Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Cornelia, ai fost in IOR??...si noi am fost de dimi, uuff te-am ratat
Adelutzaaaa, inspiraaaaaaa-expiraaaaaaaaaa
Louisa si Amabella, bona cu pricina este femeia pe care o am de 2 ani si care imi facea curatenie. Acum vine zilnic pe la 10 si sta pana in jur de 19, dar nu sunt batute in cuie orele, poate sta mai mult daca am nevoie.Face curat, mancare si ma ajuta si cu Luca. Ii dau 5 mil, duminica nu o chem, iar daca am totusi nevoie de ea ca sa iesim undeva ii mai dau ceva acolo. Desi sunt si eu acasa, ma ajuta foarte mult, ca sa pot sa respir si eu, sa dorm 1-2 ore ziua, sa mananc linistita, sa fac un drum undeva daca am nevoie, sa fac masaj etc.
Muuh, si Luca doarme in camera lui, dar uneori ma mai ia si pe mine somnul acolo pe canapea langa patutul lui. Tu il auzi noaptea daca e? Mie mi-e cam teama ca atunci cand regurgiteaza sau vomita sa nu fiu acolo si de-asta il mai pazesc uneori...
M-am programat la Vlada si abia astept sa ma duc, ca sa imi dea verde la diverse

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Eliza, si mie mi-a venit preotul acasa si mi-a citit la 9 zile si acum duminica urmeaza sa ma duc io la biserica sa imi faca molifta de 40 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Eliza, si mie mi-a venit preotul acasa si mi-a citit la 9 zile si acum duminica urmeaza sa ma duc io la biserica sa imi faca molifta de 40 de zile

si tie si lui Luca, de care nu ma mai satur privind-i pozele....si cameraaaa....si jaluzeauaaa....

Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Merci pt raspuns, fetelor! Va intreb pt ca eu nu stiu ce sa mai fac...Apa, lapte, supa/ciorba - depasesc 4l/zi. La toaleta nu merg f. des, insa transpir si fac multe dusuri. Eu am AC doar intr-o camera. Nici eu n-am vergeturi in plus, dar am de dinainte oricum

mami de Vladut(13.06.2003) si 35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

aaa, eu nu prea beau multe lichide, dar mananc pepene f mult...si rosu si galben...si merg ffff des la toaleta
cat despre vergeturi...n-am facut nici la prima sarcina...n-am facut nici la a doua...multumesclui Dumnezeu ca de uns m-am uns la 2-3-4 zile....am un tub de sanosan maman de asta iarna...si mai am si acum

Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Eliza esti mortala, hihihihhihi!
Pupam fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

Anasia si Adela si eu m-am impacat cu absenta epiduralei...chiar nu ma mai gandesc la dureri...altele ma macina mai tare. VA tin pumnii sa mai stea bebeii cat vreti voi. Adela, din cate am inteles eu, tu ai contractii de mai mult timp, adica zile. Sunt dureroase? Nu credeam ca se pot intinde pe atata timp, chiar daca sunt la 1 ora distanta. Daca n-am inteles eu bine si e vorba de contractii nedureroase si astea trebuie monitorizate? Ca eu le am de vreo 2 luni incoace.

Louisa cred ca o sa nastem in aceeasi zi. . Tu ai vreun simptom mai aparte? Pe mine ma doare uneori burta, dar mie imi par cand crampe de la stomac, cand niste dureri foarte usoare de ciclu. Si contractii nedureroase, dar din ce in ce mai incomode...nu stiu daca ma intelegeti.

Shihana la inceput eram de principiul "bebe singur in camera din prima zi". Pe urma, am tot citit tot felul de pareri si am hotarat sa ii punem patutul in camera cu noi, pentru primele 4-6 luni. Cel mai tare mi-ar fi fost frica ca nu o voi auzi, chiar daca are camera langa a noastra. Dat ma stiu ce zombi sunt acum, noaptea, cand ma duc la toaleta .

Map multumesc pentru raspuns. Din grau e destul de usor de facut. Totusi daca afli ceva despre samburii de caisa, zi-mi...ca-i fac doi saculeti...

adriana 36+ si diana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Bine v-am gasit!

Felicitari la toate neo-mamele si sarcina usoara in continuare viitoarelor mamici.

Dupa cum am vazut nu sunt singura care trebuie sa nasca pe 11 august.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060811/dt/6/k/0116/preg.png

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

buna mamici si burticute
n-am avut timp sa mai citesc din urma dar vad ca avem o multime de bebei. felicitari la toate mamicile
eu am nascut pe 08 iulie, la ora 21.00, la elias, natural cu epidurala. matei stefan a avut 3270gr si scor 9 la nastere si 10 la 5 minute dupa nastere. de amanunte din pacate n-am timp acum, dar promit sa revin cand o sa am mai mult timp. de fapt nici nu prea vreau sa-mi aduc aminte acum de ce a fost. poate cand se mai estompeaza toate amintirile - n-a fost o experienta tocmai placuta. rezultatul insa trebuie sa spun ca a meritat toate eforturile.

ada + stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

martta, am avut calc inchis din cauza caldurii; stiu ca dr are concediu pana pe 28, dar nu stiu daca vine exact pe 28 sau mai sta si in week;eu sper sa vina pe 28;
ayaana, sper din tot sufletul sa folosesc epidurala, dar...
mamici, cum procedati cu laptele tinut in frigider, cum il incalziti?
adas, sa-ti traiasca flacaul!
anasia 38+ Alessia

Mergi la inceput