Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_maria222 spune:
louisea, mai ai ceva de baut? ca tocmai am mancat un start choco si mor de sete!!
Pozeeee
Mancarica
William spune:
Ana credema ca si eu m-am aruncat ca tine si nu am patit nimic doar ziceam" frig frig frig" dar dupa aceea ma obisnuiam. La dusuri nu ma bagam ca simteam ca ma tortura cineva:P. Felicitari louisea la drept te fac avocata mea :D 50% din procese, tu zici eu ucid :)) =))
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by louisea
daca nu zici cam ce doresti iti dau o sampanie
e bine?
sarumana! daca e rece e perfecta....
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
fetelor..eu sunt cam deprimata asa.....de 4 zile nu ies din casa decat 1 ora seara ca nu am voie afara cand e cald....si cred ca de la atata stat in casa m-am intristat de tot. ma gandesc numai la lucruri triste..sunt plictisita rau......
duminica ma duc la padure la ziua finutzului meu Robert...cel de la evenimentele comunitatii. ma gandesc ca la padure e mai racoare si nu patzesc nimic. offffffff......abia astept sa vina toamna. pentru mine vara e o tortura!!!
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
naspa Ana.. si eu is cam alergica la temp. prea ridicate (hahaha moft) dar din pacate nu prea avem ce face
la noi s-a mai racorit un pic dar a picurat numai putin pe cand nevoia de apa e f mare.. cel putin gazonul e tare uscat, degeaba mai udam..
hai ca nu mai e mult.. sa speram
oricum imi inchipui ca in Buc. e groznic pe la pranz
ana_maria222 spune:
este! si eu am pb mari cu glanda tiroida...si cu tensiunea.... vara o am mereu 9,5 sau 9,6 si innebunesc.....si dr mi-a interzis categorc sa ies din casa...pot sa lesin pe strada...sau mai stiu eu ce...
asa ca.....sa treaca vara asta o dataaaaaa!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
poate daca ai iesi pe la 8-9 o ora dim. si apoi seara..
asta ar insemna sa nu mai fi pasare de noapte
ai putea sa citesti, sa te uiti la tv hahahaha pe cine pacalesc stiu ca e plictisitor
eu incep sa ma plicti deja cand stau toata ziua numai acasa, desi eu am gradina sa ies si nici o interdictie
noroc ca exista DC