Sunt romancele frumoase ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Eu consider ca sunt foarte multe femei frumoase in Romania. Adica au o buna zestre genetica.
Insa multe nu acorda destula atentie intretinerii corpului, si abuzeaza de farduri si parfumuri.
Dupa o anumita varsta ori se ingrasa peste masura - mai ales dupa casatorie - ori le-apuca mania slabitului si de-aici numeroase probleme de sanatate.
Fata de femeile din alte tari,acorda prea putina atentie sportului in favoarea trucurilor cosmetice care dupa un timp nu mai ajuta orice ai face.

Prinzchenmuetter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

frumoase, dupa standardele cui de frumusete?

si oare cum o arata o frumoasa tipic romaneasca?

mie ce-mi place la femeia romanca e amestecul de tipologii, se vede ca e un popor facut dintr-un talmes balmes de singe (romanesco-unguresco-grecesco-etc-sco) si sa ne traiasca diversitatea.

in rest sunt tot asa de frumoase precum oriunde, nici prea-prea, nici foarte-foarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by magga

si oare cum o arata o frumoasa tipic romaneasca?

cum, n-o stii? e Colu .. aaa Viri...ptiu drace ziceti frate cum o cheama?

Io am o singura problema, de ce naiba romancele aranjate sunt considerate si impopotonate? Ca se facu asaaa, o regula generala cu romancele impopotonate, restul natiilor care se fardeaza sunt doar aranjate...si adevarul e ca mie asa-mi place sa ma impopotzonez...

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

http://pispiricu.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/28manwoe.jpg.w300h216.jpg

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu cind ma uit la o femeie vad mai intii prin ceea ce e ea frumoasa si atragatoare. Si nu am vazut tara in care femeile sa nu aiba ceva atragator si tipic al lor. Eu nu judec frumusetea dupa canon si nici dupa perfectiune. De aceea poate gasesc ceva frumos in multe femei (arareori am vazut o femeie total respingatoare si asta mai mult cind sunt vulgare, decit prin uritenie).

Imi plac:
- chinezoaicele, pt ca sunt asa de delicate si miscarile lor sunt moi si "dansate"
- negresele, pt ca au ceva de felina, o mindrie si un fel de a tine capul
- frantuzoaicele, pt felul lor total atipic si zapacit de a fi
- englezoaicele pt entuziasmul si energia pe care o degaja
- nemtoaicele, pt naturalete (ma rog, alea trecute de 20 de ani, pustoaicele mai intii trebuie sa treeaca la demachiat ca sa le judec si sa le vad cu adevarat)
- italiencele, parca sunt foc viu si au ochi care stralucesc
- spanioloaicele, la fel
- femeile din Europa de Est, pt tendinta de a fi femei aranjate (de ce insa am impresia ca multee lasa de dorit la capitolul asta dupa o anumita virsta si nu au grija de corpul lor, ci numai de ce pun pe ele? )

Oh, as mai gasi multe sa spun despre frumusetea femeilor, dar fiecare vede altceva frumos intr-o femeie. Negrii de pe aici alearga dupa blonde plinutze, de exemplu.

Eu cred ca nu e atit de importanta "frumusetea totala" si cit de aproape de perfectiune o femeie e sau totalitatea femeilor unui popor, ci felul in care isi pun personalitatea in valoare, atuurile personale. Idealul meu a fost dintotdeauna Audrey Hepburn, desi nu o consider cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o...

---------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Hai ca a-ti dat-o in filozofie deja.In definitiv toate femeile sint frumoase daca ai baut suficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hai s-o luam altfel: dintre celebritati ( din lume, nu neaparat de la noi) pe care o considerati cea mai frumoasa, evident dupa gustul vostru?
Raspund eu prima si votez pentru Sharon Stone. In primul rand ca are trasaturi perfecte, trup perfect, iar oricum s-ar tunde, coafa, vopsi, arata la fel de frumoasa, ceea ce nu putem spune despre oricine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

Io-as zice ca romancele sint mai mult dezbracate si boite decat frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

quote:
Originally posted by yank

Hai ca a-ti dat-o in filozofie deja.In definitiv toate femeile sint frumoase daca ai baut suficient

Life`s a bitch and then you die

Yeah!Right! iar cu un barbat beat nu vorbesti, il asculti si dupa aia pleci, asta daca esti cu adevarat frumoasa..

"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Hai s-o luam altfel: dintre celebritati ( din lume, nu neaparat de la noi) pe care o considerati cea mai frumoasa, evident dupa gustul vostru?

Laetitia Casta - care si www.desktopia.com/ImageFolio3_files/gallery/Female_Models/Laetitia_Casta/13448.jpg" target="_blank">boita si dezbracata, si pe deasupra topmodel (nt, ce vulgar....) si mi se pare frumoasa de pica.
E frantuzoaica...o conta?

Si apropo de ce a spus aschiutza - cred ca stilul si personalitatea fac un om sa devina interesant, nu frumos - lucru care mi se pare mai important, exceptind cazul in care personajul se utilizeaza pe post de statuie, cu o vaza in mina.... dar care n-are nimic de-a face cu frumusetea.

Elise

Mergi la inceput