Sunt romancele frumoase ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Exista si in Romania femei frumoase, dar la cateva le lipseste eleganta si naturaletzea.

Sibylle saptamāna 29
Pozele mele Poze noi

"cateva" cred ca e folosit ca eufemism, nu? nu inteleg de ce adolescentele si femeile foarte tinere simt nevoia sa se boiasca si sa se impopotoneze inutil.

cred ca sunt si natii care per ansamblu au femei mai frumoase... cand o sa vizitez restul lumii promit sa revin cu o parere

acum na, parerea unui barbat poate fi alta

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Unele da, altele nu.
Cea mai mare concentratie de femei frumoase am vazut-o in Croatia.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Apoi modelele-s modele, toate-s perfecte, alea din Rusia au agenti mai buni, mai cu network, adica mai piloase. In general astea din Europa de est sint mari consumatoare de industrie cosmetica, vorba aia, noi nici la gunoi nu mergem nearanjate, da' vesticele dau mult mai multa atentie sanatatii corpului. Ma uit la astea de la mine la serviciu, majoritatea sintem intre 35-45 de ani, pe departe englezoaicele, frantuzoaicele, canadiencele intr-un cuvint sint cele mai bine facute, atletice, corpuri bine lucrate, alearga cite o ora prin parcuri la prinz, in pauza de masa. Unele, gravide, fac sport pina aproape de nastere, iar dupa concediul de nastere, la un an, le vezi la forma intitiala. Umbla ele in slapi, nu sint adeptele make-up-ului, dar nota 10 la sanatate si forma corpului. Noi astea din Europa de Est, mai putin cu sportul la serviciu, una nu alearga la prinz, in schimb, dam mare importanta imaginii, rujate, impopotonate, parfumate. Si adeptele dietelor, ca e mai usor decit alergatul. Asiaticele, au noroc, astea arata de douzeci si ceva de ani si la patruzeci si, si ele pe acolo, mititele, trec neobservate. Sud americancele, or fi frumoase modelele, una n-am intilnit mai de doamne ajuta, ce mai vad pe la televizor, prin filme. Mai vad unele negrese tinerele prin mall-uri, de arata ca niste pantere, da' vad si alte negrese, cam masive. Admir la ele, grase, slabe, tinuta corpului, dreapta, cu mindrie parca. Am facut o analiza subiectiva a cuconetului din jurul meu, eu una observ femeile intre 35-45 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

eu auzisem mitul : "danezele is cele mai frumoase din Europa" pe bune
hahaha dupa ce le-am vazut mi-am dat seama ca e numai un mit la fel ca cel cu romancele

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Se pare ca sunt frumoase, intr-adevar. Prietenul american al unei prietene, care a umblat cu jobul lui prin foarte multe tari din toata lumea, spunea ca l-a impresionat ca in Romania sunt cele mai multe femei frumoase din cate a vazut, sunt la tot pasul. Si nu o spunea ca sa ii faca prietenei un compliment, ci chiar era sincer.

Si englezii pentru care lucrez tot asa zic, ca sunt foarte multe femeile frumoase. Ba chiar si colega mea se intreba: "Cum e posibil ca femeile sa fie asa frumoase si barbatii asa urati la voi?", deci chiar si femeile recunosc ca avem oarescare calitati . Ma rog, nu stiu ce nu-i place la barbatii nostri... :D

Nu cred ca zice cineva aici ca romancele sunt cele mai frumoase din lume (stiu ca a mai fost o discutie pe forum, si au fost persoane care ziceau ca nu e adevarat "mitul" asta dom'le, ca cele din Croatia sunt si mai si!), dar parerea mea este ca avem totusi femei frumoase, avem si noi de ce sa tinem capul macar pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ar fi interesant sa vedem in ce tara se afla cele mai multe femei urate, evident, dupa parerea noastra, a ceea ce am vazut, nu din sondaje.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Si despre unguroaice se spune ca-s faine-foc! Si mai sunt si gospodine pe de-asupra!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Ar fi interesant sa vedem in ce tara se afla cele mai multe femei urate, evident, dupa parerea noastra, a ceea ce am vazut, nu din sondaje.

Crinuta si Rayan

centii mei: Spania si Anglia

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Eu cred ca da, suntem femei mai degraba frumoase. Nu ma refer de eleganta, ci la bagajul genetic, ca sa-i spun asa. Nu pot zice acelasi lucru despre frantuzoaice.
In schimb, traversand localitati unguresti, am vazut, ca la noi, foarte multe femei (cu trasaturi) frumoase. Chiar mai frumoase decat romancele.
In clasament as pune pe primele locuri (in Europa) unguroaicele, rusoaicele, romancele.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Si despre unguroaice se spune ca-s faine-foc! Si mai sunt si gospodine pe de-asupra!

Si sunt si focoase ! :-)

Eu nu as intreba barbatii straini care vin in Ro daca-s romancele frumoase. In marea majoritate a cazurilor, acestea vor raspunde ghidati de ce au in chiloti. Asa cum am intalnit si in Franta romani care ziceau ca frantzoaicele-s urate si ca la noi sunt femei de baza : cu haine mulate, decolteuri pana la buric, fuste cat mai scurte, tocuri de 10 si tencuite cu machiaj si cand merg la piatza. Asta e mitul "Violeta duce galeata la gunoi ".

Eu cred ca in fiecare tara e cam acelasi procent de femei frumoase, urate, slabe, grase, mici, mari etc. Si normal ca sunt mai multe rusoaice frumoase, ca doar is mai multe . :-)

Sibylle saptamāna 29
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput