Cadou pt o fetita de 2 ani

Pe 25 iulie este ziua finutei mele si vreau sa ii iau un cadou mai special ,nu hainute si atit .Mamici de fetite de 2 ani spuneti-mi cu ce se joaca printesele voastre ,de ce sunt ele atrase cel mai mult ?
Eu am copii ,dar sunt baieti si prefera doar masini , camioane , tractoare etc.
Multumesc pentru ajutor.
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Raspunsuri

chiquitita spune:
De ce nu ii iei o pereche de cercelusi fini, sau un lantisor subtire si o cruciulita sfintita din aur, sa ii poarte noroc?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Daca tot esti nasica trebuie sa ii iei ceva special

silvi_2005 spune:
Scuze ca imi dau si eu cu parerea,eu am bebe doar de 6 luni si baietel dar daca as avea de facut cadou eu i-as lua ceva educativ si distractiv totodata, ceva care sa-i retina interesul pentru mai multa vreme. Eu i-as lua o tablita de scris, care se monteaza pe un stativ cu niste markere speciale pentru ea si buretel, e f draguta si la varsta aceea sigur ii place sa mazgaleasca.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
poze

Balbina spune:
O tricicleta, daca nu are.
Tablia de scris sugerata mai sus e o idee f. buna
O casuta de tip cort (a primit baiatul meu la aniversarea lui de 2 ani, e super incintat, in fiecare zi se baga in ea si se joaca)
------------------
Numai bine,
Natalia

daniella4 spune:
O papusa? Am vazut unele tare simpatice sunt mari si imbracate in diferite costumatii, au aceesorii etc. O mamica de fetita imi spunea zilele trecute ca fi-sa are vreo 40 deja si tot mai vrea

Danelutza spune:
Gabi, citeste si aici poate te potzi inspira

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Cristina_C spune:
Ai putea s-o intrebi pe mama fetitei ce jucarii are ca sa nu-i cumperi ceva ce are deja. Oricum, surpriza cadoului ramane pentru fetita.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

tunitza spune:
Fetitei mele care are tot 2 ani i-am cumparat un set de craticioare, farfurioare si canite cu care tot "face mancare" de atunci.Nici o jucarie nu a interesat-o mai mult ca asta.

akella spune:
O casutza in care sa se joace; se gasesc in hipermarket-uri, la vreo 3-400 de mii de lei vechi, se pot strange cu usurinta si pot intra in ea chiar 2-3 copilasi...
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

gabiarama spune:
Va multumesc tuturor pentru idei.
Chiquitita , mi-ar fi placut sa ii iau o bijuterie , dar are nenumarate lantisoare , bratari , cercei , toate luate de matusa sa .E placerea ei sa cumpere bijuterii pentru ea si nepoata ei .Aaaa, si nu mai spun cite lantisoare a rupt si citi cercei a pierdut pina acum finuta .Si de fiecare data matusa i-a luat altii ...
Pina la urma i-am luat un set de 2 papusi (fetita si baietel) cu paturi suspendate ,dulapior si hainute de schimb .Stiu ca ii place sa (se) imbrace si dezbrace .Si ii plac papusile .Si e innebunita de tot ce primeste de la nana si mai ales de la nanu .Asa ca sigur nu vom da gres .
Pe linga asta i-am mai luat un album foarte dragut in care i-am pus poze de cind abia se nascuse si pina acum .
Ramine sa ii mai iau si niste hainute (asta e placerea mea ,pentru ca mi-as fi dorit sa am si eu o fetita )
Va multumesc inca o data
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze

ioana2004 spune:
quote:
Originally posted by silvi_2005
Scuze ca imi dau si eu cu parerea,eu am bebe doar de 6 luni si baietel dar daca as avea de facut cadou eu i-as lua ceva educativ si distractiv totodata, ceva care sa-i retina interesul pentru mai multa vreme. Eu i-as lua o tablita de scris, care se monteaza pe un stativ cu niste markere speciale pentru ea si buretel, e f draguta si la varsta aceea sigur ii place sa mazgaleasca.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
poze
Draga Silvi unde sa gasesc si eu tabla din asta ca am intrebat pe la librarii si nu sunt
Poate pe la Bucuresti...sunt?
IOANA 2006(1an si 2 luni)