Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Buna burticutze,
luni e ultima zi de munca...intram in concediu pana pe 15 august
Uraaaaaaa!!! O sa mai intru cand o sa reusesc sa vad ce mai faceti si ce mai ziceti! Si o sa-mi fie dor de voi!!!
Amaya, chiar, la ce sediu ai fost la Iosup? Si ce ce fel de echograf era -2d sau 3d? O sa fac tot posibilul sa va anunt daca luni a reusit dr Iosup sa ne dezvaluie sexul lui bebe si sa va dau toate detaliile necesare!

pupici
wanna & bebe din burtika 11 weeks & 5 days

wanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Carmen cand am citit ieri ce ziceai ca se da rezultatul mai repede, am sunat si daca tot era gata, am fost si l-am luat. Se pare ca e cat se poate de ok. Era si dr pe hol si l-am rugat sa arunce un ochi, si a zis ca sansele de probleme sunt foarte scazute ceva gen 1/1000. La eco 3D mi-am facut programare la Sanador pentru ca am gasit foarte repede (adica luni) si pentru ca am auzit ca este o dr foarte buna la Medcenter am facut si acolo pentru data pe care o aveau disponibila: 30 august! E bine si atunci ca o sa fiu cam in 20 de saptamani si numai bine se poate face eco morfo din perioada respectiva. Ce am facut noi este intr-adevar 2D, iar in Medicover au sigur si 3D, insa n-am vrut sa fac acolo (am vreo 2 motive ).

Marcela la 12 saptamani se poate spune sexul lui bebe dar cel mai acurat ar fi pe 3D, la 2D este mai greu sa fie sigur. In CMU au sigur 3D in sediul din Clucerului.

Ada felicitari pentru baietel! Sa creasca mare si sa stea cuminte in burtica pana la termen.

Gio eu cred tare mult in instinctul mamei, asa ca daca nume de fetita ai in gand, sunt sanse mari de tot sa fie cum gandesti.

Aelita chiar glumeam cu sotul si ii spuneam ca daca trebuie, il gadil pe bebe pana se intoarce sa ne spuna cum e. Chiar m-as bucura sa aflu sigur ca e baietel. Iti multumesc mult pentru incurajari! Si eu fac exact la fel cu vitaminele: nu iau nimic fara sa fie cazul. Si cum, slava Domnului, deocamdata ma simt bine si incerc sa am o alimentatie cat mai corecta si diversificata, nu vad de ce sa suplimentez ceva ce nu stiu daca trebuie. Daca se va intampla sa simt ca am ameteli sau starea aia urata de slabiciune, atunci o sa-mi pun problema ca poate n-ar fi rau, dar deocamdata stam cuminti si crestem.

Va doresc o zi placuta!

Simona 14+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyf spune:

vreau si eu sa intru in clubul vostru al mamicilor de februarie 2007
DUM: 11.05.06 SI DPN: 15.02.07.
ESTE PRIMA SARCINA SI SUNT SUPER EMOTIONATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

uiiiiiiiiiiiiiiii
in Clucerului am programare. o sa cer sigur 3D!

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

In Clucerului exista chiar 4D, in toate celelalte exista 3D.
Leyla 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

bine ai venit printre noi adyf si sarcina usoara
va salut
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna
ada felicitari pt baietel- sa creasca mare si sanatos.

offff, parca trece asa greu timpul... vreau s i eu sa stiu ce e bb!!!

Marina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Marcela, n-a gresit deloc, acum am un baiat mare si frumos si ne-a spus f.sigur pe el sexul copilului ceea ce dovedeste ca s-a vazut bine.

Atunci am mers la Diagnosis dar habar nu am daca era 3D sau 2D. Cred ca e foarte important cat de bun este medicul nu tipul ecografiei, iar Iosup este f. bun. Acum trebuie sa vrea si bb sa arata ce trebuie si sa fie intr-o pozitie buna.

Oana 11+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Si eu am trecut prin aceeasi dilema.....2D, 3D, etc. Cand m-am programat la 18 saptamani la CMU Unirii, de la receptie mi-a zis ca ecografia morfologica e 3D. Buuuuun, am zis eu multumita. Cand colo, "operatiunea" a fost integral 2D! Ulterior, am aflat de la alte gravidute ca cele mai bune masuratori se fac in 2D, si ca indiferent daca e 3D aparatul, Iosup muta pe 2D pentru morfologie. Nu garantez ca asa e, eu asta am patit.
Cat priveste "gadilatul" ca sa ne arate ce e......la ultima eco, "flacaul" meu dormea pe spate, cu genunchii indoiti!Sub nici o forma nu s-a trezit, si aveam pe atunci 20 de sapt! Noroc ca la morfologica lui Iosup fusese vioi si se vazuse sexul, ca altfel ......ne mai tinea in suspans!

Raluca 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Adyf, bine ai venit printre noi, sa te simti bine aici, sa ai parte de sarcina usoara si bebe sanatos! Noi doua avem cam aceleasi date, si suntem amandoua la prima sarcina, multa bafta!

Fetele, m-ati zapacit cu ecografiile astea 2D, 3D si asa mai departe! Oare exista si prin vestul tarii asa ceva(vorbesc de 3D), caci voi sunteti aproape toate de prin Bucuresti! Incep sa fac 13-14 si sa ma intreb ce fel de eco are nenea doctorul nostru. Na, o sa aflu mai incolo.

Totusi, ce s-a intamplat cu Oana Bucur, caci era activa zi de zi pe site? A plecat in concediu?

cristiana 11+

Mergi la inceput