Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Slipi

parerea mea este ca e mai sanatos la bebelasi sa-i lasi goi decat cu supra pe ei sau in pampers.....

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Si eu am avut dr neonatolog pe dr. Constantinescu si daca nu imi zicea celalata dr. (uf! imi scapa numele) ma externa cu copilul care avea icter (eu am rh negativ) si abia i-a facut rh-ul micutului luni, desi eu am zis incontinuu ca am rh negativ de sambata cand am nascut..nici numai vb de externare, cum a fost ...a fost si pt mine destul de trista prima nastere...
O singura persoana de la neonatologie m-a ajutat si aceea a fost o infirmiera..ea m-a ajutat sa alaptez si sa imi ingrijesc copilul..in plus dr. constantinescu imi spusese sa imi trezesc copilul ca sa il alaptez din 3 in 3 ore...eh! ce sa mai zic, e bine ca totul e bine acum.

Acum insa caut un medic ginecolog si nu gasesc mai ales ca as vrea nastere normala, daca se mai poate...

Multumesc de felicitari, insa a fost o singura data, de atunci nici ca nu a mai stat in picioruse, doar in patut sprijinit de burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Sofia, vrei tu neaparat la Moeciu? As avea o contraoferta pt. tine, stii tu...ce zici? Parca nu suna bine cu soacra si cu mama fostei, zau asa. Ei?

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Vloi ati dat la bebe orez cu lapte si cu salata de fructe de la danone?Acum pe caldurile astea nu mai vrea sa pape, bea numai sucuri si apica, si as vrea sa ii dau ceva dulce (pana acum nu i-am dat nimic dulce), ce parere aveti?

Cred ca o sa il las si eu fara pampers..oi vedea la fata locului, mai ales ca nu ii place deloc apa

Gabriela si Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

asa, in pricipiu, mai sanatos este de fapt sa nu prea duci copilul la plaja.

personal, am o parere f putin stiintifica pro slipi, mi se pare pur si simplu mai dragut - la mare ar fi o ocazie sa mai scape de pampersi, care nici parca nu-mi plac cand sunt asa, la vedere, iar la putza goala parca mi-e frica sa se aseze in nisip. mi se pare shmeker in slipi, nah c-am zis-o. vedeti ce parere documentata am?
dar asta e valabil pt mine, chiar imi sunt dragi toti copiii la mare, ca-s cu pampersi sau la poponeata goala sau in slipi - o fitza dragutza.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

gavrilia, nici eu n-am prea avut bafta la neonatologie de sfaturi prea grozave. dar nici n-am avut, din fericire, probleme cu radu.
mie cu danone nu-mi suna bine, desi sunt mamici care au dat copiilor si a fost bine.
mey, tu ai numai subiecte din astea, controversatele? ca daca-mi sare lumea-n cap... io ce ma fac, ca-s slaba de inger si nu vreau sa supar pe nimeni.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Gavrilia, si tu esti din nou burticoasa?
Cum, s-a anuntat ceva pe aici in acest sens si nu am fost eu pe faza? Mi-a scapat? Tz, tz,tz

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabriela, felicitari lui Casian pentru statul in picioare. Dr Calapod la care mergem citeva mamici nu recomanda decit iaurtul simplu, natural, din comert. Restul a zis sa le aminam cit putem, au multe E-uri si conservanti.
Alina, si vroiam sa muncesc azi la servici ... dar nu ma pot dezlipi de subiectul ala.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Inca nu ...dar sincer as vrea sa fie, insa sa imi gasesc mai intai un dr. ginecolog bun.
Ai dreptate, e mai bine pt bebe sa aiba slip tocmai din cauza nisipului.

Multumesc si am sa tin cont,nu am sa ii dau danone,pana acum i-am dat iaurt campina.

Gabriela si Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor,

Pupam pe toata lumea, bebei, bebele, mamici...
Suntem in febra pregatirilor, ne-am pus pe facut bagaje.

Voiam sa va spun ca am fost azi la scan si se pare ca bebe doi e fetita. Confirmarea o sa o avem in tara probabil, oricum tipa care a facut scan-ul era destul de sigura, desi ne=a spus sa nu ne grabim sa cumparam hainute roz inca....

Noi suntem incantati, conteaza sa fie sanatoasa/sanatos cel mai mult pentru noi.

Hai va pupic, concedii placute tuturor si ne mai auzim/citim. Eu in Ro n-am acces la net asa ca nu cred sa mai intru prea curand pe forum...

Pupici
Meme

Mergi la inceput