Aspirante optimiste >35 ani -cap2-

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Carmen Felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos! Ma bucur din tot sufletul pentru tine si ma rog ca de data asta sa fie totul bine!
Astfel de vesti ne mai ridica si noua moralul!
Eu nu prea am noutati, sunt mai mult plecata si mai am de facut doar analizele hormonale de ziua 3.
tuturor leoaicelor si implinirea dorintei cea mai arzatoare: aceea de a deveni mamici cat mai curand!
tuturor

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Carmen felicitari! Sarcina usoara!

Dragelor, mai treceti si voi una bucata scorpion pe listuta voastra?
Lachione (Mihaela-Laura), 37 de ani (maine, poimaine) sterilitate secundara (trompe:una lipsa una varza), uter fibromatos, 4 mioame intramurale. Sotul... OK, dar ce folos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

carmeneeee tremur io toata de emotii,dar tu!!!ai grija de tine,iubita mea ]
vecinica,imi era dor de tine...vreau sa te intreb ceva ca`s kk pe mine,iti trimit un PM, dar nu azi ca sint pe fuga...

pup pushtani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_10_1970 spune:

Buna, fetelor!

Sunt noua pe aici. Ma primiti si pe mine? Numele meu este Claudia si am 36 de ani. Sunt la a doua casnicie si imi doresc foarte mult un copil cu actualul sot. Fiecare avem cate un copil din casniciile anterioare, dar nu locuiesc cu noi. Deci ... Noi suntem casatoriti de aproape doi ani dar recunosc eu ca pana acum ne-am protejat. Ne-am gandit ca ar fi momentul sa ne punem pe treaba. Ca o fata cuminte ce sunt mi-am facut toate analizele, inclusiv cele de anticorpi, am facut si test Papanicolau. Am intrat in urma ceva timp pe acest site si am citit ceea ce scriseseti voi si, sincera sa fiu, m-am cam speriat. Imi spusese mie doctorita ca fertilitatea scade dupa o anumita varsta, dar chiar asa de mult?.... Am purces totusi la drum cu speranta si nu as vrea sa spun inca hop, dar iata ca chiar din prima luna de incercari vad ca imi intarzaie ciclul!(mie imi vine foarte regulat, mi s-a mai intamplat sa imi vina mai devreme, dar mai tarziu niciodata!). Voi ce ziceti, o intarzaiere de 5 zile este un semn? A... Si sa va spun ce am luat in perioada asta: un produs 100% natural, numit MACA, obtinut dintr-o planta indiana, care cica este pt cresterea imunitatii organismului si revitalizarea lui, precum si pt stimularea fertilitatii. Vi-l recomand din toata inima, nu este scump, 115.000 lei vechi un flacon cu 40 tablete, se iau cate 2 de 2 ori pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Carmen, felicitari!!!!!!! Scrieti acolo la lista la gravidutze, sa ne mai creasca si noua sperantele!!!

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Fetelor,va multumsec din suflet ptr.urari.astept in continuare ca lista de gravidute sa se umple cat mai repede.
lachione......Bine ai venit!.am sa te trec in listuta.
carry.......am facut un tratament naturist pe vremea cand eram in tara(stiam de chist.pe atunci era mai mic.)si daca medicii tot imi spuneau ca nu prezinta pericol si nu imi dadeau nici un tratament am inceput cu tratament naturist.dar se pare ca nu prea avut nici un efect,ptr.ca aici am descoperit ca chistul se marise.aici am facut toate analizele de inceput,toate au iesit ok,dar tratament nu am inceput ptr.ca de fiecare data s-a ivit de tratat altceva.ba cate o infectie,ba o cistita.......ultima data cand am fost la medic mi-a zis ca trebuie sa fac laparo,sa-mi scoata ovarul drept si ca singura solutie sa mai am bb este FIV-ul(asta se intampla pe 3 august).eram speriata,dezorientata.....deja cautam informatii despre FIV,ma gandeam ce varianta e mai buna(daca sa fac FIV aici sau in tara)ca ieri cand am facut testul sa vad cele 2 liniute.
ptr.mine,e o minune.ptr.ca medicii imi spuneau ca trebuie sa tratez cam ce e pe acolo in neregula(deci se sugera laparo)ca in conditiile care sunt nu-mi dau sanse de sarcina.in plus luna trecuta,cand eram in a 22a zi de ciclu,am facut ceva analize de sange recomandate de geni.
si acum stau sa ma intreb:de ce nu a iestit nimic la analizele de sange,gandind ca in ziua a 21 ovulul fecundat este deja ajuns in uter.

Fetelor,se poate!Se poate si la varsta de peste 30 de ani!Se poate si atunci cand medicii nu-ti dau prea multe sanse!Se poate atunci cand te astepti mai putin!!!!.
Daca cititi mai multe povesti ale fetelor,cam majoritatea scriu ca au ramas gravidute intr-un moment al vietii cand nu mai sperau in aceasta minune.cam asa si cu mine:ma gandeam ca daca nu am reusit pana acum,de acum incolo la FIV nu vedeam prea multe sanse si cand ma gandeam ca trebuie sa raman si fara ovar si cine stie ce mai gaseau ei pe acolo defect,pot spune ca deja imi vedeam sfarsitul,capatul de drum.
deci....................inca o data spun.....se poate!!!
TABHITA.........Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa!iti doresc refacere usoara!si sper sa treci si sa vorbesti si cu noi.cand poti.............cand te simti mai bine...........noi te asteptam!!!!

va pupic pe toate!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Carmen94 felicitari! Sa-ti traiasca samburelul. Doamne ce bucurie pe capul tau . La mine-i varza in cap dupa 60 pag citite aseara dar parca tu ai spus ca ai venit acasa suparata ca ai chisturi de 2.5 si 6.5 si ca un ovar tb extirpat. Vezi ca DD ti-a facut o surpriza placuta? Cand vedem pozele cu testul? Vezi ca e o traditie pe aici.
Carmen, pe data de 30 iul Orchis si-a spus numele de botez (Claudia) trece-o si pe ea pe listuta.
Listutza spuneai ca vrei sa o duci la biserica parca. Tb sa o prelucrezi putin, adica sa faci o lista numai cu numele de botez si sa mentionezi la inceput ca ne dorim tare mult un bb si ca il rugam pe DD sa ne ajute la indeplinirea dorintei.
Ma bucur tare mult pt tine si te pup dulce! Felicitari!
Nasha nu mai esti ? Eu astept PM-ul de la tine (maine il citesc). Ai grija de sotiorul tau.
Mirela_1 Ce-ti mai face nasucul? L-ai rezolvat? A avut vreo reactie nasoala combinatia ampicilina-cefalexim? Cefalexim contine cefuroxim? Eu am luat cefuroxim si scria ca intri in soc dc il iei combinat cu penicilina. Sper ca esti bine.
Dj_mama ai furat fluturii lui Avalon? Vad ca de ceva timp incoace tot vb de estrogen. Tot mare e dupa ce ai intrerupt tratam?
Avalon te invidiez pt dosarul tau frumos. Vreau si eu! Si mai vreau teste ca ale lui Carmen. Te-ai hotarat la cine mergi cu FIV-ul? Big M sau Dracea?
Zisa Cami Tu te-ai hotarat cu cine faci FIV-ul?
Nusy un pupic special pt tine .
Andrabirni si pt tine un pupic special.
Lachione ma bucur ca ai revenit printre noi si ca iti place aici la pushtoaice. Bine ai venit! Te chiama ca pe mine si esti scorpion ca sotul meu. Doamne ce-l mai inteleg pe sotul tau. Eu sunt leu (de 21 aug) si cica at cand se intalneste cu scorpionul ies scantei. La noi ies scantei dar nu inteleg cum de ne-am luat. Sotul are o explicatie si anume ca-s leu jigarit. Sotul tau ce zodie e?
Fetelor eu mai nou sunt pasionata de arta FENG-SHUI si mi-am luat broscuta raioasa cu trei picioare si banut in gura. Acum vreau broasca testoasa cu pui pe ea, bivolul si ratustele mandarin ca cica sunt remedii bune pt infertilitate si dragoste Hei! Va place cu ce fluturi m-am ales?
Eu am incercat sa ma destresez si nu vreau sa-l mai bat la cap pe al meu cu anal (pana in toamna). Acum vreau sa ma ocup de renovare si dupa aceea o sa-mi fac concediu cel mare pt ca asta a fost tare mic.
Va pup si pe maine!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Carmen tocmai eu am lipsit la apel cand s-au impartit felicitarile?
FELICITARI!!!! si sarcina usoara si bebe sanatos si tot ce iti mai doresti tu sa ti se implineasca!Nu uita sa dai de baut ca eu ti-am prevestit prima.Si sper sa mai intri si pe la noi sa ne mai saluti din cand in cand.
Eu ma simt aiurea.Pe langa alte probleme nu mi-a venit nici ciclul desi am luat orgametril si cred ca nu mi-a trecut nici ciuperca (pentru ca scurgerea persista!) si doctorul meu este in concediu....
Nu stiu ce sa mai fac...nu am ciclu din martie...

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_10_1970 spune:

Vreau si eu pe lista, va rog... V-am dat cateva detalii despre mine la pg.15. Ce altceva mai trebuie?
imi place tare mult cum va incurajati si cum va sustineti. M-as bucura sa fac parte din cercul vostru si nu stiu cum sa procedez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

MIKI...............am sa fac si adaugarea ptr. Claudia.scuze ca am omis-o!!!!listuta inca nu am reusit sa ajung cu ea la biserica,dar sigur voi ajunge cu ea.stiam ca se scrie doar numele de botez,dar nu stiam daca trebuie sa mai scriu ceva special pe listuta.o sa incerc sa pun si poza cu liniutele.
SHEHE................o limonada fetita!!! ca si asa iti place tie tare mult!!!eu mi-as dori sa va impart cate putin din norocul si sansa mea.

carmen

Mergi la inceput