Onomatopee de animale
Raspunsuri - Pagina 2
ML spune:
[quote
PS. ML, minunatiile de poze de la semnatura ta ma transpun intr-o lume de zane ale padurii si spiridusi. Incerc in scurt timp sa ma tin de promisiune in ceea ce ma priveste...
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
[/quote]
P.S. si eu: Ieri am desenat-o pe fetita Zanita florii soarelui si pe baietel fluturas. Te astept cu iepurii tai si viteii. Pe sarpele negru de sub hamac l-am iertat de colectie. Sssss!
"Ce verde era valea mea!" (poze)
brendamitran spune:
scarmanus,nu ma intreb acum cum fac animalele,dar,cu riscul de a fi off-topic,nu ma pot abtine sa nu spun ca ti-am admirat florile si mi-am incantat ochiul cu petele de culoare de pe acolo.Te invidiez,sincer.....tu le faci?
De ML,ce sa mai vorbim? E "clienta" veche de-a mea.
Felicitari,fetelor! Intra-adevar,vedeti viata in roz!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
spic de grau spune:
Imi pare rau ca trebuie sa va contrazic, insa trebuie sa stiti ca aici in Franta:
- rata nu face mac-mac, ci coin-coin
- cainele zice wof-wof
- broasca canta coa-coa
- iar porcul zice oinc-oinc-oinc
Pisica o chemi cu "minou-minou" si nu cu "pis-pis-pis".
Atentie deci ca si animalele vorbesc limbi straine!
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
scarmanus spune:
Brenda, eu fac jucarioarele, acum mai putin din cauza de caldura mare si lipsa de timp.
Spicule mic, regret ca te contrazic cu contrazicerea, da' te contrazici . Vezi mai sus, ca tocmai despre asta e vorba in propozitie
sheherezada spune:
tantarul bazaie: bzzzzz
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
Brenda, eu fac jucarioarele, acum mai putin din cauza de caldura mare si lipsa de timp.
Felicitarile mele,fata draga! Nu mai zic ca aseara,ne-am delectat eu si sora-mea cu matzele tale.....faine rau!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran