Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 10
Ana-Maria21 spune:
O my god Ana...imi pare rau ca nu poti iesi afara....te cred ca ai intrat intr-o pasa proasta...asa se intampla cand stai in casa toata ziua...asta iarna cand am venit aici nu cunosteam pe nimeni era si super frig...si ieseam doar cu catelul afara cateva minute...crede-ma ca ma creeam cea mai nefericita persoana din lume...nu mai vreau sa fiu asa in viata mea...ma gandeam la toate relele...brr..naspa..hai ca mai e un picut de vara...mie personal imi place si iarna si vara.Va pup pe toti si ma duc sa termin de facut curat ca azi e ziua mea si e o caldura...deabia astep sa ma bag in cada.
Louisea...as mai vrea ceva dfe baut..daca ai zis ca e pe preferinte..as vrea un gin tonic daca nu te supi ..din moment ce ai zis sa aleg banuiesc ca ai....NOROC...
ana_maria222 spune:
TREZIREAAAAA !!!
v-am adus cafeaua fetelor!!
nu am dormit deloc..m-am uitat la dadaca....nu pot dormi..astept sa se trezeasca sormea......pleaca la mare a 7.30!!!!
va pup si trec mai tarziu sa va salut!!
Pozeeee
Mancarica
pisicuta si matei spune:
hai ca m-am trezit ana2!
lou felicitari
ana2 imi pare rau sa aud ca din cauza problemelor de sanatate nu poti iesi.ai grija de tine!si noi am avut o perioada cand dormeam ziua si stateam noaptea si a fost foarte depresiv.
ana1 am inteles,pai atunci spor la strans.
nuschu probabil ca se distreaza de minune prin grecia
eu am intrat pe ultima suta de metri:luni la 9 am exam de licenta .deja a inceput stresul!
va pup!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
merci pisi
si bafta si tie .. iti tin pumnii luni
noi o taiem pana la o chestie cu vikingi unii se joaca de-a vikingii intr-un week-end
deci nu´s vikingi originali
pun poze daca e interesant
Ana.. tu sigur dormi la ora asta.. da´ce-ai facut pana la 7 ?
week-end placut
ana_maria222 spune:
nu dorm louisea....am plecat la 10 in cora sa ii cumpar ceva finului meu...maine daca ma simt in stare merg la ziua lui. nu am dormit deloc...nu stiu ce am....mi-au venit si rusii si imi vine sa ma tarasc..ma doare capu...offffff....incerc sa dorm un pic....
ne vedem mai pe seara!!!!!!!!!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
ingerash spune:
ceau fetele + Will :))
am intrat scurt sa va zik k nici acum nu mi-am facul calculatorul, e varzaaaaaaaaaa, numai messul merge, daca vreti sa vb cereti de la una din Ane id-ul meu dar pe privat (sa nu il scrie aici plzzzzz) si vb pe mess. IE e varza, pur si simplu s einkide singur d asta nu vrea sa lungesc mesajul.
Am intrat la facultatea de comunicare la fara taxa, pe locul 8 sunt f mandra.
Lou, super pozele!!!!!!!! mersi mult
va pup p ttoti si ies inainte sa mi se piarda si mesajul asta k inebunesc
Ana-Maria21 spune:
Multumesc pentru cafea ana...eu acum m-am trezit.....Distracvtie placuta maine la ziua finutului.Ce i-ai luat?
Louisea..distractie placuta si tie...si eu cred ca weekendul asta stau in casasi e asa cald afara.Pisi te pup.
Ingerash si pe tine ..si pe William.
AAAsa nu uit...am tras ierio sperietura...a facut iubi accident cu un prieten.....au intrat intr-un parapet cu masina...bine ca nu au patit nimic...dar m-am speriat.
In rest...plictiseala cred ca o sa fie weekendul asta.
louisea spune:
Ana1 bine ca nu s-a intamplat nimic grav.. imi inchipui ca te-ai speriat
ca si celor mai experimentati se poate intampla
Ana2 distractie placuta maine
ingeras felicitari
pisi bafta pe luni
eu nu mai intru cateva zile ca plecam si noi intr-un concediu mai scurt.. plecam maine dim.
am pus niste poze cu vikingii de azi
va pupic dulce pe fiecare..