Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

salutare de la mare!

Ioana si Mirunica mersicutz frumos pentru ca v-ati amintit de noi azi...eram la cumparaturi cand am primit sms-ul.

hai sa vin rpd cu vesti ca suntem pe fuga(azi e ziua libera si am vrea sa facem intr-o zi cat intr o saptamana)

nu stiu daca mai e cineva fara dinti dar noi sigur suntem(poate castigam)

de vre-o saptamana merge singura...nici nu ne mai lasa sa stam pe langa ea cand merge se enerveaza si ne da peste maini.

vreau si eu vesti despre voi ca nu am timp sa citesc acum. pe www.sms.ac id innaaa si pass 120183 parca asa. si nr meu de tel il are Ioana..-vreau sa stiu mai ales daca mai e cineva fara dintisori la varsta noastra.

v-am pupat!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, ce iaurturi dati voi la bebei? ca restul de papica il aduc eu de aici,dar iaurtul chiar n-am cum....Nu conteaza daca e cu fructe sau nu, as prefera iaurt simplu, ca lui Andrei ii place, desi aici i-am dat mai mult fromage frais si nu iaurt...

Pepene rosu se poate da la bebei sau inca nu?

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Meme, este foarte bun ZuZu, Campina. Astea sunt naturale. Din alea cu fructe ar fi: Danonino de 50 g sau Danonino Gigantino de 190 g, Milli. sunt foarte bune. Acuma depinde ce vrei sa-i dai.
Gavrilia, e foarte bun Danette de la danone, de vanilie. Este foarte fin si delicios. Contine 80%lapte.
Astea sunt parerile mele

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana si Miruna s-a facut mare si frumusica !Am inteles ca ai inceput prestatiile pentru bb 2? Ai fost la Florina?

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Innaa hai ca si eu vreau sa aflu cine nu mai are dintisori. Eu sunt ok, dar sotul e stresat si daca-i zic ca mai sunt vreo 5-6 copilasi, poate se linisteste si el.
1. Noelia - 10 luni
2. Petrut - 9 luni 3 saptamani

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ma zbat cu Petra......Nu mai sta singura nici o clipa si vrea atentie tot timpul. Pana intru iar in normal sunt terminata si fizic si psihic.
Am pus ceva poze din Grecia daca vreti sa vedeti...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Irina tocmai ma uit la mirese heheh te-am vazut.

La categoria dinteless nu il uitati pe Vladut .

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana . Astept cronica .

Alinam . Am aparut putin, la brasoveanca am aparut mai mult sa vada lumea ce "bine" ma pricep. Mie mi s-a parut mai faina nunta la TV ca in realitate .

Am uitat sa il laud pe Vlad cum stie sa duca pampers-ul la gunoi. Mergem demanuta si deschide usa la masca de chiuveta il pune in gunoi, apoi inchide usa .

Si acum ma duc sa ma culc ca mor de somn....

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Irina, va trebui sa iti dau peste nas: HA Irinuca numara pietricele si danseaza, Ha!!! Cum aude muzica sau un telefon sunand da din cap ca Ray Charles...Ce zici de asta.... Ma consolez cu gandul ca mai avem si noi timp sa invatam pana sa va ajugem din urma. Noi suntem mici (ca varsta ca la greutate cocosam - 9 kile si ceva la aproape 9 luni)

Diana, nici Nuca nu are dinti si nici nu se vad pe undeva...

Ioana, cam sunt din ciclul Viata bate filmul...da nu ma plang. SI mama soacra si mama fostei sunt niste "tipe" extraordinare. Baza mea sunt fostii socrii(si mama saraca). Ii iubesc ca pe proprii parinti si stiu ca o sa fie mereu alaturi de mine si de Irinuca indiferent de alte chestii.

Ieri nu am gasit la Nic apa Bucovina de 1 litru jumate asa ca am luat una de 5 litri. Aveam "gentuta" mea de plimbare + cumparaturi + carutul atomic care nu e potrivit deloc la carat. Daca pun o plasa pe el se apleaca si cade pe spate cu tot cu copil. Plus ca e foarte dezlantat si se poticneste la orice pietricica. Si o iau eu catinel catinel la picior cu tot alaiul de bagaje vreo trei statii cat am de mers de la Nic acasa. Cu sticla intr-o mana, cumparaturile intr-alta si gentoiu pe un umar. La faimoasa terasa Ambience din parcul Floreasca a ticsit de masini scumpe, ostentativ parcate pana in gardul viu. Pe unde sa o mai ia si Sofia? Asa ca am starnit un cor de alarme, acompaniate de injuraturile mele de maidan si de copilul care urla ca intrase in gardul viu. Abia asteptam sa iasa vreun barosan sa isi apere averea ca ii si dadeam cu sticla in parbriz sau ca tigancile de la televizor direct cu copilu. Mai merg ce mai merg si ajug pe Ceaicovski strasse care e rajgaita toata. Carutul meu era ca un trabant pe un drum forestier. Am dat sa traversez strada si nu stiu cum naiba la mijloc s-a pus frana si nu se mai urnea. Taman atunci venea un 282. Sofia in mijlocul strazii, urla din toti plamanii, aruncasem apa pe trotuar si ma cazneam sa ma dau din drum. Intr-un final am reusit dar imi tremurau atat de tare picioarele incat m-am asezat pe trotuar sa imi trag sufletul...
Concluzie: nu sunt Superwoman...

Nukasi Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Listuta dintiless:
1. Noelia - 10 luni
2. Petrut - 9 luni 3 saptamani
3. Vladut - 10 luni
4. Nuka - 8 luni 3 saptamani

Cand terminam lista o trimit lui Tooth Fairy sa-i ia si pe ei in evidenta

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput