Daniela, Dana, Dani, Dan, Daniel - la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna seara Danutzelor!

Am revenit dupa 1 saptamana de vacanta.Am fost la Mamaia ! A fost frumos, m-am relaxat si chiar bronzat ! Mai am concediu , dar poate merg inafara tarii in sept/oct, vedem!

Casa de piatra , miresicilor!

DANA ( Nana ) , ai fost o super mireasa ! Mi-ati plakut am2 ! Draguti !Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti !

Mamica de spiridus , multa sanatate !

Bun venit in club Danangie si casa de piatra!

Pupici la toate tizele !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

Buna fetelor eu sant Dana Mioara,iar iubirea mea este Roxana Gabriela si are 4 ani si 9 luni.Am eu impresia sau fetele cu acest nume sant mai deosebite .Ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bun venit Vandana ! Sa iti traiasca minunea de fetita! La care nume te refereai , la al nostru sau la al fetitei?

Sa aveti o zi minunata!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Bine ati revenit! Pupici la toate Danutele

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

NanaMotoc - Casa de piatra, noroc si multa iubire pt amandoi ca sunteti frumosi foc si pe cand un

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielutzu spune:

Ce mai faceti?
Danitin, din pacate concediul chiar daca a durat 2 sapt nu a fost cine stie ce....In prima saptamina am stat ca fraierii acasa "sa ne odihnim" si de abia in a doua am plecat "la mare". In prima seara (luni) al meu scump viitor sot a stat fara bluza pe el si de la soare, batea si o briza, m-a blagoslovit cu o insolatie combinata cu raceala. Da-i cu aspirina, cu algocalmin, ce mai aveam acolo a doua zi......Am insistat ca macar eu sa stau la plaja si sa fac baie si miercuri am plecat ca saracu mai statea dupa mine, dar cum sa-l chinui asa? La anu' i-am promis: stau pe capul lui de cand plecam palariuta, bluza, crema, etc ca la copii. Asta a fost concediul, cel putim am dormit si m-am odihnit un pic....
Va tizelor si ma bucur ca ati revenit!

rasfatzata de Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumesc mult pentru urari.
Incerc s ama pun la punct cu ce am pierdut cat timp am fost in vacanta acasa, dar va urmaresc in continuare.
Pupici.

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

sunt aici tizelor!
concediul meu de anul acesta a fost cel mai frumos din viata mea, va spun ca avem o tara superba dar trebuie sa mai lucram la capitolul servicii. uitati traseu nostru de calatorie cu masina si copilul si sotul:

Alexandria-Ramnicu Valcea-Alba Iulia- Garda (langa ghetarul Scarisoara) - pestera Scarisoara - Pestera Ursilor - Padis - Cetatile Ponorului - Suncuius - Oradea - Cluj - Vatra Dornei - Paitra Neamt - Manastirea agapia - Humulesti - Targu Neamt -Manastirea Varatec - Cheile Bicazului - Lacul Rosu - Lacul Ciucas - Tusnad - Miercurea Ciuc - Bran - Campulung - Alexandria!

am mers 14 zile prin tara, din Apuseni in Moldova si a fost excelent!
voi pe unde ati fost!

bun venit noilor membre ale clubului nostru!
Nana

Dana

Mergi la inceput

gata, am actualizat listutza!

Dana

Mergi la inceput

Danutelor unde sunteti???

Dana

Mergi la inceput