Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

hermanadela pana pe la 12-13 sapt m au durut si pe mine sanii rau de tot.nu mai puteam sa stau pe butra, iar de atins...in nici un caz. Apoi mi a trecut.

cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna din nou la mamici!

vad ca suntem multe viitoare mamici cu povesti asemanatoare.

hermanadela,ce cursuri a urmat iubitul tau?e vreo scoala unde ii invata asa ceva???glumesc,hai sa nu fiu carcotasa,ca nici al meu nu e chiar un nepasator,doar ca nu prea are timp de diverse gesturi.dealtfel problema cu timpul o avem amandoi,plecam de la 7 dim si ajungem seara tarziu acasa,prin urmare inafara de mancat ceva,dus si somn ,rareori mai ne arde si de altele.
am noroc ca e mama care sta cu mine,si cand merge la cumparaturi pt ea,ii las si eu lista mea +ma suna si ma intreaba ce as vrea sa mananc,cum sa pregateasca,e o dulce si ne intelegem f bine.ea are grija de casa,eu ii cer doar sa imi spuna cand e nevoie de bani pt facturi sau cumparaturi(i-am lasat un card dar ii e cam teama sa umble cu el)ca ar fi in stare sa puna si pt astea din buzunarul lor,numai sa ne fie noua cat mai usor.

in leg cu scurgerile:ajuta si spalaturile cu infuzie de musetel.seara de seara pana se mai reduce din abundenta,apoi macar o data pe saptamana.

in leg cu durerile de sani:de cand le ai?esti sigura ca nu ai facut ceva efort,miscari bruste ?

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

degetel
pozute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oti_s spune:

Salut, mamicilor!
Vrem sa ne inscriem si noi. Aici sunt datele:DN-29.10.1979, DN bb1(Teo)-24.01.2006, UM-6.05.2006, DPN-10.02.2007, Iasi-Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

salut,
din pacate si noi stam prost cu timpul liber,eu lucrez de la 8.00-18.00 zilnic si sambata pana la 14.00 si el la fel si nici nu locuim impreuna deocamdata,eu stau cu mama,dar cat poate ii alaturi de mine.sper din tot sufletul sarbatorile sa le facem la casa noastra.
sanii au inceput sa ma doara de o sapt si noapte parca mai tare,nu tin minte sa fi facut ceva efort(mai nou nu prea fac nimic).
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Buna burticutze!!!
Si eu am mari dureri de sani, mai ales noaptea cand ma ridic sa merg la toaleta (desi port bustiera si noaptea...) am o senzatie cumplita: parca am 4 kg de caramizi...nici nu ma pot ridica din pat!. In rest e mai suportabil...dar sanii mi s-au marit ff mult!

anis, eu pe 31 am programare la 18:00 la CMU (la Iosup). Tu la ce ora ai programare? Poate ne zarim pe acolo!

Va pupam pe toate,
wanna & bebe din burtika 11 weeks & 3 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamici!
pentru inceput vreau sa i multumesc CRISTIANEI70 pt ca a inteles ce inseamna acest bebe pt mine. asa cum ai spus tu, CRISTIANA, nu cred ca trebuie ca cineva sa arunce cu pietre in mine. nu am raams insarcinata intentionat. nu am mintit pe nimeni si cu atat mai putin pe tatal copilului meu. nu am vrut acest copil cu scopul de apune mana pe un barbat(ca sa ma exprim aas) . recunosc ca imi este foarte greu dar stiu ca nimic in lume nu se compaar cu bucuria pe care o voi simti cand imi voi tine bebele in brate. acest copil da sens vietii mele si e cea mai mare bucurie pe care viaat mi ar fi putut o face. normal ca mi ar fi placut ca si tatal sa simta acelasi lucru. vreau sa va spun ca nu mai sunt atat de suparat pe el. intradevar, m a mintit dar am reusit cat de cat sa l inteleg. nu e nici o problema ca nu ne casatorim, nici nu acceptasem sa ma casatoresc cu el. nu ma deranjeaza decat ca mi a spus ca ma va ajuta dar el nu a inteles ca a ma ajuta u inseamna numai a mi da bani, desi i am explicat de mii de ori. aveam nevoie de cineva caruia sa i spun ce simt, cand imi este rau , cand imi este bine.......nu aveam nevoie de declaratii de dragoste din partea lui. si daca nu ma iubeste il inteleg unii oameni au nevoie de mai mult timp. altii se indragostesc mai repede. acum ma tot intreb oare eu il iubesc sau e numai faptul ca o sa am un bebe cu el si imi doresc sa l iubesc??

am vrut sa va spun ca desi m adezamagit foarte mult stiu sigur ca ma va ajuta financiar. m am gandit foarte bine si la sfarsitul lunii auguist voi pleca in romania. o sa stau in bucuresti cu prietenii mei. vom inchiria un apartament iar ·"tati" imi va trimite bani ca sa ma pot descurca atat timp cat este nevoie. asa cum a spus si el nu poate stii ce ne rezerva viitorul si a zis ca`poate atunci cand va vedea bebelusul e posibil ca toate sentimentele lui sa se schimbe. eu nu traiesc cu sparanta asta. eu vreau doar sa mi vad beblusul sanatos si sa i pot face viata cat mai frumoasa cu sau fara ajutorul tatalui lui.

sper sa ma intelegeti toate. printesica mea e cea mai mare bucurie a vietii mele si voi lupta cu toate fortele ca sa o apar de ce e greu si urat in viata. ieri a fost ziua mea si am primit de la o prieten ao pereche de cercei pt mine, dar eu am fost si i am schimbat cu unii pt copii . daca voi avea fetita sunt pt ea...

va pup dulce.

irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

gio ; ma gandeam eu ca este ceva cu Ca, Mg, ca nu beau laptic mai deloc; am fost si mi-am luat pastile cu Mg (magneB6 nu am gasit); eu iau si pregnacare, suplimentul ptr gravidute, dar nu contine si Ca si Mg, asta e buba, mercic mult ptr raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

tzuchi,poate fi o lipsa de calciu,dar eu ti-as zice,in loc s aiei Ca,sa bei lapte mult (3 pahare pe zi),branza,iaurturi...sa iei pe cale naturala .
hermanadela,durerile de san sunt normale.la unele mai mici,la altele mai mari...
in curand o sa iti treaca,nu tine senzatia toata sarcina,de obicei .
iti diresc sa faceteti sarbatorile in casa voastra si sa nu mai stati separati mult timp!
Oti s,bine ai venit !!
maria irina
,nu cumva el iti promite acum ca iti va trimite bani numai sa pleci in Romania si sa scape de responsabilitate ?Din Romania iti va fi greu sa il mai obligi sa recunoasca copilul.
De ce nu te interesezi intai ce sanse ai in Spania? Chiar daac aveti sau nu acte in regula acolo,legile sunt la fel pt toata luema!
Mi se pare ca te bazezi totusi pe o prietena si pe banii pe care ii va trimite el,si e cam riscant.Te poti trezi ca prietena nu te mai poate tine,si el nu iti mai trimite bani,si ce faci apoi ?
De ce te introci in Romania,totusi ? Daca aveai casa,familie care sa te tina,da,dar asa?
Poate ca el va vedea copilul si isi va da seama c eface si se va face responsabil.Daca nu il va vedea...va va uita pe amandoi .

Cine si de ce sa dea cu pietre in tine??? Pt ca vei avea un copil ? Vinovat e el,pt ca nu s.a facut de unul singur,copilul asta.Daca nu il voia,trebuia sa se protejeze.Acum,ca il are,sa fie responsabil!

Ai grija de tine si nu te grabi!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna,

tzuchi, cum a spus si aelita, la noi Ca nu prea se da in sarcina (pe de o parte spun ca provoaca contractii si pe de alta ca s-ar depune aiurea pe oasele lui bb) , din cauza asta nu au nici preparatele prenatale. mg iau multe gravidutze (vitaminele mele vad ca au mg). eu chiar aveam lipsa de mg, cu tot cu suplimente, iar Ca era la limita. pt ca - lactate cat mai multe.

maria_irina, in Ro maternitatea nu e chiar atat de protejata ca in alte tari. nu prea beneficiezi de ajutoare sau tot felul daca nu ai job. iar nasterea se plateste daca nu dai dovada ca ai asigurare medicala(eu m-am trezit data trecuta ca trebuia sa dau nu stiu cat pt ca desi aveam asigurare la casa de pensii, era facuta in alt oras decat cel in care aveam domiciliul). plus ca exista tot felul de legi si ordonante care din pacate nu se aplica. iubitul tau, daca tot vrea sa te ajute, sa te ajute cu forme legale acolo in spania, sa recunoasca bble cand va veni si alte asemenea. iti va veni mai usor sa traiesti o perioada intr-o tara straina dintr-un ajutor social decat in Ro, chiar si cu ajutorul prietenilor.

va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu stiAM ca in Romania platesti nasterea daca nu muncesti.daca e asa,va fi si mai greu pt Irina Maria,nu mai zic de ciubucurile care se dau !

acolo unde e ea,chiar daca nu are acte in regula,nasterea e gratuita,PT ORICE NATIE,PT ORICE ILEGAL, nu da ciubuc,nimic,controalele gratuite .

Mergi la inceput