stiri bizare
am gasit cu surprindere o stire bizara din ro. un cuplu de adolescenti faceau sex oral in timp ce el conducea. au facut accident si din cauza socului fata a ramas "pe pozitie " fiind surprinsi de martori aparent in plina actiune. pt ca au ramas cumva blocati impreuna
ce e comic e ca daca va uitati cu atentie la radiografie vedeti profilul fetei cu gura deschisa si "castravetele". ce groaznic trebuie sa fie sa ajungi la urgenta lipita de poalele unuia ![]()
tot articolul mai jos
http://www.gagreport.com/bizarrenews%20-%205-13-05%20romanian%20blowjob.htm#news
PS . Cred ca radiografia e totusi trucata . nu cred ca sunt cei doi in poza, desi asa sustine articolul. Cred asta pt ca vad o mana care aproape e asezata tandru pe crestetul fetei
Michelle
Raspunsuri
Balbina spune:
Michelle, poza asta cu radiografia nu e noua, am vazut-o inca acum vreo 2-3 ani pe net. Deci sigur nu ilustreaza ce scrie in articol. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia
michelle7 spune:
banuiam ca poza nu e reala dar povestea e , pt ca am gasit-o si pe site-uri romanesti de stiri
Michelle
daniela_b spune:
of, io credeam ca e momentul live cu "yes I do, o fac cu el, ma marit, oh yes, yes..."
transmisa in direct pe net de la nunta secolului, cu firicel si monica, scuzati de expresie...
edit ca uitasem: BIZAAR!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by michelle7
pune linkul
Michelle
aia zic, credeam ca asta e linku, profilu lu' monica parea veridic, daca te uiti atent, cu profilu lu firicel nu eream sigura...
si nici n-am vazut inelu...de obicei inelele se vede la radiografie..
pe scurt, n-am link, sorry...da' poate ne ajuta astia cu CNNNn si mai stiu eu ce alte canale tari de transmite nunta secolului, pe scurt, scurt:monica e fata, iri e baiatu, se iubesc, s-au casatorit, a venit niste oameni la nunta lor, zi end
michelle7 spune:
cred ca si asta intra la catregoria stiri bizare dat fiind personajul
George Michael a fost prins din nou (a cata oara e asta? ) prin parcuri incercand sa gaseasca parteneri de amor. la linkul de mai jos aveti pozele incriminatoare si articolul in detaliu
PS. "iubitul " de 56 de ani cu care a fost prins ar trece drept un bunic respectabil in alt context 
http://www.newsoftheworld.co.uk/story_pages/news/news1.shtml#
Michelle
Balbina spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Originally posted by michelle7
pune linkul
Michelle
aia zic, credeam ca asta e linku, profilu lu' monica parea veridic, daca te uiti atent, cu profilu lu firicel nu eream sigura...
si nici n-am vazut inelu...de obicei inelele se vede la radiografie..
pe scurt, n-am link, sorry...da' poate ne ajuta astia cu CNNNn si mai stiu eu ce alte canale tari de transmite nunta secolului, pe scurt, scurt:monica e fata, iri e baiatu, se iubesc, s-au casatorit, a venit niste oameni la nunta lor, zi end

Poza cu radiografia am vazut-o mai demult, cum ziceam mai sus, intr-o serie de alte poze in acest gen, intitulata "Studentii de la Medicina se distreaza"
------------------
Numai bine,
Natalia
brendamitran spune:
Pai....intrebare: partea lui de corp de ce nu e vizibila in radiografie ca si a ei?
Cum naiba a iesit evidentiat numai capul ei?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
annatino spune:
va datzi seama ca ala o avea in erectie pina a ajuns la spital ...looool . nu merge trucajul