Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am revenit! Cam tarziu, dar....

Ioana- am vazut pozele tale. F fff frumoasa rochia si sa stii ca sunt f frumoase si sandalutele cu care ai fost, chiar imi plac mult si se potrivesc mai bine decat pantofi rochia fiind subtire. Ma rog, nu stiu cum erau pantofii...dar ai airatat super!!!! (oricum esti tu frumusica asa ca....) Pupici!!! Si la cheliuta "boier Andrei"!

Cryna- gata, am pus public albumul si zilele astea voi face si unul mai recent! Vizionare placuta!

Albinutzza- spor la treaba sa recuperezi repede si concediu placut!!!! Pupici bondarelului!!!

Cristina- si voua distractie placuta in cele 4 zile de evadare! Am fost si eu la Gura Humorului si mi-a placut tare mult! Sa va odihniti si sa veniti cu poze frumoase!!!

Anis- pai...drum bun si distractie placuta!!!!!! Si daca te linisteste, si la noi e la fel cu papatul... Daca s-ar putea mario ar papa numai fructe si iaurt si mult mai putin cantitativ! Si stiu multi copilasi care fac asa. Iar cu somnul....eu m-am lasat pagubasa! Il adorm cu mine in pat si apoi il mut la el in pat ca eu nu suport sa planga! Si astept cu interes sa creasca si sa-i explic ca tb sa doarma singurel.... oare???????? Pupici si succes!

Corina- si Mario plange cand il pun in tarc si el mai voia in brate, ca daca are chef de joaca nu are treaba... Iar de lasat l-am mai lasat cu mama si sta... Noaptea daca se trezeste si plange se linisteste cu mine imediat, sau cu mama, dar putin mai greu si atat! S-a dus tata intr-o seara la el si dupa 20 de min m-a strigat ca nu reusea sa-l adoarma.... Iar cuvinte...mama, tata, zice pa, haide, gata, uite si cam atatca nu mai pun baba, nene si alte onomatopeee... Pupam baiatul blond, frumos si somnoros ziua.... eu macar din punctul asta de vedere nu am probleme! Multumim pt urari!

Laura- nu mai plange!!! Stiu ca iti e tare dor de ei, dar sunt pe maini bune acolo!!!! Iar cu laptele de vaca nu stiu ce comentarii vei starni ca e cel mai bun! Conditie sa fie vaca sanatoasa si cunoscand-o... Pofta buna!!! Si pupici gemenilor frumosi!!!!
Iar cu metodele contraceptive, daca tot nu mai vrei sa faci copii cel mai bun cica ar fi steriletul, si acum mai exista si acela pe baza de hormoni si cele clasice. Dar cel mai bine te sfatuiesti cu dr tau. Iat pt lapte, nu vrei sa incerci cu aspirina? Nu are hormoni si ajuta, inclusiv la retragerea nodulilor. Pupici si sanatate!

Emanuela- si eu ma chinuiam cu 5 mese si acum ii dau lapte dim si seara, fructe masa 2, legume masa 3 si seara cand sunt mai apropiate mesele ii dau 100-150g de danonino ca sa fie mai usor si sa i se faca foame pana la lapte. E mai greu acum pana se adapteaza si ei, e si cald, ei nu stiu sa spuna daca le e foame.... Pupici si spor la leganat!

Mergi la inceput

Cryna- sa stii ca si al meu a avut o per cand nu mai spunea mama desi pana atunci numai asta tipa de dim pana seara... dupa care a urmat tata, ca nu a mai spus pana acum 3 zile iar tata era primul lui cuvant.... se plictisesc si ei, mai invata lucruri noi... eu nu-mi fac prea mari griji, dar ma pusese pe ganduri.... Iar pt voi...spor la pasi singurel si tie putere sa te tii dupa el!!!! Felicitari!

Anda- iar am citi cu intarziere... sper ca au iesit bine analizele!!! Pupam baiatul frumos si mofturos! (sa stii ca si eu cu Mario am aceeasi problema, de ex azi nu a mancat decat 80 ml de lapte si in alta seara s-a culcat fara sa bea nici o gura!!!! Inutil sa spun ca la ora 3 caraia de foame...)

Ema.nu.ela- pai cu metode contraceptive pt Laura.... e buna asta cu trompele dar ireversibila! Si nu stii niciodata ce te apuca mai tarziu...eu una nu as adopta met asta desi acum daca ma intrebi sunt 100% convinsa sa nu mai fac alt copil din cauza situatiei in care sunt..... Dar nu se stie niciodata ce-ti rezerva viata!

Lulu- ma bucur pt tine, sper de data asta sa fie bine, sa va intelegeti bine si sa nu mai aveti nici o problema! sa va iubiti si sa fiti sanatosi sa va bucurati de puiul vostru!!!

Dede- imi pare rau ca nu am intrat sa va urez si eu La multi ani chiar de ziua voastra!!! Sper sa imi accepti si mie urarile si felicitarile cu intarziere.... Sa ai o fetita frumoasa, sanatoasa si fericita!!!! Sa aiba parte in viata de tot ce isi doreste! Si am vazut si pozele cu cheliuta...tare frumusica fetita ta, dar si Adi, frumusel de tot!! Ai niste copilasi super! Felicitari!!!

Diana- multumesc mult pt uarai. Suntem pe drumul cel bun pt moment, cel putin asa zic eu.... Sper sa nu mai raceasca iar asa curand! Pupam si noi nora frumoasa sa ii treaca repede febra si bubitele!!!!

Mergi la inceput

Laura- acum am citi si urm mesaj...sper sa scapi usor si fara probleme, sa nu mai faci noduli si sa nu te mai doara. Si pupam puii vaccinati, sa nu mai aiba nici un fel de reactie. Si felicitari lui Rares pt papat cu biberonul, sa o tina tot asa!!!!! Si nu iti mai face mustrari de constiinta ca doar nu i-ai lasat in drum!!! Stiu ca e greu dar si eu sunt convinsa ca mama tare are multa grija de ei!!!! Iar cu steriletul...cand i-am zis si eu dr meu de efecte negative s-a uitat ciudat la mine si mi-a spus "depinde cine il pune", ca el nu a avut niciodata la pacientele lui efecte negative. Si eu am mare incredere in al meu dar deocamdata cel putin la mine nu e cazul....

Anda- acum am citi si despre rez la analiza, ma bucur ca sunt bine!!!! Distractie placuta!!!!

Yasmari- stai linistita ca esti o mama f capabila!!!! Asa e fata ta, tine de acum la silueta... Ai fost tare la faza cu sotul si " niste curenti electrici". Se monteaza la priza steriletul tau? Pupici!!

Cati- drum bun si distractie placuta! Sa va intoaceti sanatoase si voioase!!!!

Ioana- pai daca si tu tii cura....eu...ma ascund!!!

Mergi la inceput

Diana- sanatate mlta si sa treaca repede durerea de masea!!!

Ema.nu.ela- si voua va doresc sa scapati repde de durere, sa doarma si fata bine ca asta mai lipsea acum cu caldura asta.... Sper ca a fost bine si frumos la petrecere!!

Monai- Ma bucur ca v-au iesit bine analizele si pupam fata proaspat tunsulica!!! Si va tinem pumnii sa nu fi luat varicela si sa va distrati bine la bunica!!!

Kasi- sanatate multa si voua, sa treaca repede efectele vaccinului!!!

Emaaimee- revedere placuta maine si distractie placuta la petrecerile care urmeaza.... Pupici multi!

Yasmari- eu daca tb sa-i dau fructe in parc ii dau borcanel ca e sg care il papa. Legume, daca nu sunt facute in casa, nu vrea sa auda de nici un fel de borcan!!!! Si acum cum iesim seara, iesim imediat dupa masa de legume si papam iaurtul in parc, ca tocmai se incalzeste de la frigider. Pupam jucausa mica papacioasa de out!!!!

Briana- Sa-ti traisca Ella, sa fie sanatoasa si fericta si sa iti aduca toata viata numai bucurii!!!!!!

Mergi la inceput

Dania.nicol- bine ai revenit! Multumim si noi pt urari si speram sa te vedem mai des pe aici de acum!!!

Laura- e prea tarziu sa-ti mai urez distractie placuta, dar ma bucur ca v-ati distrat bine ! Iar de bere...eu am tot spus la timpul patrivit ca stimuleaza lactatie, ca eu beam zilnic o bere si cand nu aveam se simtea bine de tot! Sper sa te simti mai bine acum! Pupici!!

Dede- pupici si sanatate Medeei si sa ii iasa repede dintisorii sa nu mai chinuiasca fata! Iar tie...mult succes si iti tinem pumnii!!! Iar cu alegerile Medeei, cum zicea si Laura, cred ca fata ta va fi o mare gospodina. Si da, la chestia aia cu ata papiota ii zice, zici tu ca nu stii dar nu te credem, ca tu esti tare vrednica din cate stim noi!!!
Pupici multi!!! Acum am vazut si urm mesaj si ma bucur ca se simte mai bine fata!!!!

Cryna- am vazut poze cu puiul tau.... ce fericita esti ca mai adoarme in carut, Mario nu mai vrea de vreo 2 luni...Si ce smecheras cu ochelari de soare ai tu! Iar filmuletele....am vazut ce viteza aveti in premergator, cum va luptati cu cadita, sapca si oglinda de la dulap, iar la masina de spalat...vezi sa nu speli si baiatul frumos din gresala! Pupam baiatul frumos, care am uitat sa spun dar cred ca seamana cu tine!!!

Diana- ma bucur ca e mai bine nora mea, sper sa ii treaca repede bubitele sacaitoare!!!

Mergi la inceput

Vad ca am ramas singura asa ca urez si eu La multi ani copilasilor care deja au implinit anisorul.... Asadar, La multi ani cu sanatate, fericire, bucurii si impliniri pentru:

MEDEEA (Delia Grozav) (chiar daca am mai urat odata, macar asa sper sa imi fie scuzata intarzierea!)
IRIS (Delia)
ANDREEA CODRUTA (nicoll mada)

Sa aveti parte de mult noroc in viata!!!!!

Mergi la inceput

Si pt ca nu v-am mai pov de multicel ce a mai facut Mario, sa va spun acum ce lucruri noi face si nazbatiosul meu! Ii place f tare melodia din reclama Dero "la cabana 3 brazi" asa ca azi cand a auzit-o a inceput sa danseze din cap (ca era culcat) si sa cante "la la la" iar in parc, a tot il laudam eu ca nu baga in gura, el care nu papa decat pasat f fin, a pus mana pe nisip, care de la transpiratie s-a lipit de mana si a lins-o tacticos fara sa se oracaie sau ceva. Daca i-as fi dat mancare la aceeasi consistenta... Zice "pa pa" si face cu mana de fiecare data cand pleaca cineva sau cand iese el din camera, si Doamne fereste sa uiti sa-i zici daca pleci! Iar azi in parc nu a mai vrut deloc sa stea in carut!!!! Voia sa mearga numai de manuta, plimbat ca ceilalti copilasi care mergeau. Pesemne ca nu voia sa se faca de ras ca el nu merge!!!

Si veste buna si de la mine, ca numai de rau am tot spus in ultimul timp... Mi-am luat masina, citroen C3, rosu. Sunt asa de incantata de ea.... m-as plimba toata ziua!!!!!! (asta este de fapt si motivul pt care am tras chiulul zilele astea!)

Si ca tot a venit vb de plimbare... ce ziceti fetelor, ne intalnim si noi cu puii intr-un weekend in parc? Ca se termina vara si noi tot nu am reusit sa ne intalnim!! Astept raspunsuri....

Va pup acum ca s-a facut cam tariu si imi este somn... Va doresc sa aveti parte de o saptamana mult mai buna si fara evenimente neplacute! (ceea ce mi-as dori si mie daca s-ar putea!! Noapte buna si linistita tuturor!!!

PS- Ella, ce e cu tine??? Iti simt lipsa!! Irda, si tu ai fugit? Si mai sunt fete care au lipsit de multicel, ati plecat toate?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetele!

Acum vad ca m-am intins cat o peltea. Sper sa aveti rabdare sa cititi .

Simona, felicitari pentru masina! Sa te duca cat mai mult si fara incidente! E frumoasa. Si mie imi place Citroen-ul.

Briana, cu intarziere, LA MULTI ANI! dominsoarei Ella. Sa fie sanatoasa, norocoasa si s-o asculte pe mami .

Diana, sper sa va treaca cat mai repede reactiile vaccinului. Si tie, sa-ti treaca durerile de masele.
Am citit ca i-ai dat Laurei niste "informatiuni" despre sterilet. Stii cumva daca are si contraindicatii? Si eu vreau sa-mi pun.
Acum sunt pe Exluton. Nu ma plang decat de dereglarea CM. Daca in primele luni de Exluton venea exact la 28 de zile, de vreo 3 luni vine aiurea. Ba la 26, ba la 25.
Deci, vreau sa stiu daca greutatea are vreo importanta. Stiam eu ca n-ai voie sa slabesti sau sa te ingrasi ca nu stiu ce se intampla cu steriletul.
Oricum, vreau sa ma duc in septembrie (cand isi ia mama concediu, sa-l pot lasa pe Teo cu ea) la un control.

Eu am avut o zi tare placuta ieri. Desi am iesit cam tarzior la plimbare in parc, a fost totusi bine ca a fost racoare si a si plouat putinel in Tineretului. A fost placuta pt ca, m-am dat cu rolele 2 ore si tati a impins carutul. Am venit acasa cu o alta stare de spirit.
Seara am iesit la plimbare in centru, fara Teo. Am mancat o pizza, la Pizza Hut, ne-am plimbat pe jos pana la Romana. A fost scurta plimbarea ca trebuia sa venim sa culcam copilu', da' mi-a prins tare bine. Saptamana trecuta ma apucase o depresie de zile mari. Simteam nevoia sa plec vreo 2 zile undeva, fara Teo.
Ma uitam ieri prin centru, de parca eram de la tara. Mi-am dat seama ca nu mai tin minte de cand nu am mai vazut centru. Au aparut o gramada de banci in locul magazinelor. Era un magazin de parfumuri, acum e BRD.
I-am spus sotului ca la iesirea viitoare vreau sa mergem intr-un club sa dansam.

Teo s-a facut un mare smecher. Ma topesc dupa el cum intinde mainile dupa mine. Seara, inainte de baie, sta bunica cu el si se joaca la ea in pat. Ea culcata, la marginea patului sa nu cada junioru', si el la perete. Cand ma duc sa-l iau la baie si il chem, o escaladeaza pur si simplu sa-l iau in brate. E un haios.
Pe de alta parte, ma gandesc cu o oarecare ingrijorare, cand va trebui sa ma duc la servici. Sper sa nu faca nazuri daca va sta cu bona sau va merge la cresa. O colega de servici a avut probleme din cauza asta. Vroia copilu' sa stea numai cu ea.

Eu chiar am o dilema. Nu stiu daca sa stea cu bona sau la cresa cand va face 2 ani. Voi ce parere aveti?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

De ziua lui Teo, vreau sa iau niste baloane cu heliu. Da' nu prea multe.
M-am tot uitat pe net, da' am gasit numai firme care comercializeaza minim 100 de baloane. N-am ce sa fac cu atatea. Aveti idee de unde pot sa iau mai putine?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Diana multumesc pentru informatii. In octombrie, dupa ce imi revin un pic financiar dupa urmatoarea nunta si saptamana programata la mare, o sa ma duc la un cabinet particular la un consult serios si cred ca o sa-mi pun sterilet.

Simona am incercat sa trec peste perioada asta de intarcare fara nici un fel de medicamente. Eu am un stomac cu un inceput de ulcer diagnosticat in facultate si ma cam arde daca iau aspirina, asa ca nu am incercat. Dar mi-e bine acum, multumesc! Legat de bere, tota lumea spunea ca stimuleaza lactatia, dar pe toate site-urile si in toate revistele doctorii spuneau ca nu e adevarat, ca e basm. Eu beam destul de des un pahar-doua de bere, dar cum Rares sugea nu prea imi dadeam seama daca a crescut sau nu cantitatea de lapte produsa. Felicitari pentru masina, sa o stapanesti santoasa, sa faceti multi km si sa te duca numai pe drumuri bune si placute! Astept si eu pozele noi promise cu Mario.

Cryna ti-am admirat baiatul. Ce bine se vede din filmulete cum a evoluat si ca fizionomie, dar si ca abilitati de la 8 la 11 luni. Am recunoscut in activitatile lui multe miscari facute de Rares. Tare frumusel e baiatul tau si dulceeeee! Unde ati fost la gratar, la Ciric? Ai mei nu suporta nimic pe ochi, pe cap. Am incercat sa le pun ochelari si ii arunca cat colo, cu palariile ducem adevarate razboaie. Daca i-am distras cumva atentia Biancai si isi lasa palaria in cap,are grija Rares sa i-o dea jos. Dulce tare e cand ii spun sa o puna inapoi si se chinuie sa i-o puna pe cap.

acusor sa stii ca face mare minune sa stai numai cu sotul tau, fara copil, macar o zi-doua. La noi cel putin, au fost foarte frumoase zilele astea, fara shtrumphi. Chiar daca ne e dor de ei, noua, ca si cuplu, ne-a facut foarte bine. Ne-am amintit cum e sa fii romantic, sa bei o sampanie la lumina lumanarilor, sa te plimbi sau sa stai la o terasa pe la 10-11 seara fara stress ca ce or face cei mici.

Simona mi-am amintit ca ziceai de dormitul in pat cu copilul. Ai mei, la tara dorm in pat mare, ca nu am nici patuturi, dar nici spatiu sa ii culc singuri. Problema care ma roade acum nu e ca nu o sa vrea sa doarma in patutul lor, ci ca nu o sa mai incapa. S-au invatat si noaptea se sucesc, se rasucesc, se culca de-a latul, se invart prin pat de numa-numa. Ei au patuturi de 60/120 cm si nu stiu unde o sa faca miscarile astea, doar daca se trezesc din 15 in 15 minute dand cu capul, mainile sau picioarele de gardutz.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput