Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

sa vad ce mai faceti si va invit la ceva rece si bun ca e tare cald afara cel putin la Buc.-o inghetata , un Pepsi vrea cineva? sau mare.

Andreea -asteptam sa apara BIANCA MARIA- sa fie sanatoasa si ea si mami si nastere usoara- totusi 38 saptamini nu e mult? nu se face nimic pentru provocare nastere? tinem pumnii sa fie bine si LA MULTI ANI mamei sa fie o bunica sanatoasa si fericita.

Cami cum e la munca ?cred ca nu prea placut avand in vedere si vremea.

Fannna tu ce mai faci ? ceva vesti

tuturor o zi buna- si sa suportati cu bine temperaturile de pe-afara.

Razuca petrecere frumoasa in continuare -lasa ca nu strica cat mai multe zile cu petrecere

multituturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete
urez si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor- sper ca e ok si mai tarziu...

Andreea ati ales nume ff frumoase pt bebelina.

Noi suntem bine, au revenit arsurile si durerile de stomac, caldura ma omoara asa ca sunt in medical. nu am nici un chef de nimic!!!

Marina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

Andreea -asteptam sa apara BIANCA MARIA- sa fie sanatoasa si ea si mami si nastere usoara- totusi 38 saptamini nu e mult? nu se face nimic pentru provocare nastere? tinem pumnii sa fie bine si LA MULTI ANI mamei sa fie o bunica sanatoasa si fericita.

Azi am implinit 38 de saptamani. Vineri mergem la control si poate-poate... Daca incepe dilatarea am o sansa sa nasc luna asta, avand in vedere ca dr e duminica de garda. E una din putinele care accepta injectia pt dilatare completa. Dar ma indoiesc ca voi naste. Eu chiar vreau sa merg la Bistrita la o nunta, dar iubi zice ca sunt nebuna. Ce imi trebuie mie 250 de km cu masina? Si apoi o noapte intreaga de stat la masa? Dar eu nu satu la mas, ca vreau sa dansez Oricum, si tata zice ca daca vreau sa merg, sa imi inchiriez un microbuz, ca in masina nu mai incap. O sa pun o poza recenta, sa vedeti cata sunt Balenele sunt mici pe langa mine.

Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna fetele!!
in primul rand vreau sa urez la toate sarbatoritele : LA MULTI ANI, FERICITI!!!

andreea, astept poza! (nu uita )

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by lavinai

buna fetele!!
in primul rand vreau sa urez la toate sarbatoritele : LA MULTI ANI, FERICITI!!!

andreea, astept poza! (nu uita )

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Acuam se incarca.

Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE

Mergi la inceput

andreiule, super !! de abia astept sa vad!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

parerea mea e sa stai linistita...nu pleca la drum asa de lung si pe asa o caldura.

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

fetele ceva sfaturi, se apropie licentza si (desi mai e o luna) incepe sa ma ia frica, depresia....disperarea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Baaaau!
La multi ani tuturor sarbatoritilor si Casa de piatra tuturor casatoritilor!

Andreut, super draguta burtica! Si numele ales pentru bb-lina este deosebit, asa cum va fi si ea. Te rog eu mult,sa nu pleci la nunta, caci este foarte mare distanta si cu caldurile astea...sa nu nasti pe acolo, doamne fereste. fata burticoasa si ai grija de tine, da?

Fanna, bine ai revenit! Cum ai petrecut in concediu?

Lavi, tu ce mai faci? Mai ai de invatat? Nepotica ta tot asa de dulce e?

Fla, fata musafiricioasa si frumoasa. speciali si pentru Sara

Cami, cum este la job?

Marina fata cu burtica. Cum suporti caldurile astea?

Sunule, spor la job, caci stiu cat esti de bussy. fata

Oare cum se distreaza Aly? Cred ca sta cu burta la soare si papa inghetata. Aly de la mine

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Lavi, sa nu te aud ca incepi sa te stresezi, ca punpe tine. Hai, fruntea sus, e doar un amarat de examen pe care o sa-l treci, caci doar esti fata desteapta,nu? Uite niste de la mine, ca sa fii in forma

Mergi la inceput