Vine barza? 21

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Autor: pushy

Buna la toate fetele!! de foarte mult timp urmaresc discutiile voastre pe dc deja sunt obsedata de aces forum dar pana acum nu am indraznit sa scriu.As vrea sa va spun un pic problema mea.Sunt casatorita de 3 ani si de 2 ani incercam sa facem bebe dar nici cum nu raman . Miam facut analizele hormonale si am depistat prolactina f.mare dar am luat Dostinex si in aceasta luna nu mi-a venit cm. precizez ca nu aveam un ciclu regulat dar de la Dostinex mi-a venit la 28 zile. Mi-am luat TB.si prin ziua 24 a inceput sa creasca tb. de la 36,5 la 37 si astazi (ziua 33) se mentine tot mare.(CM trebuia sa vina pe data de 19 iulie). In data de 21.iulie am facut un test dar a iesit negativ nu stiu ce sa fac sa mai imi fac spernte sau e doar o dereglare (am uitat sa va spun ca am luat si trat. naturiste cu mugur de zmeur si BU nu regulat cum scrie pe prospect). Simptome nu am avut in afara de dureri ca de ciclu si balonari cu constipatie.m-As bucura daca mi-ati putea raspunde si mie.Va rog sa ma iertati sunt foarte emotionata ca va scriu.Va pup pe toate

ramy

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, ma duc la.
Va urez noapte buna si sa aveti vise frumoase... cu bebei normal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ramy (pushy): cred ca ai sanse foarte mari sa fii insarcinata! eu zic sa faci un test clear blue miercuri dimineata! tin pumnii

clau: sa stii ca aveti sanse mai mari sa aveti fetita daca prestati cu 1-2 zile inainte de ovulatie sau cu 1-2 zile dupa ovulatie. daca prestati exact in ziua ovulatiei sansele sunt mai mari de partea unui flacau

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pushy spune:

Multumesc mult bubuleana pentru raspuns sper si eu din toata inima sa fie pozitiv asa m-am gandit si eu sa il fac miercuri dimineata cu toate ca nu prea imi fac sperante , mi-e frica sa nu fie o dereglare. Dar e prima data cand imi intarzie atat de mult si deci mai sper ca DD. imi va asculta rugaciunea.Va pup inca o data si bineinteles va doresc la toate cat mai repede un bebe!

Mergi la inceput

pushy: eu sunt 90% sigura ca la tine e bebe! te rog sa nu ne uiti si sa ne spui si noua cum a iesit testul

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Iti tinem pumnii, pushy, sa fie II !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pushi sigur esti Ai si temp ridicata, deci zic ca sunt sanse mari sa fie testul pozitiv.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

oana, tabi: m-am trezit cu noaptea-n cap sa vad rezultatele voastre unde sunteti??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si eu m-am trezit! Tin pumnii pentru vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pushy, miercuri astept sa ne spui ca ai II

clauclau: al meu e pofticios numai in perioada in care Nu sunt fertila, ca cica cand aude de ovulatie e stresat, ca se simte obligat

Oana si Tabi: noutati?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput