Grecia - Creta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivien08 spune:

Multumesc dyadya pt. informatii.Am insistat cu treaba asta pt. ca am vrut sa-mi fac o idee despre Creta si sa fac si o compatatie.Ma gandesc deja la urmatoarea vacanta,la anul.Stii cum e ,eu am terminat vacanta pe anul asa ca gandesc deja la urmatoarea.Altii abia acuma pleaca asa ca visez si eu cu ei.
Noi am fost anul acesta in Croatia,a fost super si cu o excursie de o zi la Venetia.Si Croatia e minunata,deosebita.Acuma ma intelegi de ce am insistat pe Creta si Santorini-e visul meu urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

ma bucur sa aud ca povestile mele sunt de folos. Vivien, te inteleg foarte bine, si ai la ce visa pana cand ajungi acolo, iar dupa ce te intorci...well, eu o data la doua nopti ma tot visez prin Creta.
Dyonise, am notat in agenda pestera lui Zeus, data viitoare cand ajungem in Creta tb musai sa mergem si acolo ca mi-a placut mult ce-ai povestit.

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns intruder spune:

s-a intors cneva de curad din creta? impresii proaspete?

Mergi la inceput

Chiar ma intrebam de ce nu mai zice nimeni nimic. Intruder, tu cand pleci in Creta? Ai gasit si alte oferte sau ramai tot la cea initiala?
Noi tot am vrea sa mai mergem o data anul asta, dar uite ca acush se face septembrie si parca vad ca ramane pentru vara viitoare...

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Planuiesc sa plec dupa 5 septembrie, pentru 10 zile. Inca nu m-am hotarat unde, deoarece varianta initiala a cam cazut dupa ce am gasit la o agentie oferte pt sejururi de 10 zile. Inca studiez posibilitatile. Totusi, orice veste e bine venita ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

eu m-am intors de curand din creta.
am stat la hotel blue palace ,insula Elounda,unde sunt plaje excelente.(in golful Cretan)
cazare impecabila,bauturi si mancaruri excelente cu specific mediteranean,sala de fitness si terenuri de sport.

Mergi la inceput

la ce hotel ai stat in elounda? din cate am vazut in ofertele agentiilor de turism, este o zona foarte scumpa...ai gasit ceva mai ieftin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

la hotel blue palace am stat.

este o zona scumpa intr-adevar dar nu se poate compara cu nimic as zice eu.
adica fiecare ban este justificat prin tot ceea ce ti se ofera incepand cu peisaje,servicii si altele.....

Mergi la inceput

N-a mai venit nimeni din Creta? Ca mi s-a facut asa un dooorr! Macar de la altii sa mai aud niscai povesti, ca eu anul asta clar ca nu mai ajung acolo!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Plecam si noi in Creta pe 30 sept, dar nu in Chania, ci aproape de statiunea Gouves, la 16km de Heraklion si vom sta la Hotel Lavris Paradise. A fost cineva aici?
Dyadya> povesti de acolo dupa 6 oct cand ne intoarcem

POZE
Incercarile mele

Cristina S.

Mergi la inceput