intelesul numelui micutei tale ! Sa-ti traiasca si s-o aiba Dumnezeu in paza! Am vazut pozutele de la mot ... scumpica tare mititica ta! Ce bine-i sta in rochitica alba ... parca-i un ingeras !
quote:
Sa va spun ce a ales baiatul mau de pe tava: surubelnita, bricheta si pixul
Pisicut, oare ce poate insemna ? Ne dam un pic cu parerea ... ar putea fi vreun inginer... fumator ? sau... lucrand in domeniul "gazelor" ?... hmh, nu-mi dau bine seama... incurcata treaba... o vedea el cand s-o face mare ...
Simonaci79, multumim pentru urarile de ieri... intradevar, o sa treaca luna repede ...
Corbioana, frumusica foc finuta ta... cum il serveste ea pe mititelul tau !!!!! Sa-ti traiasca amandoi !
MULTUMIM TUTUROR PENTRU URARILE DE IERI !
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
corbioana spune:
Cryna multumim frumos de aprecieri si voua sa va traiasca micutul care seamana numai cu tine a propos . Daaa Andrei era foarte atent la ce se petrecea pe acolo si mai ales la ce se punea pe masa ca asta il preocupa pe el. Oricum lui nu i-am dat din tort deci aia i-a fost singura degustare.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Tethys spune:
Hmh, vazand si postarea Dianei, mi-am dat seama(din ce a scris si Hristina) ca si la voi a fost Sf. Cristina ieri... la fel ca la noi... Eu cunosc mai mult sarbatorile mari pe care le avem in comun... Cele mai "mititele" n-am cum, ca nu mi le-a zis nimeni ... Desi am si prieteni ortodocsi, nici unul nu m-a felicitat de onomastica mea ... care se pare ca e "comuna" ... In schimb, mi-au atras mereu atentia de onomastica lor !... Cica, eu ar fi trebuit sa stiu deja ... In fine, nu stiu daca m-ati inteles, ce vreau eu sa zic... Important e, pentru mine, ca am aflat... ca onomastica mea e "comuna"... rusinica lor ... nu-i asa ?!?
SEMANAM OARE?!?
Dianami spune:
Crina, "La multi ani!" pt. ieri. Acum mi-am dat seama . Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de Robertelul tau drag!
Eu nu stiu sarbatorile la catolici, dar la ortodocsi da, am destule calendare prin casa. Ieri a fost Sf. Mucenita Hristina, dar nu apucasem sa intru sa o urez pe "Victoria crestina" .
Dar acum, ca ne-ai spus tu ce se sarbatoreste la catolici, nu putem decat sa ciocnim un pahar de sampanie .
andatudor spune:
Urez si eu cu intarziere La multi ani tuturor celor cu numele de Cristina/Cristian !
La multi ani tuturor celor care au implinit un anisor!
Simona-multa sanatate puiului mic(care nu mai e asa de mic) si sa nu mai faca febra!
Acusor-l-am vazut pe Teo,ce mult ii place si lui in apa !
Azi ma duc sa ii iau analizele lui Andrei,ca i-am recoltat sange ieri-a plans saracul de a rupt cand i-a luat sange din vena!Ta-so la inceput nici n-a mai vrut sa-i facem decat hemograma,ca sa-i ia sange decat din degetel,dar l-am convins pana la urma,daca tot i le-am facut macar sa i le facem ca lumea!Dar m-a durut sufletul pana s-a terminat !
Tethys spune:
Mersi Diana Mirela . Nu face nimic... ca nici eu nu am calendarul vostru in casa ... Eu vroiam sa zic de acei "prieteni", pe care ii am eu , si... care stiu numai de onomastica lor si au pretentia sa stie toti !!! Te pun asaaa intr-o stare de jenaaaa, atat pentru gestul lor (de a-ti atrage atentia), cat si pentru tine... Ce pot sa mai zic...
Mersi inca o data de felicitari... si... .
MULTUMESC TUTUROR !
SEMANAM OARE?!?
anis spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!!!!!!!!!!!!
AniS 14+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."