Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 8
louisea spune:
drum bun nuschu etc. etc
las ca sigur iti sta bine o sa farmeci toti barbatii pe acolo
ana_maria222 spune:
vacanta placuta nuschu!!!!
lasa louisea ca poate te vizitam la anu.....cazare avem..nu?
Pozeeee
Mancarica
William spune:
A fost super belea la strand doar ca era sa ma inec de 2 ori dar e nu am eu norocul asta. In rest ce mai ziceti si in curand o sa va pun pozele de la munte sa va uitati si voi . Va pup pe toate zbye
ana_maria222 spune:
Felicitari Louisea!!!
Acu sa bem! Da-mi si mie un pahar!!
Ma multumesc si cu un pahar...ca vad ca nu vrei sa dai cazare!!
P.S.
ma cam doare capu si mi-e cam somn....am adormit in jur de 7....nu stiu ce sa mai fac cu somnul asta!!!!
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
pt Ana
bea o cfea.. la mine ajuta
cred ca ti-ai dereglat somnul.. incearca sa fi si tu pasare de zi si nu de noapte..
ahh uitasem ca zic de cazare.. sigur ca da am loc berechet
ana_maria222 spune:
moama ce ma tenteazaaaaaa!! ma primesti la anu in vara acolo 1-2 sapt?
deja mor de fericire! sper sa nu te dai la fund pana la anu'!!
p.s. cat o costa biletu de avion? unde stai in danemarca?
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
Ana.. nu promit nimic pt ca la anu venim in .ro, dar mai vb..
biletul? in jur de 400-450 plateam cu Air France cu schimbare in Paris..
eu stau pe peninsula.. aproape de Århus
adit. acu vazui si eu ca nu mai ai triunghiul
si ti-a revenit culoarea..
ana_maria222 spune:
daaaaaaaa...am scapat de avertisment...pai deh..daca sunt cuminte...daca am ceva de zis ma duc la ZZ!!!
Pozeeee
Mancarica
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele.....
Louisea...felicitari....da nu tin minte sa fi zis ca dai la drept...sau poate da si am uitat eu...oricum felicitari...si eu as vrea la drept.si vreau si eu ceva de baut..ceva tare
Nuschu...concediu placut.
Pisi pai strang bani sa vin de sarbatori...poate nu se stie in tara...depinde de cat de repede imi ies actele deci va rog tineti-mi pumnii(si trebuie si sa ma casatoresc...e doar cununie civila).
Ana...si asa deci..vrei sa te duci la Louisea?Te pup si pe tine si am vazut pozele cu Fuego ce marfa ai iesit...super.
AAAAA si felicitari ca ai scapat de Avertisment.
si mai vroiam sal intreb pe Wiliam cum de poate sa faca baie la Moghioros pentru ca eu am fost anul trecut si nu am stiu cat de rece e apa...si m-am aruncat in bazin....da era asa de rece apa a am crezut ca mi se opreste inima ..pe bune.nu m-am mai bagat in apa de atunci am fost la dusuri.Cum poti omule sa faci baie in apa aia?