Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cristina- multumesc pt incurajari! Nu imi fac mari probleme, va merge el pana la urma, mai multe probleme imi fac cu mancarea ca tot la faza de pasat fin suntem.... Azi i-am dat supa cu carne si nu a vrut blenderul sa o paseze fin si abia a mancat 100g cu oracaieli intre inghitituri si cand i-am dat un borcanel de fructe l-a papat imediat! Tare puturos copil mai am!!!! Pupici pt plimbaret!!! Si pt fratiorul lui si mamica lor!

Emaaimee- daca poti te rog sa-l inscrii si pe praslea in clubul atomicilor! Cel mai bun exemplu e imbracatul/dezbracatul la care ma alearga prin toata camera, ca sa nu mai vb de cataratul pe tot ce prinde si alte nebunii pe care le mai face! Multumim!!! Sanatate multa si sa va reveniti repede! pupam fata frumoasa!!!!

Cryna- sa-ti traiasca Robertelul si sa fie sanatos!!! Vei vedea ca asa repede trece luna si faceti si voi un anisor.... Pupici!!!

Kasi- pai de ce nu vrei sa se faca fata coafeza??? Se castiga tare bine iar coafezele sunt tot timpul aranjate si cochete.... mie tare mult mi-ar fi placut sa am talent la asa ceva... Sau pur si simplu va fi fata aranjata si frumoasa si asta e tot semn de bunastare... hai nu mai fi si tu suparata, fii mai optimista!!! Pupam mamica suparici si fata cochetica!!!! Iar de poze- eu am dar numai niste caricaturi de poze, indulgent numite asa.... si eu l-am tuns scurt, nu mai am ce sa mimez.... Uite un sa treaca supararea!

Joker- sa-ti traiasca iedutul Iliuta!!! Imi cer scuze pt intaziere!!! Pupam buba sa treaca repede. Ce a patit? De fapt...tu ai scris numai ca eu...merit o urecheala!!!! Pupici!!! Iar cu apa...eu nu stiu daca e o cantitate rec, depinde si de copil, cat vrea, cat transpira...de pilda Mario in zilele calduroase cand transpira mult bea in jur de 400 ml pe zi fara lapte, iar cand e mai racoare, mare lucru daca bea 200.... Nu stiu ce sa zic! Iar de Gesi...de unde reiese ca s-a retras? Chiar asa a facut? De ce???? I-am facut noi ceva?

Gesiiiiii, unde esti? Vino la raport!!!!!!

Kasi si Cryna- pai atunci uram si noi La multi ani si tot ce va doriti celor care se aniverseaza azi!!!!! (cam tarziu m-am gasit si eu...)

Acusor- multumim pt urari, deasemenea si tie iti urez La multi ani si imi cer scuze ca nu am stiut ca a fost si ziua ta...am lipsit cateva zile si vad ca am pierdut tare multe.... Am vazut pozele frumoase si "palarioase!!!" Avem si noi Jucarie la fel ce cauciuc parfumat.....tare frumos miroase.... Sanatate multa puiului mic!!! Sa se faca repede bine! Pupici!

Yasmari- La multi ani cu multa santate! Imi cer scuze ca nu am stiut nici de tine, acum m-am prims, din mesajul lui Acusor.... careia ii multumesc!!! Pupici!!!

Mergi la inceput

Acusor- fe;icitari pt progrese!!! Plimbari placute!!!

Monica_Elena- felicitari si voua pt distractii si progrese! Si asteptam poze!!!

Pisicut- felicitari pt alegeri...eu nu i-am pus bricheta, popate-l pacalesc si nu fumeaza!!! Iar pix si surubelnita...hm, interesanta combinatie! Care o fi meseria pana la urma? Pupici multi si multa sanatate lui "cheliuta"!!!!! Asteptam cu interes si pozele!

Emaaimee- multumesc mult!!!! Si multe felicitari plimbaretei!!!! Multi pasi siguri inainte! Sa-ti stapanesti sanatoasa noua titulatura!!! Si ce vrei sa spui:

quote:
nu ma mai agit,am realizat ca instinctiv fac parte din gruparea attachment parenting.nu-i rau deloc.trebuia sa nu ma tot agit k vad k nu i-am facut fetei bine pana acum.
Ce ai patit? Pe tine cine te-a suparat? Cum sa nu-i faci bine fetei????? Pupici multi!!!

Kasi- am vazut cretulina frumusica!!! Sa va traiasca!!! Tare frumusica si mare s-a facut!!!! Am vazut-o si cu tortul!!! Felicitari! Sa fie sanatoasa si fericita toata viata!!!!

Mergi la inceput

Am terminat si eu pe ziua de azi!! Fug la culcare ca e tarziu, dar nu inainte de a ura copilasii nascuti pe 25! La multi ani, sanatate, fericire si mult noroc pentru:

CRISTINA (boga)
IOANA-BIANCA (beby)
GEORGE CALIN (monik25me)
TUDOR (oanabomboana)
ALESIA (Costi)

Sa aveti parte numai de bucurii toata viata voastra!!!!!!

Va pup acum si fug, ca mai am si de spalat biberoanele! Noapte buna tuturor mamicilor si copilasilor!!!!! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

LA MULTI ANI
CRISTINA (boga)
IOANA-BIANCA (beby)
GEORGE CALIN (monik25me)
TUDOR (oanabomboana)
ALESIA (Costi)

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salutare la toata lumea si multi pupici bebicilor care si-au aniversat anisorul: [red]Alexandru si Alexandra, Mario, cu intarziere...si Cristina pentru azi ! LA MULTI ANI!!!! Sa fiti sanatosi cu toti si imi cer scuze pentru omisiuni pt ca nu am prea avut timp....
La multi ani frumoaselor mamici Yasmari si Acusor. Sa fiti sanatoase si iubite! Acusor am vazut pozele voastre de la mare suuuuper! Teo e un frumos si dragalas. Unde ati fost la mare?
Acum vizionez poze cu Victorita (La multi ani si la 1 anisor!!!) [/red]E tare frumusica si dragalasa!!!!

Noi am fost vineri la party (primul party de copii al lui Andrei), a implinit finuta noastra 2 anisori si Andrei a fost in mare verva acolo. Am pus poze in Albumul "Andrei la party". Iar apoi mami si tati au plecat samb si duminica la o pensiune cu niste prieteni si s=au distrat si ei putin, fara puiut de data asta.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Simona multa sanatate puiului Mario, sa se faca repede bine, sa nu fie nimic Sa stii ca nu va face vaccinul daca a facut febra acum, mai trebuie sa treaca vreo doua zile. Asa am patit si noi. Ne-a amanat 3 zile ca facuse febra Andrei. Dar asta nu e o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA!

"La multi ani!" 1 anisor si-o luna: MIHNEA GABRIEL [Monica-Elena], MIHAI [Cris Ciurea].

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: CRISTINA [mitub]; IOANA-BIANCA [beby]; GEORGE CALIN [monik25me]; TUDOR [oanabomboana]; ALESIA [Costi]!

"La multi ani!" 11 luni: SEBASTIAN MIKAEL [Kulta].

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

SEMANAM OARE?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI !
Sa cresteti mari , sa fiti sanatosi ,fericiti si sa aveti parte de mult noroc in viata!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Multumim mult pentru urarile de Sf.Cristina!

Chiar nu da nimeni lapte UHT la copii sa ma ajute cu raspunsul la intrebare?

Mergi la inceput

Cristina eu ii dau lapte UHT lui Andrei dar iarta-ma nu stiu care e intrebarea, nu am prea avut timp sa citesc tot din urma

Mergi la inceput