Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata !
La noi mai putin buna, ca ne-a trezit odorul din ora-n ora, urland. E prima data cand face asa ceva, n-am reusit sa aflam ce a avut. Acum doarme, sa recupereze.
Kristinutza, Sofia, Cristina, de la verisori.
Ieri am tarat copilul cu mine prin oras vreo 6 ore, am mai luat una, alta, pentru mare. In magazinele de toale se simtea minunat, prindea cate o maneca si hop, cu ea in gura. Am traspirat de cat m-am ´luptat´ cu el.
Bun venit fetelor intoarse din concedii si petrecere frumoasa celor care pleaca !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Nu v-am mai citit de ceva vreme, mi s-a stricat PC-ul si acum avem unul imprumutat pana il reparam pe al nostru.O sa recuperez eu cumva.
Noi suntem iarasi cu febra, azi merg din nou la medic cu el.Ne-a iesit si noua unul dintre incisivii centrali de sus si celalalt este pe cale sa iasa.Ma gandesc ca poate febra poate fi si de la dinti dar vreau sa vada dr gatutul , deja ma stresez mai mult decat trebuie, mi-e frica sa-l las la mama si sa plec la Bucuresti, dar cred ca nu am incotro.Nu stiu daca voi face fata interviului daca el este bolnavior.Are si ceva mucisori, dar in rest e ok, mananca, doarme, se trezeste doar din cauza febrei.Maine trimit si o proba la copro si urina, sa ma linistesc un pic.
Noi ieri am avut 2 ani de marriage, dar ii vom sarbatori abia dupa interviu, daca il luam cu bine, daca nu vom sta acasa si vom boci.
Ma duc sa fac papa sa-i duc sa pape la 13 ca e la mama.
A inceput sa se obisnuiasca atat de bine acolo ca nu-i mai place acasa.
La capitolul povesti stam tot mai bine, repeta absolut tot ce-i spun, iar cu mersul, am evoluat, mergem sustinut doar de o manuta si sta si secunde bune suingurel, mai ales in fata oglinzii, iar in patut incearca si singurel sa stea fara sustinere si se bucura cand vede ca reuseste.
Va pup si sper sa aveti copii sanatosi, ca pe mine ma da gata orice iese din normal, fie ea si o amarata de febra.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Marinela, du-te la interviu si nu te sfii sa te scuzi ca esti mai "intoarsa pe dos" pentru ca e copilul usor bolnavior. Treaba asta are trecere...
Sper sa nu aiba nimic in gat Iaris si febra sa fie de la dinti. Ai incercat cu Nurofen? Va si va tin pumnii! La multi ani inainte sanatosi si fericiti pentru cei 2 ani de casatorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Mercic KID, cred ca nu o sa tina faza, ca domnul Opperman, cu care o sa dam, nu are o figura de om sensibil, cel putin din cate am citit despre el, dar mama ma incurajaza, copilul ramane pe maini bune, stiu sigur.
Am incercat Nurofen si scade imediat, iar noaptea mi-a dormit foarte bine.Sper insa sa nu-i dea iarasi antibiotic.I-as da Oascilococcinum, dar mi-e cam frica sa-i dau asa dupa ureche, fara acordul dr, si asta parca vad ca nu e de acord.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Marinela, bafta la interviu! si sanatate lui Iaris vorbaretul!

Nu fac bagaje, nici macar liste, nu stiu ce astept, am impresia ca e foarte usor cu bagajele pt ca iau tot. In orice caz, am o ceata pe creier si nu am vlaga, nu pot sa fac nimic. Noaptea tot asa se trezeste iar ziua nu sunt buna de nimic. Eu simt tot timpul ca ma scurg dar analizele au iesit beton.
Trebuie sa caut slipi de la TCM.

