Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 7
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele......eu am lucrat in fiecare zi saptamana asta..si pentru ca am facut mai multi bani ca de obicei(de obicei lucrez o zi pe sapt-2)m-am decis sa ma rasplatesc cu ceva frumos...si mi-am luat 2 tricouri super....erau reduceri la un magazin super scump(imi pare rau ca nu mi-am luat mai multe haine ca nu mai prind eu asa preturi ...da....trebuie sa strang)...totusi sunt fericita ca mi le-am lyuat si pe astea ca de cand muncesc nu mi-am cumparat nimic(sunt foarte strangatoare.
Ana felicitari parintilor tai.......multi ani inainte.
Nuschu...concediu placut...cred ca ai plecat deja sau pleci maine?
Lou...nu vii si la mine sa faci prajituri?Mie imi place sa fac mancare dar nu si prajituri....si asa de bine suna prajiturile Anei...
Pisi te pup si pe tine...mai ai putin pana la licenta...spor la invatat.
Era sa uit...Ana ziua mea este pe 15 decembrie.
Va pup acum si o sa pun pozele.
Astea sunt pozele...vedeti ca sunt unele dupa altele..sunt 3.Va pup.
http://community.webshots.com/photo/552424698/2786490820088860598OqrxkS
pisicuta si matei spune:
ana felicitari parintilor tai!
si alor tai nuschu.intr-adevar nu se stie cati vor mai ajunge acolo ca noi se pare ca vom esua in curand
ana1 felicitari pentru noile haine.dar pentru ce strangi bani?pentru casatorie?
lou iti fac galerie imediat pt rezultat:
va pup!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
vazut si placut Ana1..
sa le porti sanatoasa .. si fericita
as veni pe la tine sa-ti fac praji dar nu cred ca m-ar lasa sotulache
pisi - merci de sustinere
ca voi sunteti mai in tema prin taral.. cati ani se fac. se face? la drept de ex.?
aici se fac 5 dar in tara stiam de 4.. au mai aparut reforme de cand am plecat eu?
sa aveti o zi super
pisicuta si matei spune:
ana1 am vazut tricourile,si sunt dragute.sa le porti cu placere.
lou la noi la ase s-a schimbat situati,dar in nici un caz prin marirea numarului de an ci prin micsorarea,insa nu am auzit sa se fi schimbat treaba la drept.cred ca tot 4 ani fac
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ana_maria222 spune:
Neatza si de la mine!!!! Mi-e o lene de mor....
As bea ceva rece....cine imi da si mie????
As vrea sa incep o cura...dar si de aia mi-e leneeeee....
ana..super tricourile!!!!
nuschu cum e in concediu??
louisea.....da si mie din rpeparatele tale de ieri ca mi-e lene sa fac ceva!!!
pisi...tu inveti toata ziua? concediu cand?
fetelor, lasati-mi zilele voastre de nastere.....o am doar pe-a anei....ca sa pot face lista....
daca nu scot biciul...
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
io fusei la balaceala..
abia astept sa-mi vina o data scrisoarea de la fac. sa putem pleca pe insulita.. ca tre sa trimit raspuns daca accept sau nu locul hahah ce gluma buna
ana du-te pe balcon ca-ti trimit cu prastia
m-am hotarat ca tartele nu le fac la petrecere ca parca nu´s asa bune.. in schimb fac eclerele si painea cu feta
pe langa alte mancaruri yami yami
nuschu spune:
Ma bucur sa le vad si pe Ana1 si Pisicuta . Lou, cred ca mi-a scapat momentul, dai petrecere ? Iti tin pumnii pentru scrisorica, sa fie bine si sa petrecei o vacanta frumoasa cu sotiorul !
Frumoase tricouasele, Ana1, sa le porti sanatoasa.
Eu ce sa zic, ieri am avut o zi buna, dar azi... O data ca m-a apucat melancolia cu suferintele mai vechi (of, ce greu e sa ai rabdare sa treaca) si apoi m-am dus la epilat si la farmacie si mi-am spart rezervorul de benzina . Noroc ca am ajuns acasa, totusi. Vin maine de la service s-o ia, dupa ce plec eu, asa ca las "teme" acasa. Geez, dar am facut o balta de benzina in fata garajului !
Azi numai am facut bagaje si iesitul asta din casa si sunt terminata din cauzele de mai sus, am deja nenumarate aspirine la bord . Sometimes I just hate it all !!!
Ana2, eu ti-am zis parca: 13.08.81 (fac cinste peste 2 saptamani ). Rece... apa de la frigi, atat am. Ti-as mai oferi un ceai verde cu lamaie (arabii, in desert, beau ceai fierbinte, cica "antidot" la dogoarea soarelui (pe principiul cui pe cui se scoate...)
Lou, si eu tot asa stiu, ca la facultatile fara specializari deosebite se fac 3 ani, numai la arhitectura, constructii, medicina sunt 5-6 ani.
Pisica, zambind
louisea spune:
merci nuschu vacanta placuta si tie
dau petrecere peste o luna, pe 26 august.. la 2 saptamani dupa ce ne mutam in noua noastra casa..
cu 2 motive: ne mutam si tre sa ne laudam casa hahaha (daca nu s-ar invita singuri) + sotul are ziua de nastere week-endul dupa (dar noi o sa fim plecati )
asa ca o sa tinem pranz pt familie (a lui desigur care nu e mare) si apoi seara petrecere dezlantuita
ce rau imi pare ca sunteti asa departe ati fi primele pe lista
o sa va pun si voua poze cu casa ca sa ma laud
oricum nuschu drum bun, sa te intorci cu bine si sa te distrezi super
cand te intorci? ca ai uitat sa zici..
nuschu spune:
Gata, scumpele, trag obloanele, ca maine la prima ora o taiem inspre meleaguri mai sudice...
ce credeti ca am facut ? Mi-am deschis un picut culoarea parului si nu-mi dau seama cum e . Oricum, nu m-ar mira ca altii sa nu observe si mie sa mi se para ca sunt platinata .
Lou, vom participa si noi la petrecerea voastra, cu sufletul .
Eu revin pe-aici in jur de 7 august. Pana atunci, va cu mare drag pe toti, y compris bebei.
Bafta celor ce se straduiesc pentru licenta si intrare la facultate si numai bine tuturor celorlalti !
Pisica, zambind