Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Am intrat si eu sa salut mamicile, sa o felicit pe ioana81 si sa ii urez numai clipe minunate alaturi de bebele ei si multa sanatate, printesa noastra doarme acum, uneori e cam agitata, iar eu ma simt obosita, cred ca ma duc sa ma intind putin si eu, ii place tare mult sticluta, intr-o saptamana a pus 450 de grame, am iesit de cateva ori la plimbare cu ea si pare foarte multumita, seara chiar doarme mai bine.

eu ma chinui cu niste dureri de spate si am inceput sa merg chiar cocosata, uneori am dureri de cap din cauza nesomnului, dar sunt foarte fericita ca micuta noastra e bine; voi cu ce va imbracati ca mie hainele de gravida imi sunt prea mari, iar hainele de vara trecuta prea mici, ieri mi-am luat o fusta cu putin elastic ca sa pot incape in ea;

adelapop, eu am fost sfatuita de moasa sa imi pun sticlutele in frigider intr-o cutie care se inchide foarte bine, le poti scoate cu o furculita daca vrei, ai emotii?, ai citit mesajul meu in care iti spuneam de exercitiile de respiratie?

bulinutza, ce mai faci? cum te mai descurci? multi pupici din partea mea!

noi vrem sa venim cu Elena in tara prin septembrie, sper sa reusim, oricum familia sotului nu crede ca e o idee buna ca cica e prea mica, dar eu vreau mult sa venim acasa cu ea!

mii de pupici si curaj fetelor ce trebuie sa nasca!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

leistra daca mergeti cu avionul este Ok de mers in tara. Eu am zburat o data cu un bebe mic de tot, maxim o luna avea, ei plecau in State. Il nascuse mama lui in tara si atunci mergeu acasa. Si o prietena a mea din Tenerife a nacut in noiembrie anul trecut in California si in decembrie a zburat cu bebele in Spania. Si era iarna, au mers si la sotul ei in Catalonia si la ai ei in Tenerife si bebela a fost cat de poate de bine.

Cu masina insa eu una nu as pleca, si cred ca nici voi

Monica si 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

anasia iti recomand un carnetel si un pix
eu am cotractii de ceva vreme dar aveam impresia ca sunt fff rare
si mi-am amintit eu ca ar trebui notate sau monitorizate - si la cat de uituca sunt am preferat sa notez
in concluzie eu am contractii in jurul orei fixe (pe la fara 5 min), cam din ora in ora
desi nu am in fiecare ora, hai ca v-amm zapacit
cel putin daca ma ridic din pat si fac treaba....buuum guguloiul
si as vrea sa mai stea putin sa vina si dr in tara....4 zile

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna fetelor , va scriu in fuga . Am o nelamurire ,doctorul lui Michael mi-a spus sa ii dau san la fiecare 2 ore ,iar noaptea pot sa fac o pauza de 4-5 ore ,voi la cate oe ii hraniti ? incerc sa respect programul dar cateodata nu am ,caci ii e foame si in dau si la jumate de ora , e bebe bun si doarme daca las lasa toata noaptea ,ma doare sufletul sa il trezesc dar nu am ce face ,voi ce ziceti ?maine facem o luna .

miky

Mergi la inceput

leistra am citit mesajul tau si chiar am notat sfaturile pe carnetul unde notez contractiile....ca sa nu le uit
sa inteleg ca tu ai nascut natural fara epidurala? si daca da - cum a fost?
sa ma scuzi dar nu mai tin minte
cu riscul de a parea caraghioasa te intreb daca expir pe gura
si inspiratia va fi normala sau mai adanca/profunda?

si exercitiile astea se fac aproape de momentul expulziei sau pe toata durata travaliului?

cat despre emotii am scris deja ca abia astept sa-mi vad minunea si nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul ca am ajuns la termen
emotii am ceva dar nu si frica....sa ma vad cand vor aparea semnele daca mai sunt asa curajoasa
acum stau cumintica poate reusim sa il prindem pe dr in tara -se intoarce pe 28
sunt nerabdatoare sa o vad, sa o tin in brate si sa o musc de fundulet
mamanatinu ai mai aparut de mult, ce faci scumpo?
39+

Mergi la inceput

eu am citit in carti ca acum cand e mic trebuie sa ii dai sa manance cand cere bebe...nu il poti tine nemancat pentru program
dar poate dr tau are dreptate, sa vedem ce mai zic fetele
39+

quote:
Originally posted by 25miky

Buna fetelor , va scriu in fuga . Am o nelamurire ,doctorul lui Michael mi-a spus sa ii dau san la fiecare 2 ore ,iar noaptea pot sa fac o pauza de 4-5 ore ,voi la cate oe ii hraniti ? incerc sa respect programul dar cateodata nu am ,caci ii e foame si in dau si la jumate de ora , e bebe bun si doarme daca las lasa toata noaptea ,ma doare sufletul sa il trezesc dar nu am ce face ,voi ce ziceti ?maine facem o luna .

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

In plus fata de ceea ce a scris geliza vreau sa va spun ca noua la cursurile de alaptare ni s-a spus ca e o mare greseala sa nu hranim copilul noaptea, pentru ca in timpul noptii sanul nostru produce cel mai gras si mai hranitor lapte.

Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele, baby drink ii dau inainte de papa sau dupa papa?
Siropul Debridat e bun pentru colici..si daca da..ce stiti de cand se poate folosi, de la cate saptamani?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Miky e foarte bine! Daca vrea sa pape iar la juma de orainseamna ca nu a papat suficient asa ca baga-i iar tzati in gura el nu se supara

Debridat se da 1ml / kg corp. Daca copilul are 3 kg => 3 ml pe zi la interval de opt ore 1ml. Se da de trei ori pe zi. Cantaresti copilul, imparti portia la 3 si i-o dai la 8 ore. eu i-am dat Petrei de la 3 saptamani ca atunci a apucat-o. E bun si pentru bebei mai mici respectand doza.

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

AA si sa nu uit!! Se da cel putin o luna! te va sfatui medicul cand sa opresti. Dupa cum ai vazut se da indiferent daca bebe plange sau nu, daca are in ziua resp colici sau nu! E profilactic si ajuta bebe la tractul intestinal...tranzitul digestiv etc.

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput