Sunt romancele frumoase ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Eu zic ca rusoaicele is cele mai frumoase. Si tara mare bre ai de unde alege. Frumusele si romancele dar mai mult au darul sa sara in oki prin orisice metode dupa cum le duce capul, da asa frumuseti de sa-ti taie glasul nu prea am vazut printre romance. Cind am mai vazut cite un concurs de miss prin latin america ete asa eram cu ochii, iar unele rusoaice din alea de la mama lor, de prin moscova, blonde, inalte, fine, elegante cu o figura de inger, de stai ca prostu si te uiti la ele! Romancele is bandite, au un fel aparte de a fi, nici sa fii mare miss te vede barbatul cea mai cea de pe toata planeta, si asta nu e rau deloc:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Eu de asa un mit nu am auzit.Rusoaicele!
Grecoaicele au curul jos .

Cate concursuri de miss world au castigat romancele???

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Corect! Nici unul!
Daca e sa ne luam dupa Miss World, cele mai frumoase sunt latino americancele, indiencele si rusoaicele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si eu sunt una dintre persoanele care cred ca romancele sunt frumoase.Vorba cuiva...modelele sunt modele..alea sunt perfecte...dar una este sa mergi pe strada si sa vezi fete frumoase......eu cand eram in Romania si mergeam pe strada erau la fete frumoase...si aici sunt nu zic mai vezi cate o fata frumoasa..imi place foarte mult cum arata unele negrese..super.
Deci...sunt foarte frumoase romancele dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Eu zic ca rusoaicele sunt mai frumoase. Au o frumusete naturala deosebita, plus ca-s foarte ingrijite, chiar daca nu au multi bani, fac ele ce fac si arata bine. Spun asta pentru ca am fost la Moscova si putut vedea foarte multe femei frumoase. Nu stiai la care sa te uiti pe strada. Chiar si cele dupa 40 de ani sunt foarte ingrijite. Si au un ten...sunt foarte dragute. Sa nu mai vorbim de actritele lor ca daca te uiti la filmele care mai sunt acum pe la tv nu stii sa spui care e mai frumoasa. Eu iubesc Rusia, dar nu-s subiectiva deloc.

Ioana - de 3 x mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

mie rusoaicele nu mi s-au parut frumoase niciodata - probabil stilul asta decolorat si cu gene blonde si cu okii stravezii nu e ce consider eu frumusete, depinde f. mult de gusturile fiecaruia.

In schimb am vazut indience care erau ca pictate: si nu cele de prin viloaie, ci fete si femei care lucrau in constructii, sau la cimp, mergeau pe schele de bambus cu un fel de coshuri impletite purtate pe cap: poate de acolo "alura" respectiva, fiecare miscare era perfect echilibrata, ca un dans.
Mi s-au parut impresionante, intr-adevar, trasaturile lor fine si mersul de printzese... erau neostentative, naturale.

Deci, dupa parerea mea, indiencele depasesc CU MULT romancele ca frumusete si feminitate.
La fel, unele negrese sau mulatre...unele.

Thailandezele, chinezoaicele, japonezele nu...contrar zvonurilor pe care le-am auzit... nu mi s-au parut decit mici, osoase si cracanate. Poate a fost o impresie.

Iar americancele albe si mare parte din femeile din Europa de Vest mi se par grase... prea grase si prea roscat-spalacite.... sint convinsa ca nu sint toate asa, dar asta a fost impresia creata de majoritatea celor pe care le-am vazut.
Si romancele, cel putin in frageda adolescentza, arata mai bine. Ceva mai bine ca ca ele. Mai tirziu nu, pentru ca probabil difera costurile si obiceiurile de "maintenantza" si romancele capata cumva un aspect mai ieftin si mai tern... cam asa mi se pare.

Si, btw, mi se pare ca indiferent de alte calitati, frumusetea e incompatibila cu grasimea... oricum ai lua-o, la orice virsta si orice conformatie.
Poate doar un bb e frumos gras.
O femeie in nici un caz.

Asta e parerea mea... barbatu-meu, de exemplu, are alte criterii de evaluare si considera ca frumusetea e incompatibila cu un schelet ambulant, oricit de "fin" si gratios s-ar misca el, scheletul.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Ca raspuns la dilema voastra pot sa va spun ca in Jay Leno show au prezentat participante la Miss Univers si ca gluma au folosit doua alte missuri: miss Marte care era mare si verde si miss Romania care era ca Gainusa imbracat in femeie. Aparent cel putin americanii nu se omoara dupa romance. Nu stiu cine e Miss Romania dar chiar si asa nu cred ca e urata.

La modul general romancele sunt dragute si nu sunt preocupate sau nu pot sa-si intretina dragutenia.

Subiectul mi se pare un pic inutil pentru ca frumusetea depinde foarte mult de standardele de frumusete. Ma refer aici ca nu stiu daca japonezele o plac pe Angelina Jolie sau pe Miss Japonia.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by oanaiasi

Dovada vie: http://www.catrinelmenghia.ro/#

Oana
Eterna optimista!

Daca aia e dovada vie...astea ce dovezi sunt?
www.trentobike.org/Countries/Romania/Tour_Reports/Allein/Frau_im_Maisfeld.jpg" target="_blank">dovada vie 1

www.trentobike.org/Countries/Romania/Tour_Reports/Allein/Big/Feiern_im_Hof.jpg" target="_blank">dovada vie 2

Ideea e ca nu cu Dra. Catrinel se face primavara..

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Ahh,am nimerit bine,ca era sa scriu la threadu ala "Sant barbatii romani amanti buni"
Cele mai frumoase femei le-am vazut in Argentina!Acolo e grava situatia,stai numai Am zis!Ar urma Puerto Rico si Rusia-Ungaria.La polul opus,Grecia,Anglia si Italia.Si cea mai misto romanca am vazuto in Germania....
Romancele sint frumoase dar nu se pun bine in evidenta din pacate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by yank
Si cea mai misto romanca am vazuto in Germania....

Life`s a bitch and then you die[/i]

Parca in Spania o vazusi

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by yank
Si cea mai misto romanca am vazuto in Germania....

Parca in Spania o vazusi

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Nu bre,in Germania!In Spania am vazut cea mai frumoasa nemtoaica.Confunzi bre,ce dreaq!

Mergi la inceput