La France ( 58 )

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Nikomiko, eu ti-as recomanda Alsacia. Toata regiunea e superba, in special portiunea numita "la route du vin", e o succesiune de orasele printre vii. Acuma e si perioada...Colmar e un orasel superb. Ceva mai mare si mai la sud, in apropiere de Geneva este Annecy. Parerea mea e ca merita sa faci un tur pe acolo.

Oana, iti tin pumnii, m-am gindit des la tine.

Aurelia, eu fac parte din aceia care citesc, dar n-am avut timp sa scriu.

Ooana, eu nu pot sa te ajut pentru ca nu merg decit la hoteluri Etap sau Ibis, care sint aceleasi oriunde te-ai duce. Ideea e ca in regiunile foarte turistice hotelurile care nu sint din categoria celor mentionate sint in jur de 100 euro/camera.

Alex a inceput luni gradinita. Sint 32 in clasa , jumate petite section et juma moyenne section. Noroc ca el nu sta decit pina la prinz, dupa aia merge la nounou. A fost cuminte, n-a plins, s-a bucurat ca a intilnit-o pe vecina noastra si pe 2 fetite de la nounou.

Va las ca incepe meciul...si vreau sa-mi zaresc barbatu' pe stadion! Am reusit sa-i obtin un loc in autocarul care s-a format la noi in comuna si i-am facut o surpriza. A ramas saracu' bouche bée!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Hai Franta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Dia, chiar duminica treceti? Mi-ar fii facut mare placere sa va cunosc. Poate la intors daca acum nu se poate.

Emma si eu mi-am botezat copiii tarziu, la 9 luni, 1 an si pe ultimul o sa-l botezam la 11 luni jumate. Preottii nu au comentat niciodata nimic, numai mie mi-a tras unul o palma (mai mult morala) ca de ce nu m-am dus sa-mi citeasca mai de mult (citez "cum ai putu tu sa te culci cu barbat-tu fara sa-ti citesca la biserica?" no comment)

nikomiko sunt si eu de acord cu marox in ceea ce priveste Annecy, nu ca as sta in zona (locuim la o jum de ora ) Este pe malul lacului (lac d'Annecy) si pe tot turul lacului sunt satuce foarte frumoase, merita plimbarea, dar nu este deloc pe ruta ta.

ooana poate ar fii mai bine sa te uiti dupa "chambre d'hôte" pt ca preturile sunt reznabile si atmosfera cu totul alta decat la hotel "standard". In ce zona vreti sa mergeti?

La celelate fete, merci frumos de ganduri bune. Am dat militaria jos din pod. Am inceput si "noi" scoala. Am acum doi scolarei unul in petite section si unu (una) in CP. Pana acum sunt incantati de scoala amandoi si as putea chiar zice f mandri. Fii'mea era incantata ca are deja de facut lectii (m-a batut la cap sa citesc cu ea ce avea de citit pt maine!!!) Ala mic nu e multumit pt ca el nu are ghiozdan! tragedie mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

HAI FRANTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Oana-bafta multa joi si iti tin pumnii ca raspunsul sa fie pozitiv!!

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci Ralu si Marox!

Un meci frumos, le-au aratat cine sunt mai buni cu adevarat, nu in fata penalty-urilor, ci in joc. Bravo les bleus!!!

Am emotii pentru maine.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Oana, ia te rog un gind bun si pumnii strinsi de la noi toti trei:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Marox si Didita, in primul rand multumesc pt. raspunsuri.

Initial era si Geneva in program... ziceam ca o scoatem totusi, ca parca e maricel ocolul, dar acum am eu asa impresia ca ma faceti sa ma razgandesc
O sa caut pe net oraselele de care ziceti voi si poate revenim la planul initial :).
In week-end-ul asta sper sa avem si ruta de intors cat de cat pusa la punct, ca deja incepe sa fie tarziu.

As mai avea o intrebare... am tot gasit pe net prin Franta diferite campinguri care au si casute. Ati fost careva la vreunul din ele? E ok? Si mai ales credeti ca se gasesc locuri asa la fata locului, fara rezervare?

Intre timp am mai deschis un subiect, ca sa nu va tot bat pe voi la cap aici, ca poate aveti voi altele de discutat decat sa-mi dati mie info turistice . Dar, oricum, multumesc pt. toate info care le primesc si sper sa nu va stresez prea tare .

- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by didita

ooana poate ar fii mai bine sa te uiti dupa "chambre d'hôte" pt ca preturile sunt reznabile si atmosfera cu totul alta decat la hotel "standard". In ce zona vreti sa mergeti?

Mama Zmeilor

...merci de raspuns...vrem sa stam in paris...si ne-am dori o pensiune, cred ca are mai mult farmec decat un hotel standard!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

ooana, uite www.chambres-hotes.org/Paris/" target="_blank">aici.

Oana, bafta multa! Sa ne spui negresit ca a fost ok.

Bravo les Bleus! Nu ma asteptam... si ca sa fiu carcotasa pana la capat, parca au jucat mai bine fara Zizou...

Originally posted by didita

quote:
Preottii nu au comentat niciodata nimic, numai mie mi-a tras unul o palma (mai mult morala) ca de ce nu m-am dus sa-mi citeasca mai de mult (citez "cum ai putu tu sa te culci cu barbat-tu fara sa-ti citesca la biserica?" no comment)

ete fleoshc...

Va pup!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput