Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 5
nuschu spune:
Ana2, ai plecat la culcarica ? Somn usor, dara.
Le vazui si eu pe fetele "peste medie", foarte frumos ca-s mandre de ele, asa trebuie si noi sa fim mandre de noi, asa cum s'tem, ca nu exagerez cand spun ca s'tem toate neste fromosati (apropo de topicul daca-s romancele frumoase 'au ba). Deci: hai, fetele
De maine mi-s in concediu, dar acuma ce credeti ? MUNCESC , ca s-o mai scap maine pe colega mea, mi-am luat acasa.
Mie-mi place caldura asta, o prefer in locul iernii insuportabile (ma ia groaza cand ma gandesc), ce ma omoara e mizeria din orasul asta !!
Lou inteleg ca e la balaceala. Ana1 e cu alt fus orar, Pisicuta invata, Ingerash o fi avand probleme cu calculatorul, iar Will probabil face tumbe la piscina, Himmelsduft nu s-a intors de la socri... Cine mai e ?
O seara pe gustul fiecaruia .
Pisica, zambind
louisea spune:
asa nuschu.. ai exprimat mai bine ceea ce vroiam eu sa subliniez
iar muncesti? da nu te-ai saturat?
ana esti somorica?
ce vroiam sa te intreb.. tu ai pus caise din borcan/ cutie la pandispan?
si cand sa le pun in praji?
ma gandesc sa o fac maine daca am timp si sper sa-mi fac.. si chef
edit: si ma gandeam.. deci nu se lasa pandispanu daca deschid cuptorul si pun fructele, nu?
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
louisea..undeva la bucatarie am pus reteta..
fructele sunt proaspete...le dai prin faina(sa nu se lase la fund) si le pui pe prajitura la 10 minute dupa ce ai bagat-o la cuptor!!!
sa stii ca e mai bun cu cirese...si am pus si in compozitie...delicios!!! eu il fac in tava de chec...si il tai feliutze!!!
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
aha.. vazusem la semnatura ta o praji cu caise.. deci aia nu e cu aluat de pandispan?
acu imi zici de cirese? cand mi s-au terminat in gradina?
las ca ma orientez maine la magazin in functie de ce fructe gasesc..
daca nu fac alta praji..
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
l-am facut asa:
6 albusuri batute spuma impreuna cu 6 linguri de zahar si un zahar vanilat!
6 galbenusuri se amesteca cu 6 linguri de ulei, cu 6 linguri de faina, un praf de copt
am amestecat cele 2 compozitii apoi am pus jumatati de cirese (pe care il prealabil le-am pus pe servetel sa se scurga zeama) in crema...le-am pus in tavi de chec(mi-au iesit 3) si l-am bagat in cuptorul incins. peste 10 minute am scos tavile...am pus cirese si pe deasupra(date putin prin faina)...si l-am lasat la cuptor pana a fost gata!!!
a iesit un deliciu!!!!!!
aia cu caise are alta reteta..daca vrei ti-o scriu..da un semn!!!
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
da-o
mi-am notat-o pe astalalta.. cand ai timp..
ti-a iesit buna? merita sa o fac?
oare pandispanu merge cu ceva fructe de padure?
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
Tarta cu fructe
10 oua
10 linguri ulei
1 cana de apa
1/2 kg de faina
caise
se bat albusurile spuma.
se topesc 10 linguri de zahar intr-o cana cu apa fierbinte. se toarna usor sitopul fierbinte peste albusurile spuma batandu-se incontinuu. se pun galbenusurile pe rand dupa care se pun cele 10 linguri de ulei si apoi faina.
se toarna in tava unsa s tapetata iar deasupra se pun fructele( le asezi cum vrei...eu am pus cate jumate de caisa la felia de prajitura..vezi in poza). se baga la cuptorul incins...si asta e!!!
sper ca ai inteles....daca ai intrebari..aici sunt...
p.s. habar n-am daca se poate si cu fructe de padure....sa nu se lase la fund..si s anu fie zemoase.....cred ca merge..
edit: eu pun si jumatate de pliculetz de praf de copt stins cu otzet..chiar daca nu e in reteta. asa creste frumos!!
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
merci fain Ana
il intreb pe sotulache de care vrea si fac
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ana_maria222 spune:
am mii si mii de retete...daca vrei..pot sa mai pun 2-3.....le am pe caietele mamei mele...scrise de ea..cand era de varsta mea...
Pozeeee
Mancarica
louisea spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
am mii si mii de retete...daca vrei..pot sa mai pun 2-3.....le am pe caietele mamei mele...scrise de ea..cand era de varsta mea...
esti o dulce.. las sa le fac pe astea si iti mai cer..
e bine sa ai retete pe care cineva le-a incercat inainte..
------------------------
Bandit si laleaua ;-)