Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

critina70,de unde esti?eu sunt din satu mare si aici la noi este,in timisoara stiu iar suta la suta ca este,in cluj iar sunt suta la suta ca este.numai ca au un pret putin mai piperat.
10+

Mergi la inceput

am vazut ca esti din arad,poti sa mergi in timisoara,este un dr ginecolog extraordinar de bun acolo,daca vrei ma interezez sigur de adresa si ti-o dau.o curatenie de iti fura ochii si un comportament jos palaria.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Dragele mele,
multumesc mult pentru raspunsurile despre echo 2d, 3d si 4d...E intr-adevar mai greu de ales. Lunii il voi intreba si pe dr Iosup ce si cum va fi la morfofetala si ce imi recomanda (eu vreoiam 3d ca sa se vada mai bine...eu am crezut ca e mai usor de monitorizat/masurat pe 3d sau 4d).
Noi luni mergem pt echo de 12 sapt., pt a se urmari translucenta nucala. Aveti idee ce se masoara si cum trebuie sa fie ca totul sa fie ok, rezultatul sa fie bun? La morfo mergem la 20 sapt. si pana atunci sper sa ma lamuresc cum e mai bine sa fie facuta 2,3 sau 4 d. Si pana la morfo mai avem de mers la triplutest, la 16 sapt.
Va pupam pe burticutze,
wanna & bebe din burtika 11 weeks & 5 days

wanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Hermanadela, multumesc frumos, daca stii macar cum il cheama pe doctor e ok, am mai auzit eu de la o prietena ca in Timisoara e un echo traznet. Piperate sau nepiperate preturile, vreau sa stiu si eu ce face bebikul meu, dar cred ca e cam devreme la 11 saptamani. Si eu si tati murim de nerabdare sa-l vedem. Doctorul de aici, din Arad, mi-a spus sa merg dupa 14 august la el. Astept sa-mi spuna mai multe, cand trebuie sa fac restul testelor si analizelor.

cristiana 11+

Mergi la inceput

olaru constantin il cheama pe dr.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

wannajo nu mai stiu exact dar citisem pe undeva cat trebuie sa fie valorile.Oricum poti sa intrebi dk e in limitele bune.
Dk cumva gasesti sa-mi dai si mie un link ca ma chinuie talentul sa interpretez ce scrie la mine pe foaie.Pe mine ma intereseaza gradul de maturitate al placentei si pliul nucal

Adinush17+ cu

Mergi la inceput

Edit: si cum e treaba cu IR-urile

Adinush17+ cu

Mergi la inceput

adinush esti asa tanara(21) si deja astepti al doilea bebe?!asta da!
10+

Mergi la inceput

E primul bebe,am aflat ca e fetita,nu mai am nici unul.Si asta e prea devreme si nu tocmai intr-un moment potrivit.
OI fi eu mai inconstienta dar nici chiar asa

Adinush17+ cu

Mergi la inceput

adinush,sanatosi sa fiti.am crezut ca asa de ramasa in urma sunt.eu am 25.
10+

Mergi la inceput