Sunt romancele frumoase ?
Raspunsuri - Pagina 3
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Si despre unguroaice se spune ca-s faine-foc! Si mai sunt si gospodine pe de-asupra!
Daaaa, deasupra sunt foc, nu gluma!
Cred ca se poate vorbi de frumusete ca un specific al romancelor. De provenienta latina, romancele au trasaturi atragatoare si incitante. Sunt ingrijite, atente cu imaginea mai mult ca in alte parti ale globului, dispuse la eforturi pentru ingrijire. Asta conteza mult.
Ca barbat, gasesc frumoase si printre asiatice, mulatre sau nordice. Mai ales ca sunt altceva decat cu ce sunt obisnuit.
poze multe cu noi
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Sunt ingrijite, atente cu imaginea mai mult ca in alte parti ale globului, dispuse la eforturi pentru ingrijire. Asta conteza mult.
poze multe cu noi
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Mie tocmai invers mi se pare. Ca in alte tari, femeile sunt mult mai ingrijite si mai fine, cu mai mult bun gust, desi poate nu la fel de frumoase. La noi sunt foarte multe frumoase care habar nu au sa se imbrace, se machiaza exagerat in momente nepotrive ale zilei, se parfumeaza prea mult...
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Elise spune:
da, pustoaicele sint mai frumoase.... atit.
E frumusetea nativa, da' aia trece repede si ramine ce-ai pastrat...sau ce n-ai pastrat. ![]()
Elise
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Lauraaquote:
Originally posted by crinuta
Ar fi interesant sa vedem in ce tara se afla cele mai multe femei urate, evident, dupa parerea noastra, a ceea ce am vazut, nu din sondaje.
Crinuta siRayan
centii mei: Spania si Anglia
Mama deLara Celine
Sunt de acord cu amandoua, dar as mai adauga si Grecia.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Elise
da, pustoaicele sint mai frumoase.... atit.
E frumusetea nativa, da' aia trece repede si ramine ce-ai pastrat...sau ce n-ai pastrat.
Elise
Hai mai Elise lasa modestia ca ti-am vazut pozele si esti tare frumoasa si nu mai esti pustoaica.
In rest sunt de acord cu cele afirmate de Rufus, referitor la faptul ca romancele sunt mai aranjate decat altele...., dar.. n-as spune ca toate au bun gust, ci doar ca se practica machiajul excesiv in orice ocazie.
Crinuta si
Rayan
ramonai spune:
Pai daca ar vedea www.resursadefun.ro/gi35_magheru.htm" target="_blank"> asa ceva pe strada in Romania, ce om normal nu ar zice ca a ajuns in rai?! Nu ar zice ca aici sunt cele mai cele?
Daca o fi la noi, ca am indoieli.
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by ramonai
Pai daca ar vedea www.resursadefun.ro/gi35_magheru.htm" target="_blank"> asa ceva pe strada in Romania, ce om normal nu ar zice ca a ajuns in rai?! Nu ar zice ca aici sunt cele mai cele?
Daca o fi la noi, ca am indoieli.

Elena
19+
POZE
corinadana spune:
Eu de asa un mit nu am auzit.Rusoaicele!
Grecoaicele au curul jos
.
Cate concursuri de miss world au castigat romancele???
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Lara Celine