Aspirante optimiste >35 ani -cap2-

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

vio_10_1970.........................imi cer mii de scuze ca te-am omis si nu te-am trecut inca in listuta.am sa fac adaugarea.inca o data mii de scuze!..............fa-ti repejor un test.ca eu tot dupa 5 zile de intarziere l-am facut.te asteptam cu vesti bune!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Tabi, stiu ca nu rezolva nimic asta, dar imi pare nespus de rau!
Tu esti curajoasa si vei reusi. Sunt sigura!

Carmen, asta da surpriza!
Vio, se pare ca si pe tine te vom trece pe lista gravidutelor.
Bine ati venit fetelor si ne bucuram ca stati asa putin.
Trageti dupa voi lista aia urata de la pag 1 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

salut in fuga fetele
Tabi, sa ai puterea sa o iei de la capat; sanatate multa!
Miki, a fost singura data cand a iesit mare estrogenul dar tot atrag atentia la mom. oportun;
Carmen, sa-ti traiasca copilashul si nu stiu de ce nu te stergi odata de la albastre si treci pe rosu ca e oribila disproportia intre liste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Carmeeeeeen!!!!!bine ne-am regasit !felicitari pentru vestea buna!!!

DJ mama - te pup

Am dat navala aici...am vrut sa o felicit pe Carmen si sa salut fetele...eu sunt aspiranta in devenire, nu mi s-au dat prea multe sanse si inca nici n-am incercat,urmeaza...inca ma tratez...Eh, e mult de zis...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Trebuie sa continui seria 'povestea sanilor'... ma dor in continuare, eu convinsa ca prolactina e de vina... ei bine, mi-am luat azi rezultatul prolactinei si... BOMBA : mi-a iesit sub limita normala! Adica am luat tratament de capul meu (ca de obicei) o luna, desi 2 medici mi-au spus sa nu iau nimic si am prolactina 1,9 in conditiile in care valorile normale sunt 2,39-25,15 (rezultatul de acum o luna jumatate era 32)... Atunci de ce Doamne iarta-ma, ma dor sanii, ca nu pricep???

Nu mi-a raspuns si mie nimeni daca pot lua mastodynon si anticonceptionale in acelasi timp

Da, Carmen, si eu vreau sa te vad pe listuta rosie care sper sa se lungeasca odata!

Bine ati venit Arinna, Vio_10_1970 printre noi!

Shehe, ai incercat cu progesteron? Stiu ca se poate face si o injectie care declanseaza menstruatia... orgametrilul asta nu e cam depasit? Alt medic (mai bun) nu gasesti? Sper sa se rezolve curand, dar sa stii ca uneori evenimentele stresante pot avea efectele astea, de intraziere a menstruatiei, mi s-a intamplat si mie...

Miki, inca nu m-am hotarat... ce sa fac, mi-e greu sa iau o decizie... eu am programare la amandoi, ma voi decide probabil in ziua cand ma duc sa incep tratamentul in functie de... nici nu stiu in functie de ce..., probabil 'merg' pe inspiratia de moment...

Deocamdata sunt nevrozata ca trebuie sa incep AC si inca nu stiu de care sa iau

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Avalon, sunt multe cauze care duc la durerea sanilor...eu o multa perioada de timp am fost stresata ca poate am noduli...ma tot pipaiam ,ii cautam,devenisem stresata de aceasta durere... pana intr-o zi cand m-am decis sa merg la o eco mamara....nu aveam nimic, doar ...dereglare hormonala.
Te sfatuies sa mergi la un control si te vei linisti...
Fetelor, chiar daca nu prea va scriu des, sunt cu voi, va citesc in fiecare zi si va tin pumnii ori de care ori veti avea nevoie...
Nusy, Miki,pupici multi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

De-acum asa te poreclesc: Fluturica-Avalon ; ce bine ca mai e un pic pana in septembrie sa nu mai ai timp sa te analizeze; la naturiste au scris de mastodionu' ala si parca Noela a mai luat dar sigur fara AC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Andra, se poate sa fie o dereglare hormonala si la mine... dar ma enerveaza ca trebuie sa iau AC si astea sigur o sa-mi accentueze simptomele.

DJ Mama, ai dreptate, numai ca mi se potriveste acum cantecelul acela "Fluturas, nu mai ai aripioare..."

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Carmen: felicitari.

Si sa stiti ca nu scapati usor de mine, chiar de va fi sa trec de la statutul de invitata la cea de aspiranta > 35 ani (eu totusi sper ca pana atunci DD sa faca o minune si pt. mine). Va pup si numai bine. Eu sunt pe pozitii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Carmen94 m-am uitat pe prima lista si nu te-am vazut langa Mari_lu, de ce?? Eu in locul tau as fi modificat de mult listuta!! graviduta draga!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput