Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cherry, tare pupacioasa esti azi....
un un mare si de la mine!!!
de invatzat mai am mult, de abia ma inceput...., si ami am doar o luna pana la licentza....,simt ca innebunesc!!!
alexia, e o frumusetze, dar si o rautza mica (ii iesi maselele). ma duc la ea cam la 2-3 zile sau o aduce maicasa la mine!!! e asa de scumpa, in tot ce face....ufff ca deja mie dor de ea, dar nu-i nimik ca maine ma duc la ea!!!
tu pe cand un bb??? v-ati mai pus ep treaba??
eu acuma sunt in faza in care imi caut de lucru si dupa......o punem de un bb!!
mai un la fata frumoasa!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

andreutza , a crescut burtica, dar nu e exagerata!!! sa ai un bb sanatos si mancacios!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Gata. Am pus poza. Multumesc tuturor pt cuvintele frumoase.
Va las si fug la coafor si la cosmetica, sa ma fac frumoasa pe cand vine Bianca.
noricile. Ne "auzim" mai tarziu.

Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Andreea- arati superb pentru o graviduta-nu-ti fa probleme- burticuta e putin mai mare dar sunt 38 saptamini Bianca este o fetita sanatoasa si durdulie-
Un sfat "batrinesc" nu pleca la drum -in situatia actuala- prea mare distanta+ caldurile existente.
E cel mai bine sa nasti acasa.

Lavinia -spor la invatat si sa ai un singur gand- e doar un examen invat si-l iau--curaj fata draga- si mult succes. -

Marina
-sanatate si stai la racoare linistita pana trece valul de caldura

va trimit cate o inghetata sa va racoriti-fetele din tara e la fel de cald si la voi ca-n Buc.?
racoros tuturor

Mergi la inceput

bravo andreea!! fa te frumoasa pt bebeline!! mergi acuma la coafor, cosmetica, ca dupa aia cien stie cand mai ajungi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

M-am intors si eu din oras.
daca e sa nasc la Bistrita, nu ar fi o problema, ca si acolo sunt ca acasa. Eu acolo sunt nascuta si toate rudele din partea mamei sunt acolo, asa ca nu asta ar fi problema. Dar ma gandesc ca nu cred ca i-ar face bine bebelinei un drum asa lung in primele saptamani de viata. Asa ca mai bien stau cumintica. Oricum iubi nu vrea sa mergem (ii este frica sa nu nasc pe drum, pe la Reghin...)asa ca o sa trimitem plicul cu bani si gata. Asa am facut si sambata asta (trebuia sa mergem la o nunta langa Dej).

Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Va salut si eu acum pe seara ca la serv azi nu a mers netul.
burticuta stai mama cumintica la tine acasica, ca sigur maine poimaine intra sotul sa ne zica ca e tatic.
marinar bine ca esti in concediu ca la ce calduri sunt pe afara, simteam azi ca lesin in masina, dar sa mai fi si graviduta...
lavi eu te intelg perfect cu emotiile. asa eram si eu inainte de licenta. imi venea sa plang de stresata ce eram. Si dupa examen, imi venea sa rad si sa imi dau pumni in cap ce fraiera am fost. Crede-ma, e mult mai usor decat te astepti tu. Am avut un coleg care dupa ce a iesit s-a dus si s-a aruncat asa imbracat in costum si cu cravata in Dambovita (pt cine nu e din Buc: Politehnica e chiar pe malul Dambovitei), ca sa se racoreasca ca zicea ca ii ia foc creierul de cat de stresat a fost. asa ca si barbatii au emotii chiar dc se dau ei macho.
Va pup fetelor. Ma duc la mama, ca a facut placinta de mere si deja

briza_marii
poze

Mergi la inceput

vreau si eu placinta cu mere............

da, briza, toata lumea imi zice la fel!! dar nu cred ca pot evita stresul si emotiile!! ma gandeam atunci in preajma sa iau ceva calmant usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va pupez , am citit pe diagonala, ma bucur ca fetele s-au intors din "concediu":)
Azi am incercat sa scriu de cateva ori da n-am reusit sa duc mesajul la capat si m-am lasat pagubasa, maine sper sa nu repet figura:)
Abia acum mi-au plecat musafirii, ma duc sa o pregatesc pe Sara de culcare si ne "vedem" maine.
Somn usor

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
hai inviorarea!

Mergi la inceput