Sunt barbatii romani amanti buni ?
Raspunsuri - Pagina 2
lorelei_19 spune:
Asha este, nu conteaza cetatzenia, ci firea omului si mai ales cum te intelegi cu omul respectiv. Cred ca sexul "trece" prin inima si gandire, mai ales la o femeie. Din punctul meu de vedere romanul nu este mai bun sau mai rau la pat decat o alta natzie. Insa exista si multe lucruri tzin de mentalitate, de educatie, de idei preconcepute care pun piedici in desfashurarea unui act sexual de buna calitate, dupa cum spune si Vikinga.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
sinzi_ana spune:
Io cred ca au ceva faima...spun asta pt ca la bazin in Florida unde il duc pe David (si copii din grupa sunt de aceiasi varsta) toate mamicile se mira ce inalt si bine facut e David
si eu am spus odata ca seamana cu tatal lui...
Si atunci toate m-au intrebat din ce tara suntem...am spus ca Romania...
RAspunsul (aprobat de toti a fost) da.........romanii sunt tare "bine facuti" si sexy...si mi-au spus ca dintre toti sportivi, ele ii admira pe cei romani...si din experientele din dotare sau din auzite
sunt atrase de barbatii romani (sunt multi romani in Florida
). Am ramas tare surprinsa (placut) hihi...
Bine ca nu m-au rugat sa le "imprumut" sotul sa ii faca un "test drive" ca erau foarte sigure pe concluzia lor![]()
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
David
desprecopii spune:
Lorelei= ai pus punctul pe i: da educatia si respectul pentru sexul opus este totul.
Cred ca, toate fetele o sa recunoasca un lucru tabu: sexul conteaza pentru barbati, nu pentru femei. Noi suntem galactice - adica mult mai complexe :))
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
blue13 spune:
e foarte adevarat ca nu cetatenia conteaza, ci educatia, respectul, etc, probabil si virsta/ experienta sexuala
dar ca sa raspund la intrebare, strict din experienta personala : NU
...si tot incerc sa detaliez raspunsul, fara sa dezvalui prea multe, si nu-mi iese deloc. Asa ca ramine simplu NU ![]()
Qamar spune:
mirela (offtopic) si eu am citit cartea cu Massai-ul..incredibila...m-a fascinat dintr-un anumit punct de vedere...
nici eu nu cred ca conteaza nationalitatea foarte mult, desi la unele popoare intr-adevar sexul este vazut foarte diferit de ce ne imaginam noi...
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
BebeBlog-Cooking for my Baby
Elise spune:
pai "pe incercate" e cam greu sa spui, asta daca nu ne-o lumina cineva care a testat cite un esantion reprezentativ pt. diverse natzii....![]()
Eu nu cred ca romanii sint mai buni sau mai slabi amanti decit altii - asa sint africani mai "dotati", popoare mai "open mind" care isi impart nevasta musafirilor ca semn de ospitalitate... insa nu stiu daca in asta consta a fi un bun amant.
Si nici nu cred ca exista barbati cu o "evaluare" superlativa universala - precis pt. fiecare a existat cindva vreo nemultumita
- cu atit mai putin popoare cu aceasta eticheta.
Elise
Anca Wish spune:
Ehee..interesant subiect. Cred ca-s buni la pat si inzestrati![]()
Cred le lipsesc totusi ceva: romantismul!
Otilia, ne-a lamurit cu francezii. Cu toate ca as mai vrea detalii![]()
Roxanika, cu italienii![]()
dar cu chinezii, ne lumineaza cineva??? Eu nu mi-i pot inchipui facand sex

Cu toate ca la fertilitate stau bine![]()
anca...SIGUR intr-o zi

Elenalove27 spune:
Anca
, chinezi sau japonezi cred ca fac parte din intrebarea ta.
Eu am fost maritata cu japonez 5 ani de zile , si iti spun sincera ca stia sa isi faca treaba cum trebuie si inca foarte bine, doar ca ,o facea cam rar
.
(asta fiind unul din motivul nostru de divort
).
Elena
19+
POZE
daniella4 spune:
N-am incercat alte nationalitati, dar sunt convinsa ca depinde mai mult de experienta, educatie, mentalitate..
mihaela_80 spune:
quote:
Originally posted by blue13
e foarte adevarat ca nu cetatenia conteaza, ci educatia, respectul, etc, probabil si virsta/ experienta sexuala
dar ca sa raspund la intrebare, strict din experienta personala : NU
...si tot incerc sa detaliez raspunsul, fara sa dezvalui prea multe, si nu-mi iese deloc. Asa ca ramine simplu NU
da de ce sa nu dezvalui? spune-ne, spune-ne

si ca sa raspund la subiect: unii probabil ca da, dar ca exceptie intr-un popor in care femeia este de prea multe ori vazuta ca forta de munca in gospodarie in loc de partener cu drepturi egale sau zeita adorata...