Daniela, Dana, Dani, Dan, Daniel - la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 5

daniela_daneza spune:
Buna seara Danutzelor!
Am revenit dupa 1 saptamana de vacanta.Am fost la Mamaia ! A fost frumos, m-am relaxat si chiar bronzat ! Mai am concediu , dar poate merg inafara tarii in sept/oct, vedem!
Casa de piatra , miresicilor!
DANA ( Nana ) , ai fost o super mireasa ! Mi-ati plakut am2 ! Draguti !Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti !
Mamica de spiridus , multa sanatate !
Bun venit in club Danangie si casa de piatra!
Pupici la toate tizele !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

vandana spune:
Buna fetelor eu sant Dana Mioara,iar iubirea mea este Roxana Gabriela si are 4 ani si 9 luni.Am eu impresia sau fetele cu acest nume sant mai deosebite .Ce credeti?

daniela_daneza spune:
Bun venit Vandana ! Sa iti traiasca minunea de fetita! La care nume te refereai , la al nostru sau la al fetitei?
Sa aveti o zi minunata!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

dania.nicol spune:
Bine ati revenit! Pupici la toate Danutele
Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto Nasterea celei de-a doua stelute

dania.nicol spune:
NanaMotoc - Casa de piatra, noroc si multa iubire pt amandoi ca sunteti frumosi foc
si pe cand un
Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto Nasterea celei de-a doua stelute

danielutzu spune:
Ce mai faceti?
Danitin, din pacate concediul chiar daca a durat 2 sapt nu a fost cine stie ce....In prima saptamina am stat ca fraierii acasa "sa ne odihnim" si de abia in a doua am plecat "la mare". In prima seara (luni) al meu scump viitor sot a stat fara bluza pe el si de la soare, batea si o briza, m-a blagoslovit cu o insolatie combinata cu raceala. Da-i cu aspirina, cu algocalmin, ce mai aveam acolo a doua zi......Am insistat ca macar eu sa stau la plaja si sa fac baie si miercuri am plecat ca saracu mai statea dupa mine, dar cum sa-l chinui asa? La anu' i-am promis: stau pe capul lui de cand plecam palariuta, bluza, crema, etc ca la copii. Asta a fost concediul, cel putim am dormit si m-am odihnit un pic....
Va tizelor si ma bucur ca ati revenit!
rasfatzata de Bucuresti

Happiness_4_us spune:
Multumesc mult pentru urari.
Incerc s ama pun la punct cu ce am pierdut cat timp am fost in vacanta acasa, dar va urmaresc in continuare.
Pupici.
Nana Motoc
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

danielac spune:
sunt aici tizelor!
concediul meu de anul acesta a fost cel mai frumos din viata mea, va spun ca avem o tara superba dar trebuie sa mai lucram la capitolul servicii. uitati traseu nostru de calatorie cu masina si copilul si sotul:
Alexandria-Ramnicu Valcea-Alba Iulia- Garda (langa ghetarul Scarisoara) - pestera Scarisoara - Pestera Ursilor - Padis - Cetatile Ponorului - Suncuius - Oradea - Cluj - Vatra Dornei - Paitra Neamt - Manastirea agapia - Humulesti - Targu Neamt -Manastirea Varatec - Cheile Bicazului - Lacul Rosu - Lacul Ciucas - Tusnad - Miercurea Ciuc - Bran - Campulung - Alexandria!
am mers 14 zile prin tara, din Apuseni in Moldova si a fost excelent!
voi pe unde ati fost!
bun venit noilor membre ale clubului nostru!
Nana
Dana