Daniela, Dana, Dani, Dan, Daniel - la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Tot eu ....uf......
Intru sa va dau buna dimineata si o zi superba.
va pupam.

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

'neata . Unde sunteti ?
S-a inchis subiectul si eu nu stiu?
Cred ca e ultimul mesaj pe aici ca vad ca numai eu am mai ramas.

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Stai , Danutza ca mai sunt si eu .
Nu am dat inca bir cu fugitii, asa ac dau raportul.Am dormit tare prost, m-am trezit la 5.00 , la 7.30 iar m-am bagat in pat si m-am trezit dinou la 9.30. aCUMA MA PREGATESC CATRE SERVICI!

Pupici si o zi buna !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Salutari fetelor .Am intrat sa v-a salut dupa cateva zile buna .Am fost plecata la plaja ,sotul a avut liber si am mers un pic in concediu dar acum am revenit si o sa fiu prezenta pe forum .Ce mai faceti ? O zi buna si multe salutari la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii vostri de SF. MARIA

Ce mai faceti ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Abia acum v-am gasit. Eu sunt DANIELA ANGELA. Am 29 de ani. M-am casatorit acum o luna. Sunt din Iasi, dar locuiesc in Italia de 6 ani. Sunt asistenta medicala. In viitor tare mult mi-as dori sa am copii. Am incercat cam un an jumate dar pe urma din motive de servici a trebuit sa ma opresc sa caut sa raman. Aici pe forum am gasit cateva prietene dar care nu m-am vazut niciodata pe viu.De felul meu sunt cam timida.....si de aceea pe viu la inceput risc sa fiu extrem de tacuta. Dar pe urma, devin eu insumi.Cam atat. Va salut si va doresc week-end placut

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

vine v-am regasit!
in sfarsit am venit si eu din calatorie! a fost minunat! cel mai fain! din Apuseni am ajuns si in Moldova si apoi la Bran! super!

bine ai venit in club danangi si casa de piatra!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielutzu spune:

Buna tuturor danutzelor!
Imi pare rau ca n-am mai intrat p'acilea, dar am avut examen de licenta, apoi concediu si n-am mai intrat deloc pe forum pe aici. Ce mai faceti? Pe mine tata, mama, si bunicii ma alinta Danutza sau Dana cand e chestiune serioasa. Viitorul meu sot pe langa toate celelate alintaturi imi zice Dutza . La servici, insa sunt Daniela . Ana dupa cum observati, nu-mi spune nimeni..........

rasfatzata de Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, Danielelor! Am revenit si eu din concediu. A fost foarte frumos, pacat ca Spiridusul ne-a facut o amgdalita si, de la antibiotice, o diaree care ne-a cam tinut pe jar. Acum se pare ca am preluat eu un streptococ si ma doare gatul de numa. Sunt cam ingrijorata, doctorita spunea ca probabil l-am luat de la Spiridus si ca nu e sigura ca ei i-a trecut de tot. Cum pediatrul este in concediu ma mai perpelesc... A propos, poate stiti voi, se poate sa aiba micuta streptococ si nici un simptom?

Am vazut printre voi si colegi de generatie - eu 36, si de oras - Timisoara. Sper ca odata trecuta perioada concediilor sa ne mai adunam si noi.

dania.nicol sper ca nu ai plecat de tot? Hai, mai ai putina rabdare sa ne relansam.
daniela_daneza unde mergi in vacanta?
Danielac povesteste-ne si tu mai mult din concediu...
danielutzubine ca ne-ai readus tu mai in fata ca altfel credeam si eu ca s-a pierdut subiectul. ceva povesti din cocnediu?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nana Daniela este numele meu, am 28 de ani si sunt economista.
Parintii imi spun de mica Dani, cunoscutii si preietenii Dana, iar de cand l-am cunoscut pe sotul meu toata lumea imi spune Nana. Trebuie sa recunosc ca imi este tare dor de Dana, cand ajung acasa ma simt asa de bine.....

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput