Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)
Raspunsuri - Pagina 29
sim spune:
Dragele mele am intrat o fuga sa va spun ca si a doua ecografie (3D de data asta) mi-a confirmat ca sunt fericita mamica de baietel de data asta.
Mi-a dat si poze in care se vede bine de tot "detaliul" cu pricina.
Va pup si fug la piscina cu tot familionul.
Simona
14+ si Ruxi
cristiana70 spune:
Servus la toate burticile!
N-am intrat de vineri, ma bucur sa constat ca v-ati descurcat si fara mine...![]()
Hermanadela, o veste super! felicitari si casa de piatra, cred ca vom avea si o gramada de nunti pana se nasc bebeii nostri! La ce te-ai referit tu cand ai intrebat care cum sta cu sensibilitatile? TOATE suntem mai sensibile, atat fizic cat si emotional, nu iti fa ganduri ca esti tu altfel.
Levi, m-am simtit usurata cand am vazut raspunsurile referitoare la toxo. Eu am facut analiza de IgG acum doua saptamani, si initial am sunat la cabinet pt rezultat. Il auzeam pe dr cum ii spunea asistentei ca rezultatul e bun. Peste cateva zile m-am dus sa iau hartia cu rezultatul, iar dau de doctor. iar se uita, iar imi spune ca 1.37 e ok. Cand ma pun sa citesc, vad ca peste 1.3 e pozitiv. Voiam sa ma duc sa-l iau pe dr de urechi, noroc ca m-ati oprit. Pisici n-am avut la viata noastra, dar caini cu gramada.
Anis, felicitari pentru bebelina, asteptam sa intri si sa ne povestesti cu amanunte cum a fost.
Daconst, s-a simtit lipsa ta, felicitari pentru baietel!
Fetele, aveti grija cu cazaturile astea, ca nu e de gluma, nici pentru bebe, nici pentru voi.
Multumesc pentru ideea cu blugii, eu am intrat in concediu si saptamana asta incerc sa vad ce e de cumparat prin oras pentru gravide, dar ce noroc ca sunt putine magazine, n-o sa ma obosesc prea tare
! Azi dimineata mi-am incercat costumele de baie, sa vad daca nu trebuiesc alocate fonduri si aici. Din fericire toate sunt ok, burtica se va vedea oricum si nici nu-mi doresc sa o maschez. Ma bucur ca mergem la mare doar dupa 15 august, sper ca se mai domoleste arsita pana atunci.
Va pup
cristiana 11+
adinush spune:
Acum m-am intors de la dr.L-am rugat sa-mi mai faca o echo sa fiu eu sigura ca bebelina e bine.
Se pare k dekt eu am avut de suferit
Felicitari pt
,
si 
Cica trebuie sa mai fac o echo la dr Iosup la 20 sapt dar eu am sincere indoieli ca o sa mai prind,vedem maine.
Aaa..si ma duc maine la GeneticLab sa-mi fac vestitul test de talasemie,sper sa iasa negativ
Adinush
17+ cu 
pitilache spune:
Hermandela felicitari pentru nunta! sa fie intr-un ceas bun!
In ceea ce priveste plaja, ai mare girja. Eu am patit-o desi nu am fost decat doua zile la mare, vineri si sambata. Vineri a fost ok, caci a fost innorat dar sambata a fost soare cu vant. Cel mai pacatos pentru ca nu iti dai seama cand te prinde si ai senzatia ca este chiar racoare. Nici pe departe. Acum stau si trag e urma unor arsuri de toata frumusetea ca de abia suport hainele pe mine. Sper sa fie totul ok, caci am programare la doctor de abia saptamana viitoare.
aventura spune:

Uraaaa!! Felicitari pentru
si
!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si noi mergem saptamana viitoare la Diagnosis la 3D la Iosup, sa vedem, s-o vedea ceva??![]()
Oare s-o vedea la 13 saptamani fetelor??

Adinush, super ideea cu blugii!!
Are cineva idee de unde putem lua tipare pt. gravide ca sa ne facem hainutze?
La magazinul de la Sf. Gheorghe au numai uratenii, parca e de pe vremea comunistilor taica!!!!!! Nici bunica nu cred ca purta haine de acelea!!!!!!!
Aventura
12+
aelita spune:
simona,ma bucur ca ai confirmarea si ca 100% e baietel !sa-ti traisca,iti spun iar :) !
cristiana,cainii nu servesc toxoplasmoza
salamurile,da ![]()
ma bucur ca esti bine!
adinush,si pe tine te pup pt ca e bebelina bine!! nici nu s eputea altfel! dar ca sa stai tu linistita..e bien ca ai facut ecografia!
fetita mea misca de cate ori ma asez intinsa si o mangai !
tati imi zice s-o mai las in pace ,ca o dormi si ea!
18+
Daconst spune:
Marinar si Cristiana va multumesc si va
Eu vorbeam de braul ce se pune peste blugi obisnuiti si-i mascheaza daca-i lasi descheiati.Eu am cumparat braul,dar poti sa-l faci.E din tricot si e dublu.Tine si burtica bine cind se mai mareste.
Fusta si pantalonii scurti care mi i-am cumparat au banda cusuta si e super comoda.Noroc ca erau la reduceri,ca altfel nu-i luam.Am vrut si blugi cu banda,dar nu erau faini deloc.Prefer sa-i port pe ai mei si am braul deasupra,arata super bine.
Dana 17+
gio spune:
Felicitari pt fetele care au aflat sexul bebelusului!!! Noi mai avem vreo 2 sapt, dar ce mai conteaza...
Ca tot vorbeam de greturi, eu mai am inca, cu toate ca am avut un weekend superb, in care am mancat pe unde am putut
(ca atare am si eu burtica si sunt tare mandra), insa azi am dat la boboci o data. Miercuri intru in 15 sapt si inca nu s-au potolit de tot...Fetele in 10 s, nu pot decat sa va tin pumnii ca la voi sa se termine mai repede. La mine a fost un varf pe la 9 s si altul acum la 13 s.
Alta problema, chiar ma ingrijoreaza. Sarcina trecuta n-am avut nici o problema cu picoare umflate samd. Bine, se umflau, in limite acceptabile, dar n-am fost niciodata cu gleznele butuc cum am fost ieri si azi. E drept ca am mers mult pe jos, dar sunt dezastru gleznele mele, chiar nu inteleg..e cam devreme pt asta. iar tensiune nu am...cel putin la pranz aveam 10 cu 7. ma rog...se pare ca la sarcina a doua toate "beneficiile" sarcinii sunt amplificate...
Haine de gravidutza inca n-am luat, insa data trecuta am apelat la garderoba maica-mii
care poarta cu un numar mai mare decat mine in mod normal. Am avut niste pantaloni de vara tare dragutzi, nu m-am complicat sa cumpar. o singura pereche de pantaloni am luat de la Roccoco, de primavara, erau ok ca aspect insa in sus aveam impresia ca nu se mai termina...pana in gat ajungeau
.
mai vb
...I want a permanent vacation...
dolphin9913 spune:
BUNA DIMINEATA BURTICI
FELICITARI CELOR CARE AU AFLAT SEXUL BEBELULUI
SIM ma bucur pt tine ca ai baietel tocmai ce ti-ai dorit , si eu tot baiat vreau mai avem 2 sapt pana la urmatorul control.
Data trecuta eram cu o falca in cer una in pamant ....ca de nenea doct ne-a controlat intr-un min si nici sexul nu mi la spus.
FETELE voi cat va-ti ingrasat ?? eu deja am pus 4 kg pe mine deci am 54 de kg sper sa ma opresc pana in 60 apoi o sa fie greu de dat jos .
De sapt viitoare Yulia va intra in vacanta de vara , o sa aiba si sotul cateva libere (o sa fie casa mai plina ) cand vad ca pleaca amandoi si ma lasa singurica ce greu e ......
Apropos voi mai aveti pofte ?? eu am pofte de mancarea lui mama YUMI YUMI
fetele va pupic si o zi buna 
MAMI
16+cu YULIA ( 2002)si BEBE