La France ( 58 )

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ralu, e drept ca finantarile pentru teza sunt prevazute pentru 3 ani. destui de putin sustin in exact 3 ani, restul au nevoie de mai mult din motive variate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Mik inscrierea in anul 4 sau 5 de teza depinde de scoala doctorala. Daca sunt motive intemeiate si bine argumentate nu este nici o problema. O discutie cu responsabilul scolii doctorale nu cred ca strica si poate ajuta. Cel mai important este insa sa fie acoperita finantarea tezei in continuare. Daca-i vorba de contracte europenee atentie ca sunt restricitii la numarul de ani petrecuti in Franta. Eu zic ca depinde mult de caz dar nu este peste putinta sa se continue daca tezarul sete motivat .

pupici
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

Dia, putin cu intirziere iti multumesc mult mult de tot pt informatia pretioasa! si asta pt ca Neuf-ul ne taxa cu 35 de centime/ minut de convorbire, + o taxa de conexiune de alte 12 centime ...ma nedumereste ca au tari ca Singapore de ex, unde ai minutele incluse in abonament, nelimitat, iar cu o tara europeana tb sa platesti 0,35 euro ...in sfirsit, ideea e ca nici nu speram sa mai beneficiem inca de avantajul oferit de cei de la Telerabais. multi

Aurelia, si tie ...eu am folosit nr. 0821 61 32 32, cu 0,9 euro/ min. tu?

ah, si le-am cunoscut ieri pe Oana si pe Lumi

la toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lili, merci. Acu' tre' sa vad cum justific motivatia copilului !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Trec si eu inainte de a se inchide capitolul, sa spun bun-revenit fetelor din vacanta si sa va fie anul cu succes celor care aveti copii la scoala.
Celorlalte fete care nu se incadraza la nici o categorie, un gand bun din partea mea (in special gravidutei S.).

Asa e, am cunoscut familia Kiss, la mare-la soare, si na dorim sa ne cunoastem inca si mai bine .

Oana nu are inca nici o veste. Speram ca pas de nouvelles - bonnes nouvelles. Doamne ajuta.

Si, ca sa raspund la intrebarea Aureliei, eu citesc zilnic aici dar (si am sentimentul ca nu sunt singura) parca am din ce in ce mai putine lucruri de spus.

O seara buna!
Lulu

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

kiss pai cum mai sa platesti 35 de centime nu ai stiut sa pui tu o intrebare mai rapida aici.
Acum sunt multe numere cu 9 centime. De ex eu azi am vorbit cu 0821614848 nu mai stiu exact care site este. Eu le tin minte si cind vreau sa sun, sun cu care imi vine in minte.

Mik, eu mi-am facut inscrierea anul trecut in anul 5 de teza mai greu la mine ca eu sunt in cotutela si imi trebuia si pentru anul 4 si pentru anul 5 o foaie cum ca universitatea din Romania e de acord pentru inca un an. Dar eu nu am avut nici o finantare pentru teza deci in privinta asta a fost mai usor. Acum e insa baiul, normal am sperat sa o sustin inainte de vara, apoi am zis ca o sustin in septembrie dar mai sunt multe greseli de exprimare si dureaza recititul si corectatul. Acum trebuie sa ma intorc la post in octombrie (la fac in Romania) si as vrea sa o sustin doar prin feb martie. Si nu stiu cum sa fac ca sa mai imi fac o inscriere. Ar fi inscriere pentru anul 6! As fi linistita si in privinta vizei ca aucm m-am depus la prefectura doar pentru o prelungire a cartii de sejur pina in decembrie.

Sybille cit mai ai ?

Liliprejbeanu vad ca ati petrecut o vacanta foarte frumoasa.

Si noi am petrecut o vacanta frumoasa desi citeodata ne luam cu miinile de cap. Noi am fost o saptamana la Saint Cyprien, am inchiriat o casa intr-o rezidenta. A venit si sora mea cu cei 3 copii asa ca am avut 5 copii cu virste intre 6 luni si 4 ani.

didita, cred ca voi trece pe linga tine exact cind chefuiesti la botez.
Aurelia felicitari pentru slujba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetelor, sa nu radeti de mine, dar am o intrebare ..arzatoare...pentru mine, cel putin

Peste cateva zile incepe constructia casei noastre, eu stiam ca la noi era obiceiul sa se puna la temelia casei o iconita si o potcoava...parca...dar nu mai stiu exact! Cred ca o sa ziceti ca am innebunit, dar eu sunt de parere ca lucrurile facute cu suflet sunt cele mai trainice...si intotdeuna mi-am zis ca DACA voi avea sansa de a construi o casa, asa voi face si eu...Deci, voi stiti ceva de acest obicei?

Merci si va ,

Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Fetelor, scuzati ca dau buzna la voi!

As vrea si eu o intrebare... peste 2 saptamani plecam la plimbare prin Franta si marea problema e cazarea in Paris, unde o sa stam 4 nopti.
Stiti cumva daca se gaseste cazare pt. 2 persoane (o camera) pana in 50 euro, dar sa fie in Paris sau la margine, dar sa se poata ajunge relativ usor in oras cu mijloace de transport in comun?

Si inca o intrebare... stiti locuri frumoase de vizitat, mai la tara, adica in localitati mai mici, undeva intre Paris si Zürich, dar in Franta inca, unde ar merita sa ramanem inca 2 nopti?

Sper ca nu va dau prea mare bataie de cap

- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Niko eu cunosc Hotel des deux gares era pana in 50 de euro si la cateva statii de metrou de centru.Poti sa te uiti pe pagesjaunes si gasesti si nr de tel.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Wowww... super, Cait! Multumesc mult de tot!

- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work

Mergi la inceput