Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 21
delia grozav spune:
Noi am fost la munte, si de data asta nici nu am apucat sa plecam, cand erau toate bagajele in masina si noi pe picior de plecare constat ca Medeea are febra.
Dar tot am fost ca e mai bine dacat in caldura asta de acasa.
E tare maraita fata, se simt vreo 3 dintisori sub gingie, si face iar kk moale.
Papa cu cantec, dar am reusit sa o lamuresc sa pape lapte dietetic asa ca sigur ne facem repede bine.
In alta ordine de idei eu mi-am fecut un test de sarcina ca mi-au intarziat rusii 8 zile desi noi ne-am protejat.
E negativ si probabil e o dereglare de la cura de slabire si mare ca am mai patit asa ceva. Da sa vina o data rusii sa ma linistesc de tot ca nu vreau de loc inca un bebe.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
Laura25 spune:
Dede sanatate Medeei! sper sa nu fie vorba decat de dintisori. E posibil sa apara o dereclare a CM de la intarcat? Ca si mie mi-a intarziat vreo 4 zile (binenteles ca m-am panicat si am facut deja un test ce a iesit negativ). Nici eu nu am motive, teoretic, sa ma panichez, dar mie mai degraba imi vine mai repede decat imi intarzie.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
delia grozav spune:
Pai sincer nu stiu daca se poate de la intarcat dar exista sigur un razboi hormonal in aceasta faza care poate da fel de fel de efecte.
Eu cu marea am patit-o de fiecare data ca imi venea mai repede si o singura data mi-a intarziat. Da sa vina o data...
Sa va spun ce a ales medeea de pe tava.
LINGURA DE LEMN
O PAPIOTA (sau cum se spune la chestia aia cu ata,ca eu is papralela)
O PENSULA
Poze
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Pai sincer nu stiu daca se poate de la intarcat dar exista sigur un razboi hormonal in aceasta faza care poate da fel de fel de efecte.
Eu cu marea am patit-o de fiecare data ca imi venea mai repede si o singura data mi-a intarziat. Da sa vina o data...
Sa va spun ce a ales medeea de pe tava.
LINGURA DE LEMN
O PAPIOTA (sau cum se spune la chestia aia cu ata,ca eu is papralela)
O PENSULA
Poze
Asa zic si eu, sa vina odata!!
Daca e sa ne dam cu parerea, Medeea o sa fie o mare gospodina, o sa faca papa buna (daca imi amintesc eu bine, intr-o postare de-a ta ne povestei cum ai luat-o in bucatarie la lectii de gatit inca de la 3-4 luni ), o sa-i placa sa faca haine (o creatoare de moda?!?) si sa vopseasca/picteze. Poate o sa faca haine de alea unicat, pictate. Acum, daca nu iti place ce am zis, nu da cu rosii si nu te supara, ca fata tot ce o sa vrea ea o sa faca!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
Tethys spune:
'SEARA BUNA LA TOATE FETELE!
Laura25, ne bucuram ca te-ai distrat la nunta... iar despre bere si lactatie... cica asa se zice, ca sporeste... Oricum, eu n-am avut decat o luna jumatate lapte... cu tot cu bere cu toot ... Iti doresc multa bafta ca sa scapi cat mai repede de probleme !
Delia grozav, multa sanatate "maraitei" tale ... se ia de mana cu al meu, ca si Robert m-a marait azi toaaataaa ziua... Despre alegeri nu stiu ce sa zic ... oricum, o sa vada ea cand va fi mare ce si cum ...
Am reusit sa punem si noi niste filmulete... daca va intereseaza si aveti timp sa vizionati ...Nu sunt chiar atat de clare si reusite pentru ca sunt facute cu telefonul... de amatori... adica eu , hi,hi,hi ...
Am mai pus si niste poze... numai ca photobucket-ul asta mi le-a amestecat ... si sunt in ordine inversa ...
VIZIONARE PLACUTA !
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
laura-s spune:
Salut fetelor
Aveti un spor la scris, deabia v-am prins din urma, cred ca mi-a luat o ora sa citesc ce ati scris in ultimele 3 zile.
Emanuela iti multumesc pentru sfat.
cred ca pana la urma va trebui sa mai vad si prin alta parte ce sa fac cu alergia lui Andrei, dar am preferat sa va intreb pe voi, am crezut ca mai e cineva cu problema mea; oricum mai astept sfaturi de la voi, poate, poate ma ajuta si pe mine cineva.
Spun si eu "la multi ani " bebicilor care au facut un an in week-end, felicitari celor care merg singuri, ca noi inca nu vrem nici in ruptul capului.
Ioana, nu ai mai scris parca de 2 zile, sper ca e totul o.k.
Va pup si astept retete pt bebici, ca la capitolul bucatarie stam cam prost.
Pupici la pitici
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
Dianami spune:
Buna seara!
Febra noastra a cedat azi spre seara, nu a mai depasit 37,2. Ieri a ajuns la max. 39,2 si nici nu a prea mancat.
Astazi a papat bine, i-am facut pastrav la gratar la pranz si l-a mancat pe tot.
In schimb s-a accentuat eruptia, are mai multe bubite pe piept dar nu mai sunt atat de evidente ca primele. Asta e semn bun.
Uram si noi "La multi ani!" sarbatoritilor din week-end, iar cei ce au rupt turta/taiat motz sper ca au petrecut frumos, asteptam poze si detalii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
delia grozav spune:
Laura, exact asa am interpretat si eu ce a ales de pe tava.
Medeea e mai bine, fabra nu a mai facut, a avut doar 2 scaune azi dar dstul de urate, sa vedem maine cum va fi. Ma bucur ca papa laptele dietetic.
Mie tot nu imi vin rusii.
Poze
Dianami spune:
Dede, sanatate Medeei!
Simona, ce mai face Mario? Cum se mai simte?
Laura, pusul steriletului nu te costa mult, dai cat vrei medicului daca mergi in spital, daca e la cabinet platesti consultatia. Insa te costa steriletul, intre 10 ron (cu cupru) si cateva milioane, cele cu hormoni, gen Mirena. Trebuie sa mergi cam in ziua 2-3 de menstruatie, sa fie colul deschis.
Laura-s, nu am retinut ce fel de alergie are Andrei, la lactoza cumva? O sa caut niste retete adaptate, daca despre asta e vorba, si ti le trimit prin mail. Adresa este cea de la poze, nu? Daca este alta, trimitemi-o pe PM.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Cryna, l-am admirat pe Robertel cu funduletul gol , grasunel si care isi papa sepcuta. I-am vazut si ochelarii de soare pe care ii refuza, dar si sticla de bere . Il prinde f. bine albastrul.
Dede, nu te mai stresa, te dereglezi si mai rau. Daca v-ati protejat sansele de bebe sunt mici, stii asta . Mai cunosc persoane care o patesc atunci cand pleaca in concedii, vine ba mai devreme, ba mai tarziu.