Sunt pe aici, va pandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, hi hi, eu zic sa numeri bine valizele pe care le faci si apoi sa le numeri si cand le bagi in masina...Am facut si eu exact ca tine: fara liste, am impachetat tot si mi-au iesit vreo 6 genti si gentute plus alte 2-3 sacose plus geanta de carut a copilului si faza nasoala (dupa cum stiti) a fost ca in nebunia generala una dintre valize a ramas acasa si asa m-am trezit la munte fara hainele copilului...
Dar m-am invatat minte si acum le numar pe toate si stiu cate am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

da, kid, trebuia sa nastem in aceeasi zi. chiar mi se pare ca am facut o gafa, ca nu intrasem pe forum si nu stiam ca te-ai apucat sa nasti mai devreme. si ti-am trimis mesaj de cu dimineata cu incurajari si tu mi-ai raspuns ca fata e bine ca are nu stiu cate kg... chiar ma gandeam, ca multi copii s-au nascut in 9 oct la elias, la dr t.. al meu a fost ultimul pe ziua aia... mey, tu n-ai adresa de msg, sa facem o barfa mica?

marinela, multa bafta si sanatate micutului!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut! Si noi avem slipii bleo de la TCM, i-a luat din jermanica cu 6 euro, singura marime fiind cea de 6 luni; nu cred ca o sa-i foloseasca, poate urmatorul copil .. .

Mimsi, felicitari maimutei plimbarete.
Codruta, sa-ti fie de bine concediul si spor la mutat!
Kid, bine ai revenit! Lasa ca va cumparati alt aparat foto, sa nu va para rau. In ce priveste vina, si pe mine da vina sotul orice se intimpla rau.
Antonia, cind ma refer la mincat singura am in minte un copil care ia mincarea cu mina si si-o baga in gura. Nu cred ca e devreme, in carti se zice ca pina intr-un an trebuie sa faca chestia asta. Eu am mutat copilul cu totul la boston, si a fost usor: am luat o valiza mare de peste 20 kg, am pus toate hainele, si inca o valiza cu jucarii, scaunul de masa, patutul si caruciorul, si apoi ne intrebam de ce nu ne-am cumparat remorca la masina.
Sofia, plimbarea voastra la Moeciu e un exemplu cit se poate de convingator din seria "Viata bate filmul". Auzi la tine, concediu cu fosta soacra si cu mama fostei prietene a fostului sot. Iti urez distractie placuta, desi nu sint sigura ca asta e urarea potrivita.
Carmi, Anto, ce frumosi sint verisorii, cum se joaca ei in patut.
Alina, multumesc pentru link-ul la subiectul cu casatoria.
Roxica, avem voie sa le dam un pic de unt - pentru ca este foarte gras. Eu una nu i-as da piine cu unt si cascaval.
Nicole, bine ai mai venit pe la noi, ce mare s-a facut Ioana.
Irina, stai fara grija, te anuntam noi daca ai fost penibila la nunta. Sper sa am timp sa ma uit la emisiune. Pupici lui ginerica gidiliciosul.
Ege, distractie placuta la nunta!
Marinela, felicitari pentru aniversare, si multa-multa bafta la interviu!!! Si sanatate lui Iaris, bineinteles.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Buna,

Nu reusesc sa va citesc din urma...insa va citesc cat de cat!

Azi e prima data cand a stat si Casian singur in picioruse (sa ne laudam si noi un pic ) si in ultima vreme vrea in parc numai la leagane...ca nu isi mai da drumul...
Nici noi nu avem inca dintisori, insa Casian e mai bazait ca oricand si mai e si umflat in gurita...si noi plecam la mare insa nu m-am gandit sa ii cumpar slip...am crezut ca il pot lasa si fara sau eventual cu pampers...insa acum trebuie, dupa cum vad, sa-mi revizuiesc bagajele...multumesc!

kid si kristinutza voi ati nascut la elias?Ati fost multumite?
Eu am nascut pe 8 tot la elias, insa cu dr. Cristian.
Credeti ca pot sa imi schimb dr. cu alt dr. din acelasi spital?
(cred ca noi ne cunoastem din vedere... )
Sanatate multa piticilor,mai ales lui Iaris care se pare ca e putin bolnavior!

La multi ani sarbatoritilor!

Gabriela si Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari pt statul in picioruse al lui casian.
uite, tocmai citeam despre elias, ma rog, si alte spitale: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10411&whichpage=46
(cauta mesajele oanei david). cred ca acolo poti intreba cel mai bine despre maternitati. dar intotdeauna, cineva a fost f multumit, cineva f nemultumit... faci o medie si vezi ce iese. :)

cat despre slip, chiar nu e obligatoriu. multe mamici tin copilasii fara nimic sau in pampersi...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput