Mamici de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
shihana spune:
Buna fetelor,
Vad ca am ramas cam putine burtici..in schimb creste nr proaspetelor mamici...Am si eu o intrebare ptr acestea din urma..Cum faceti cu bebeii,i-ati pus sa doarma in camera lor sau dorm cu voi?..Ziua de exemplu?..Eu i-am pregatit camera bebelinei,dar toate rudele au sarit cu gura pe mine ca bebe trebuie sa stea cu mine in camera..Voi cum procedati?..Cum ati observat ca e mai bine?..
Shihana 37+
amiss_zip spune:
E bine sa stea cu tine primele 3 luni
. Sa o mai supraveghezi, sa ii dai sa pape noaptea cand se trezeste, sa o iei in brate cand plange. Dupa 3 luni are deaja un program format si va cunoasteti mai bine
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
Amabella spune:
Buna, fetelor!
Uite ca am reusit sa mai intru si eu putin, si imi propun ca de azi sa intru mai des sa vorbesc cu voi, ca va cam duc lipsa! Dar bebe al meu e un mare marait dupa-amiaza si tot stau dupa funduletul lui! Si acum maraie langa mine in patut.
Ioana81, felicitari pentru bebic, sa iti traiasca, sa fie sanatos si fericit! Cred ca ai facut foarte bine ca ai mers pana la urma la Euroclinic. Sper ca esti multumita.
Cristina_Ioana, ce bine ca ai adus vorba de bona (ai zis ca merge in parc cu Luca)! Am si eu cateva intrebari in legatura cu asta. Daca vrei, poti sa imi raspunzi pe PM. As vrea sa stiu si eu cum ati gasit-o si ce program are. Adica eu inca nu merg la serviciu si ma gandesc sa ma intorc din martie, dar as avea nevoie de o bona care sa vina din cand in cand, eventual zilnic , dar pentru putin timp, ca oricum eu sunt acasa. Nu stiu daca ma fac inteleasa. Ideea e ca nu vad sensul sa stea la mine 8 ore sau mai stiu eu cat, de vreme ce sunt si eu acasa, dar am nevoie de una care sa stea cu Bebe cand mai iesim si noi din casa sau sa iasa cu el la plimbare etc. In plus, as vrea sa se acomodeze copilul cu ea inca de cand sunt eu acasa si sa vad cum se descurca cu el (scuzati cacofonia).
Leistra, si eu am aceleasi probleme cu hainele, cele de gravida imi sunt largi, iar cele pe care le am dinainte de sarcina imi sunt mici!
Eu sunt disperata ca de cand am venit de la spital nu am mai slabit nici un gram, nu am voie sa fac sport, ca sunt operata si nu pot sa tin nici regim, ca vreau sa am laptic. Si mi-am pierdut orice speranta ca as slabi de la alaptat (am auzit si varianta ca alaptatul slabeste, dar in cazul meu nu se aplica, din pacate).
Larissa, eu dorm cam 7 ore pe noapte, Rares nu ma trezeste decat o data (e drept, se si culca tarziu), dar sunt absolut zombi de somn toata ziua! Nu stiu ce sa mai fac ca sa imi revin.
25miky, mie mi s-a zis de catre majoritatea medicilor pediatri (am vorbit cu 5) sa nu il trezesc sa ii dau sa manance, sa il las sa isi stabileasca singur ritmul si sa ii dau cand cere. Una mi-a zis sa il trezesc daca face 4 ore. Ma rog, Rares nu doarme decat o data pe zi 4 sau 5 ore, si anume noaptea, in rest cel mult 3. Si cere de mancare in general la 2,5-3 ore, mai putin, cum spuneam, noaptea, cand are o repriza mai lunga.
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by shihana
Buna fetelor,
Vad ca am ramas cam putine burtici..in schimb creste nr proaspetelor mamici...Am si eu o intrebare ptr acestea din urma..Cum faceti cu bebeii,i-ati pus sa doarma in camera lor sau dorm cu voi?..Ziua de exemplu?..Eu i-am pregatit camera bebelinei,dar toate rudele au sarit cu gura pe mine ca bebe trebuie sa stea cu mine in camera..Voi cum procedati?..Cum ati observat ca e mai bine?..
Shihana 37+
am presupus ca ai fetitza si am vorbit cu "o"
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
mishi spune:
larissa eu ii dau ceiutz intre mese, cate o guritza, cand e cald, ca e racoritor. noaptea bea mai mult in loc de o masa ca bebele meu intre 1 si 6 dimineata nu cere laptic, ii place ceaiul.
Poze cu Mihnea http://pg.photos.yahoo.com/ph/mikilicsandru/album?.dir=73c3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Superfericita mamica a lui
Mihnea George
shihana spune:
Draga Amiss, ai nimerit-o..E o bebelina!!!
..Asta daca nu a gresit dr. Nayel..
Te pup si-ti multumesc de raspuns..Pupici pe talpici si bebelinei
Shihana 37+
leistra spune:
adelapop, eu am nascut natural, fara epidurala, aici se obtine greu o epidurala, noaptea am avut contractii pe care le-am notat, erau aprox la cinci-sase minute, dimineata am plecat la spital, dar dilatatia- aceeasi cu trei zile in urma, deci pastiluta pt dilatare la ora opt, groaznice contractii, apa rupta pe la zece, mai groaznic, fara pauza intre contractii, ma rugam sa mor, noroc cu exercitiile, noroc ca ma ajuta asistenta si sotul sa le fac, ca eu de durere uitam, mama era numai in plans, imi era mila de ea, dar fetita mea facuse caca in burtica si era in pericol, asa ca totul s-a produs relativ repede, a fost naspa de tot, simteam ca imi iese prin carne, s-a nascut la ora 12;32, am fost atat de usurata, aplans imediat si am fost fericita, nasterea a ramas o trauma, dar cand o vad sunt fericita si uit de toate.
exercitiile sunt doar de expiratie, nu sunt adanci, sper sa ma pot exprima cat mai bine, gura nu o tii larg deschisa, expiri de trei ori scurt si a patra oara lung, eu faceam asa: uff, uff, uff, uffffffffffffff, m-au ajutat mult si asistentele au insistat de mii de ori sa le fac ca sa nu ma rup, iar cand ai voie sa impingi duci barbia in piept, nu uita! ce rau mi-a parut ca nu m-am dus la cursurile de gimnastica pt gravide! sa nu iti fie frica, o sa fie bine!
map, noi nu mergem niciodata cu masina in tara, sotul nu iubeste soferia si e prea departe! bine ca mi-ai mai dat exemple ca ma gandeam ca sunt o mama denaturata, oricum si sotul abia asteapta sa mergem!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
larissa_79 spune:
amiss_zip, mersi de raspuns...noi inca nu avem colici..dar vreau sa fiu informata..ca probabil daca o sa apara nu o sa mai am timp de net. Doamne ajuta sa nu apara...eu inca mai sper.
Eu am ajuns la concluzia ca is obosita psihic...altfel nu imi explic de ce nu dorm cand doarme fata...
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia 
25miky spune:
mai fetelor ,multumesc pentru raspunsuri ,inca ceva -bebei vostrii au gaze ? , ce e mai amuzant e ca a inceput sa scoata sunete si zambeste ''IIIIIIIIII ''lung ,rad de mor de el ,ii raspund la fel si uite as ne jucam ,sau pe paturica pe covor ,incearca sa iti tina capul sus -a schimbat tot in jur ! Viitoarelor mamici ,mult curaj - o sa fie bine !
miky
Muuh spune:
shihana Alexei doarme in camera lui din prima clipa cand am ajuns acasa. Camera noastra este chiar langa a lui iar mie imi este usor sa ma duc pana la el. Ma simt mai bine dormind la mine in pat, in plus la mine e si putin curent si mai doarme si catelul cu noi.Si la noi s-au oripilat rudele si unele cunostiinte ca ce nu dam cainele, ce lasam copilul singur in camera ei bine da: nici nu dau cainele si copilul doarme singur in camera.
Miruna +
Alexei
Poze