Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 26
bunicuta spune:
Neata si de la mine ,o ,un suc ceva de dimineata vrea cineva
multumesc de urari-deja merg mai bine , s-a dezumflat si sper in cateva zile sa treaca complet(se pare ca mi-a facut bine si Diclofenac
crema).
FLavia-condoleante pentru bunic-asta-i viata-Dumnezeu sa-l ierte.
Razuca , Jocelyn si Alynuta -multa sanatate ca vine wk.
Marina- sanatate multa si tie si fetitei-
Nadia-distractie placuta in continuare ,sa te bucuri de compania surorii, nepotelei, vreme buna si sa ramai cu amintiri frumoase de pe aici.
Cami ,Him ,Alynuta haideti ca s-a terminat prima saptamana de lucru-urmeaza wk -ce bine!!!.
Fannna- ce faci, ce fac copiii?
toate fetele si un wk excelent tuturor.
Raza de soare spune:
buni, sa te faci bine!!!briza, aceeasi curiozitate am avut-o si eu...da' poti sa ma pici cu ceara, k nu mai stiu traducerea...oricum e ceva frumos..
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
lavinai spune:
neatza si de la mine , desi acusi e amiaza.....
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
olim spune:
SALUTARE MAI FETELOR.
vA DORESC UN SFARSIT DE SAPTAMANA FRUMOS.
Da mai, cam asa e cu romanii pe aici.Peste tot sunt, dar uneori vreau sa iti spun ca imi este rusine ca sunt romanca, mai ales ca eu stau la plaja si vin si fura mai frate ca in codru aici.Ba mai intra si in casa peste tine, chiar au ajuns ca au omorat persoane.Adevarul ca e un cosmar ce se intampla pe coasta in timpul verii.
Luni au gasit intr-un satuc resturile uni roman, dupa ce a rasat intr-un horn al unei case.Vroia sa fure din casa si credea omul ca e ca Mos Craciun sa intrii in casa omului pe horn doar ca in partea de jos, hornul se micsora, cee ce a dus la neputinta lui de a face cale intoarsa.Nu sunt rea, dar eu cred ca merita asta.DUMNEZEU NU BATE CU bOTA!
sI L-AU DESCOPERIT OAMENII DUPA 3 SAPTAMANI IN STARE DE DESCOMPUNERE.
Cat despre prostitutie, bancomate sparte si furtuei de masini de lux sa nu mai vorbim.Si apoi spun in tara ca lucreaza in constructie si castiga 4000 de euro
Bineinteles ca nu toti sunt la fel, dar cei veniti pe perioada de vara, marea majoritate se dedica la asta.
Pacat, ca pentru ei trebuie sa platim toti.
O zi frumoasa va doresc
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
care "neata"? la 13??? leneselor ce sunteti!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
ce sa facem mai razuca???? dc altceva nu am de facut??
las' ca acuam imi caut de lucru si dupa aia nu o sa mai imi pot permite luxul de a dormi pana la 12-13
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Am terminat prima saptamana de lucru, acum lenevesc iar ca si in concediu.
Eu lenevesc prin casa, deoarece afara e tare frig si mai ales
Va doresc la toate un Weekend placut si sper ca aveti vreme cit de cit buna.
Ne auzim main incolo,
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
lavinai spune:
yuhhuuu mai e cineva pe aici?????
ufff eu m-am saturat de invatat....., simt ac nu mai intra in cap atata.....
fetele care nu intra pe dc in wk le urez wk placut alaturi de cei dragi.
briza_marii spune:
ioio sunt pe aciulea. azi cica lucrez acasa. Vrajeala! am facut supa de rosii, salata de vinete, si dovlecel pane. si cand sa ma asez constiincioasa la lucru imi venii sotu acasa (sefu e plecat din tara, serviciul lui e la 20 min de mers lejer de casa). asa ca acum am papat si ma lua un somn...cred ca ma duc sa fac o a doua cofee ca altfel sigur nu imi termin treaba pe ziua de azi si mai vreau sa ii iau si marti zi libera asa ca tre sa ma pun bine cu sefu'
briza_marii
poze