Vine barza? 21

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

vai de mine si de mine CHIQUITITA...ce de lacrimi?
iubita ....stii ca bataia doare?
dar ce inseamna supararea asta pt un test facut cu 4 zile inainte de cm,seara,si mai ales fara sa ne intrebi pe noi?
pai se poate?dar testul asta nu are nici cea mai mica relevanta...
hai capu sus...uite la mine merge faza cu MC.ul.cum bag un MCshit cum imi trec toate supararile...

CLAUCLAU ,vai ,ma rog sa se intample minunea...
sper din suflet sa va dea DD o fetita bucalata ...ee,da nu cred ca o sa fie bai nici un flacau....

cred ca maine ti se va pozitiva.bafta.

eu mor de nerabdare...si nu alta...maine intru,normal cum aflu si va zic.da nu va faceti prea mari emotii cu mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

aaaaaaa,acu vazui ca nici macar nu era un clearblue.....

ia ,ca.ti pregatesc acu niste tocinei cu smantana,o minune...sa te mai inveselesc...

uite ca mi.am tras si umbrela...ca m.ai omorat cu plansu ala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

merdan, crisssu, elyanne: va multumesc tuturor.

chiquitita; s-a mai inscris cineva sa-ti dea bataita? Daca da, pune-ma si pe mine pe lista de asteptare. Pai se poate? Asa de repede? La o ora asa de tarzie? un test neconcludent????

oanabbb: bafta maine!

Mihaelaaa: hai ca facem galerie, toate cele de pe aici. Tinem pumnii sa iasa bine luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

CHIQUITITA, vai, dar e prea devreme pentru test, asculta la fete ca stiu ele ce spun! Pai se poate!

OANA, ba am emotii pentru tine, cum sa nu...
Astept maine rezultatul cu nerabdare. Stiu ca si pentru tine e foarte greu sa ai rabdare pana maine, dar rezista! Da?

Vai, ce frumos ar fi...o fetita bucalata chiar ca imi doresc, cum le sti tu asa pe toate? Dar nu-i bai nici sa fie tot baietel.
Eu sunt acum abia in perioada ovulatiei, mi se pare ca mai e asa de mult pana cand o sa ma apuc iar de teste de sarcina...
Dar acum ma bucur cu voi si am emotii pentru voi.

Fac galerie la toate fetele care asteapta zilele astea un test pozitiv. Uite asa :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oana si Tabi: nu stiu ce mi-a venit sa il fac; scria pe el ca il poti face in orice moment al zilei;

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Clauclau: ar fi frumoasa o pereche, dar nici baietel nu e rau
Oana: bafta maine, de abia astept sa ne anunti!!!
Fetelor, nu mai am nici un simptom, ce sa mai, ma pun pe antiinflamatoare sa imi treaca durerea de ovar; poate luna viitoare... Oricum m-ati mai inveselit[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mai, mai, dar ce agitatie pe-aici: vine sau nu vine barza??
fac si eu galerie in continuare pt Tabi, chiqui, oana, liana si toate fetele care asteapta un rezultat pozitiv:

clau: hai cu fetita bucalata treci la ca se apropie momentul

bubuleana

Mergi la inceput

Fetelor,liniuta aia era chiar UNA, nici urma de a doua, NIMIC, brrr...

Mergi la inceput

Fetele v-am pupat, ma duc sa ma culc, ca sunt cam pleostita, desi m=ati inveselit mult de tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Prestez Bubuleana, prestez de prin Z 6 de zor . Noroc ca sotul meu e foarte pofticios si nu zice nu niciodata. Daca ar fi dupa el ar vrea dimineata, la pranz si seara. Asa ca diminetile ni le incepem cu . Doar trebuie sa facem fetita bucalata, nu?

Maine ar trebui sa mi se pozitiveze testul de ovulatie dupa liniuta de azi care era destul de pronuntata, dar nu la fel ca cealalta.

Tu ce mai faci?

Te pup de o mie de ori.

Mergi la inceput