Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_maria222 spune:
fetelor, ia treceti aici si zilele de nastere sa le pot adauga la listutza!!!!
va pup si noapte buna...ca e aproape 4.....
Pozeeee
Mancarica
William spune:
Gata am plecat pe strand, de abia astept iarasi balaceala pireute in aer, robotelul, cazut in cap :P. Tumbe nu fac ca mi-e frica sa nu imi rup spatele la lovitura dar in rest aruncare in toate felurile. Vorbim diseara cand revin a da si daca vreti reteta pentru coltunasi cu visine sa ma anuntati ca va dau :D. Zbye yupppyyy balaceala
louisea spune:
Ana - eu as vrea sa sar peste detaliul asta..
sper sa nu te superi
William - distractie placuta..
pune si tu reteta.. eu n-am s-o fac chiar acum (pt ca visinele costa o avere aici.. mai caut) dar nu se stie cand ma apuca cheful si cine ne citeste si se inspira
tocmai ce o vazui pe pisi pe forum.. la noi nu dai?
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
louisea, nu e problema...vroiam sa stim cu totii cand e ziua noastra de nastere..sa ne putem ura un LMA de tinerei! Dar daca nu vrei, nu te pot obliga!!!!
eu tocmai ce am facut niste snitzele din piept de pui..un deliciu!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
merci Ana pt intelegere
desigur ca puteti face listuta.. eu sunt prima la urat si la baut sampanie
si eu fac papa bun.. sa vedem ce iese ca´s toate experiment.. adica le fac pt prima data
p.s. poate ma razgandesc si vreau si eu pe listuta
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
edit: azi fac ai mei 25 de ani de casnicie!! pe 20 august fac cununia....sa-mi traiasca!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti
abia asteptam un motiv de sarbatoare
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
nuschu spune:
Multa armonie in continuare parintilor tai, Ana2 si felicitari pentru o casnicie reusita !
(Ai mei au facut acum o saptamana 30 de ani de la cununia civila si ma intreb: cati dintre cei din generatia mea vor ajunge acolo?)
Mai, dar intra si omul in fapt de seara sa arunce un ochi si peste ce da ? BUNATATI cu caise, cirese... Lou, eu stiu ca poti pune cam orice fruct in panidspan, prune, zmeura (dar nu o speli, ca se cioflaie ), bucati de ananas. Reteta de aluat (pandispan) ramane aceeasi, numai pui fructele. Le poti si combina.
Eu am umblat azi la bunica, am baut o cafea (decaf) impreuna, in curte, am fugarit pisoii (sunt cam salbatici, ca-s micuti) si am facut 45 de minute numai sa traversez Podul Grant ! Maine program de bagaje, mi-e o lene sa ma gandesc ce-mi iau cu mine (anul trecut am avut un job in care la fiecare 2 sapt. petrecute acasa, petreceam alte 2 departe de casa si mi s-a luat de valize si bagaje !)
Unde-i restul gastii oare ?
A, Ana, ziua mea e peste 2-3 saptamani, pe 13 august. Iar Lou cred ca vrea sa fie sarbatorita in fiecare zi , de-aia nu ne spune cand e ziua ei.
Va , o seara frumoasa.
Pisica, zambind
louisea spune:
ahh ce-mi citeste nuschu gandurile
cunosc cum e cu facutul bagajelor dar acum imi doresc iar dar nimic m-am saturat de Dk ..
ce fain de voi sa aveti asa familie eu nu mai am bunici si parintii mei n-or sa mai aniverseze nimic
restul pe unde sunteti?
rusinica ca nu semnati condica
p.s. mi-am adus aminte ca pe vineri primesc raspuns de la universitate.. tineti-mi pumnii
------------------------
Bandit si laleaua ;-)