Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna seara!
Nu am mai scris de un car de ani. Mi-era dor de voi.
Noi ne-am intors aseara de la mare. Am pus pozici in album http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicole7430/album?.dir=ef3cscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Ioana a stat numai in apa si a baut non stop apa de mare. In rest ce sa va zic, inca nu vrea sa mearga singurica. Felicitari bebeilor curajosi care fac primii pasi!

Va pup si promit sa revin mai des

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Seara buna,

Eu nu stiu cand voi apuca sa intru in vreun ritm...
Ma enerveaza ca nu am timp .

Asa ca felicit totii copii care de la o zi la alta fac lucruri
noi si ii ! Si le zic bine ati revenit din concedii
mamicilor care tocmai au venit si concediu placut celor
care pleaca!

Cum nu prea pot sa raspund nimanui ma voi rezuma la ceva
laude aduse piticului meu. Asadar a facut progrese mari
la mersul singurel. Acum el vrea sa exerseze... se duce
la canapea si ma asteapta sa-l chem la mine. Vine aproape
in fuga toata sufrageria. Si pleaca in picioare dintr-un
loc in altul cand se joaca. Va inchipuiti ca nu mai pot
de dragul lui .
La capitolul mancat e maestru. Baga mana in castronel
si picteaza masa. Dar a inceput si sa pape singurel...
Nu va imaginati cine stie ce... Baga lingurita in castron...
da jumate pe masa... apoi si-o lipeste juma pe gura si juma
pe nas (ce de jumatati ) si o farama mica ajunge in gura... dar perseveram.
Stie pe cartile lui personajele principale ale povestilor.
Le arata cu degetul cand il intreb "unde-i X" si mama lui
iar nu-si mai incape in piele .
Mai nou face cu ochiul, adica atunci cand ii fac eu strange
si el din ochi si rade la mine. Si a invatat sa ma gadile
in talpa. Ma cipueste de degetul mare si rade la mine
(e musai sa rad ca altfel se enerveaza).
In parc gadila toti bebelusii desculti .

V-am plictisit rau, nu ?

maine e nunta verisoarei la TV.
De data asta e sigur ca am vazut reclama .
Eu sper ca in cazul in care apar sa nu fiu penibila.

Si cu asta v-am pupat!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara sau cum sa spun la ora asta....
am trecut doar sa va acesc inainte sa ma dul sa culcare.

ne revedem maine dimineata.
Noapte buna!

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Extrem de draguti verisorii!!! Sa-i mananci, nu alta...

Irina, eu zic sa nu ne mai povestesti ca ma apuca invidia. Pai poti deja sa il dai la scoala generala!

A mea s-a ridicat azi tinandu-se de biblioteca, si-a luat borcanelul cu bete de ureche si in culmea extazului s-a dat pe spate si s-a lovit la cap. Ca deobicei s-a prins dupa vreo 30 de secunde ca e cazul sa planga da i-am taiat eu elanul si am inceput sa ma stramb la ea asa ca a tacut. Acum are ditamai cucuiul insa sunt mandra de ea, E fata tare, nu plange din temir ce.

Ma duc sa fac un index la Odisee. Ma apuca o melancolie cand rasfoiesc subiectele de pe acolo....

Nukasi Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumesc din suflet tuturor pt raspunsuri. o sa va tin la curent cu ce se intampla.

bine ati revenit, codruta si kid (pe radu tot timpul il compar cu alex a ta, nu stiu de ce. poate pt ca s-au nascut aproape ca timp, la acelasi dr si mai sunt si slabanogi amandoi ). moama, sa uiti aparatul . cred ca asta ar fi fost pt mine lovitura de gratie . luam unul din primul magazin si dup-aia nu mai mancam o saptamana. rezist fara portofel, fara rimel, fara servetele, fara... dar nu fara aparat foto!!!

tonnia, vestitii slipi sunt de la nasa copilului . a facut la ultima plaja pp in ei si... atat. i-am spalat. nu a curs din ei pp, sau n-am vazut eu. si ma gandeam si kk daca facea, e super simplu, ii clatesti un pic... asta e! totusi nu sunt din panza sa se spele greu sau sa se vada urat.
mie mi-a placut mult solutia cu slipii, mi s-a parut interesant in orice caz.

sofia, sti cum e: una e ce trebuie facut si alta e ce faci pana la urma . sincer, la faza cu valurile, eu m-am dus la sot sa-i zic ca intru in apa. ma asteptam sa-mi spuna ca nu am voie, ca nu se poate, ca sunt valuri ca bla-bla, eu sa ma supar pe el ca e el exagerat si din cauza lui nu intru eu, desi as fi intrat. dar, culmea, sotul a zis ca sa intru. si... am intrat. totul ar fi fost ok, dar exact cand sa ies mi s-a spart in cap ditai valul, care oricum i-a maturat pe toti care erau in paralel cu mine.

vai, cat mi-au placut verisorii!!! am vizionat-o si pe frumusica ioana rozuca bautoarea de apa de mare.

vladut e un precoc. si sa se uite la tv la maica-sa.

sofia, nuka e tare ca mama de nuka.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna dimineatza!
codrutza,kid,bine ati revenit!
kristinutza,sa nu fie ceva din spital.vreun microb..de ex.ege a luat un stafilococ din spital.avea niste buboaie pe bratze si nu stiam de unde.
nicole,bine ai venit de la mare.super pozele.noua dr ne-a zis ca nu e bine sa o bag in mare pana la 1 an,desi eu am bagat-o de 2 ori.zicea ceva de enterocolite.calapod ce zice in privinta asta?stie cineva?avem voie sa-i bagam in mare?
de cateva zile merg si eu cu ege la mare,la eforie.avem noi un loc super.e un golfulet,linistit.nu o bag in apa.ii place sa se joace cu nisipul.parca a prins-o putin soarele,desi mergem la ora 18.
eu nu pot sa ma laud ca merge,dar macar a inceput sa stea in picioare nesustinuta.
sa o vedeti ce haioasa este cand vrea tzitzi.acum stie ca are 2 tzitze si sa o vedeti cum ma dezbraca sa le scot pe amandoua.asa ca daca veniti la mare si vedeti o nebuna cu tzitele pe afara sa stiti ca aia sunt eu.
noi suntem in febra pregatirilor de nunta.sapt viitoare sora sotului se marita
am plecat sa opresc ac din camera.pup

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am fost la mare cu "maimutele" si asta micu, numai in apa vroia. I-am facut baie in mare de 4-5 ori pe zi, a mancat nisip, a supt coaja de la pizza fratelui sau, a dat cu limba la inghetata "de cumparat"...si a fost foarte fericit.
Daca copilul e sanatos, nu trebuie crescut "in borcan".

Distractie placuta la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata!
Aseara s-a culcat Catalina omeneste, la 22.20! Yupiii!! Si s-a trezit la 9. Sa-i tina Dumnezeu obiceiul!
Roxica, eu cand i-am dai iaurt cu fructe i-am dat de fapt fructe cu iaurt. Adica 2 mere rase + 2 - 3 lingurite iaurt si cereale. Predominau fructele, nu iaurtul.
Tonnia, ce faci? Bagaje?
De Marlena ce mai stiti? O fi terminat cu peretii de daramat, zugravit etc?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu am admirat verisorii. Sunt tare scumpi.
Ce frumos, sa ai verisor de varsta. E ca si cum ai avea frate geaman.

Antonia, slipii cu pricina sunt de la TCM. Desi scrie ca sunt ptr 6 luni, ptr Anca au fost ok, ca ea de fapt are fundu' mic, pampersul i-l face mare.
Faza naspha a fost ca aveau numai cu albastru.

Si aceiasi slipi sunt recomandati si pe site-ul cu inot de bebelushi (evident mult mai scumpi).

Anya, Nicole, sa va fie de bine concediul.

Mey, dar Jadi, ce mai face ? Mi-e dor de alea, alea

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc de primire fetelor.

Ege, Calapod zice sa nu ii bagam in apa de mare pana la anul...ca sunt prea mici si a avut episoade nasoale de enterocolite in anii trecuti cu bebei veniti de la mare...Nu stiu ce sa fac, in weekend o duc pe pitica la mare si cred ca o sa ii pun apa de mare in piscinuta ei sa se balaceasca un pic. O sa am grija sa nu bage apa in gura.

Kristinutza, si eu o compar pe Alex cu Raducu, pentru ca si ea era programata pe faimoasa data de 9 octombrie, duminica, sa se nasca. Era T. de garda atunci dar madmoazela s-a hotarat sa nu mai astepte (desi doctorul baga mana in foc ca sta minim pana pe 12...). Asa ca am nascut cu Aura Diafera la distanta de o ora (ea avea termen pe la sfarsitul lui septembrie, dar Gabriel a fost mai lenes).
Alex are 8.100, deci in sfarsit a trecut pragul celor 8 kg. Face 10 luni saptamana viitoare, e lunguta si nu mai pare asa slaba.
Noi am primit din strainatate un bax de huggies little swimmers, niste pampersi buni de apa dar nu am avut cand sa ii folosim. Nasicul ne-a adus si un costum de baie intreg care are in dreptul pieptului si pe spate niste flotoare cusute in material (un fel de burete, nu stiu cum sa explic, ideea e ca cica ii tine la suprafata). Abia astept sa o scufund intr-o piscina (ramane de gasit piscina) sa vad daca e bun de ceva acest costum (e de 2 ani dar eu zic ca ii vine de acum, ii innod bretelele sus).

Mergi la inceput