Sunt barbatii romani amanti buni ?
O fi si asta un mit care trebuie (sau nu) distrus?
Spirit latin, foc prin vene, suflete inflacarate, virilitate demna de toata lauda...macho man! 
Hai sa vedem, fetelor care ati "incercat" mai multe nationalitati
, ce-aveti de spus in privinta asta?
Recunosc, io nu ma pot pronunta!
(nu c-as fi fata mare!)
cicina spune:
De ce sa spun din auzite? Nu, eu spun din probate. Nu cred ca depinde de nationalitate, daca e bun sau nu. Eu am dat de romani buni dar si italieni buni. Depinde probabil de gradul de cultura a sexului.
cicina
Otilia spune:
Bof, nu se compara cu frantzujii... 
(ma refer la frantzuzu meu personal din dotare
)
floricici din gradina mea
vikinga spune:
Or mai fi si buni, da ce-i strica in general e mentalitatea invechita. saracii de ei nu-s asa liberi si free in pat, nu prea ofera diversitate
. Ce pt un occidfental e mindrie pt romani in general e o jena, subiect tabu, bla bla, mi-e somn
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
cicina spune:
E foarte adevarat ce zici Vikinga, dar eu am gasit romani din aceia care te fac sa te simti intr-adevar femeie, deci nu se poate generaliza. Ce-i drept ii cam numar pe degete.
cicina
roxanik80 spune:
nu imi place niciunul in afara de sotul meu dar am auzit ca cei mai buni sunt italieni cica atunci cand faci sex cu ei te fac sa te simnti ca o regina iti dai seama cand fac dragoste
ocebine spune:
Daca aduc aceeasi atitudine zilnica in pat (mistocareala, luat peste picior, gargauni in cap de mari cocosi) io zic ca nu...
In experienta mea (combinata cu "din auzite"
) cu cit mai agitatzi
, mai declarativi
si mai focosi
par, cu atit mai prosti la dormitor sint
Cei mai cumintzei si linishtizti in schimb...........tac si fac![]()
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Ana-Maria21 spune:
Eu nu am de unde sa stiu dar mi se pare ca cei de culoare ar fi foarte buni..acum ma i-au si eu dupa filme..sunt asa senzuali in filme....poate e adevarat
.Poate stie cineva sa zica![]()
Ana-Maria21 spune:
Si exact ce a spus Ocebine si mie mi se pare ca barbatii care se lauda ca fac si dreg aia sunt cam varza in pat...ca si cum incearca sa-i convinga pe altii ca sunt buni pentru ca eu stiu ca nu e cine stie ce de capul lor![]()
cicina spune:
Da, pentru ca italieni daca i-o arati faci ce vrei din el. Gandesc cu partea de jos.
cicina
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by roxanik80
nu imi place niciunul in afara de sotul meu dar am auzit ca cei mai buni sunt italieni cica atunci cand faci sex cu ei te fac sa te simnti ca o regina iti dai seama cand fac dragoste
GiurcaR
vreau si eu
Elena
19+
POZE