La France ( 58 )
Raspunsuri - Pagina 33
oana cretu spune:
A fost ok. Am rugat-o pe kiss sa va spuna cum a fost, ca am o stare nasoala rau, nu ma intrebati de ce, ca ar trebui sa fiu fericita, dar...cred ca azi am scos mule emotii din mine. Am facut 3 ore siesta, dar nu a avut mare efect. Lulu, poti scrie si tu daca kiss nu e pe faza, ca si tu sti prin intermediul lui William, care ne-a acompaniat, si caruia ii multumim si aici inca o data.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
Andreea, merci scumpa ca ai trecut pe aici cu pumnii stransi. Si va muultumesc la toate fetele, ca a avut efect. Sa-i mai tineti un pic si pentru acte.:p
Continuarea la...La France (59)
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
kiss spune:
sorry, Oana ...n-am vrut sa tin fetele in suspans, dar abia acum am gasit pm-ul tau... uite-aici, te citez!:
"So...am stat 4 ore, ca au mai fost si altii inainte, a fost pedepsit "doar" cu 300 euro amenda, iar daca o plateste intr-o luna, are 20% reducere. Am zis doar, pentru ca la ce pedepse au avut toti ceilalti, bani multi + inchisoare sau suspensie de permis, bine, erau cazuri grave, accidente, beti la volan, recidivisti etc. Cand a venit randul lui (printre ultimii), judecatoarea nu stia ce sa zica, ca nu facuse mare lucru.
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
ardeiash spune:
fete. buna seara!
scuze ca am intrat asa dintr-odat' la voi! insa acum ceva vreme.. una dintre voi daduse niste adrese de pensiuni in paris.. mai ieftine.. as vrea sa merg dupa sarbatori .. inainte de rev...
nu mai gasesc subiectul deloc.. puteti sa-mi spuneti unde e?
multam fain!
s-auzim numai de bine! si