La France ( 58 )

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Bine ai revenit loredana!
Trageti sufletul si asteptam sa revii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

brrrrrrrrrrrrrr ce atmosfera "inghetata" aici ...sau poate doar ocupata???? pe unde sinteti? nu de alta, dar eu eram mai mult cu cititu pe-aici, si acum n-am material...

nu-mi vine sa cred ca-i 1 septembrie, si ca vara se furiseaza deja dintre noi. pacat!

la toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

Sibylle, ma gindeam la tine azi! cred ca incepe sa-ti fie greu cu burtica, nu?

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Bonne rentrée pentru scolarei si parintei!
caci vine toamna cu frunze galbene, cu castane si must dulce .

Pupicei si norocei
Liliana & Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna seara fetelor,

Am revenit si eu dupa o saptamina de vacanta pe malul Mediteranei linga Perpignan.

Am intrat repede sa citesc vesti de la voi, eram curioasa daca a mai scris oana ceva vesti cu dosarul. Se pare ca inca nu are nici un raspuns.

O sa va mai scriu mine si o sa va iau pe rind , acum vreau doar sa ii rapund la Kiss cu telefonul, cred ca nu i-a scris inca nimeni, in fuga cu care am citit eu nu am vazut.Oricum si daca ti-a raspusn vreo fata nu cred ca te superi daca mai scriu odata.
Vezi ca pe site-ul telerabais ai un Atention! in stinga jos acolo scrie ca daca esti degrupat sa folosesti vechile numere de telefon. Pe linga telerabais poti sa te uiti pe site-ul http://www.gratostel.com/france_fixe.htm eu mai ales cind trebuie sa sun pe celular (sau chiar de pe fix pe celular in Franta gasesc cu tarif local) iau toate ofertele pe rind si vad care e mai avantajos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, va multumesc de ganduri si mi-a fost tare dor sa va mai povestesc.

Vacanta noastra a fost intr-adevar plina, dar fiu-meu a profitat cel mai mult.

L-am botezat la Rm. Valcea. Am fost la tara, la alta tara si la alta tara. Poze sunt mai multe, daca vreti sa le vedeti rasfoiti albumul.

S-a reintalnit cu verisoarele cu care s-a distrat la culme. S-a balacit toata ziua in piscina si a alergat dupa pisici. Cum le prindea, cum dadea cu ele de pamant, ca a prins el smecheria ca daca le trantesti cad in picioare. Si mai si scotea un « pooooc » cand le arunca.

Era mai-mai sa se apuce de fumat, noroc ca a prins doar faza cu suflatul… Si-a dat foarte bine drumul la vorba si nu-i tace gura deloc.

A, si l-am tuns.

Acum ne pregatim de gradi (pe 11 incepe). El e foarte incantat ca ii tot povestesc eu ce si cum, dar eu stau cu inima mica, mica.

Va pup pe toate si va mai scriu curand.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Dragelor,
N-am mai intrat de mult pe aici din motive de bebe...
II multumesc lui Sybille pentru urari.
Voiam sa va intreb daca vreuna din voi a calatorit cu avionul cu un bebe de 3 luni si care au fost conditiile, daca ati putut lua cu voi carut si scaun de masina.
Astept vesti... sunt pe fuga ca plange bebe

Fotografii cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Cred ca aproape toate fetele de pe aici au fost cu bebita mic in avion,eu am fost la 5 luni si ce pot sa-ti zic este ca:avec carucior ,coca de pina la 9 kg ,etc tot este acceptat in avion doar ca ti le iau la urcare si ti le dau cind cobori(uneori cam sifonate si "defecte" mie mi s-a intimplat cu aparatoarea de soare de la coca de masina care nu mai statea deloc dupa calatoria cu avionul ,unei prietene i sa intimplat cu caruciorul )
Desi ai taxa de 44 € pentru bebe nu ai loc pentru el il tii in brate si pe picioare ,iar la inbarcare trebuie sa fii in fata printre primii ca sa-ti dea macar un loc intre scaunele cu spatiu mai mare caci daca te duci la urma nici macar locul ala nu-l mai ai si va trebui sa te multumesti cu un loc normal unde spatiul este limitat!!
Asta la TAROM nu stiu la alte companii!

Sarumina pentru informatia de pe site-ul de la telerabais ca si io sint "degrupata" acum si nu stiam cum sa dau telefon in rominia !!
salutare kiss!

Si Sibylica ca de cind vad burtica aia desenata cu ochisori si gurita pe messenger ma tot intreb cum oi "mai duce-o pe picioare" caci trebuie sa fii rotunjoara rau de tot acum!!!

Salutare si voua celorlalte care a-ti revenit de ACASA,care a-ti inceput scoala:
Miku de exemplu!
Care a tacut brusc (sper sa nu fiu eu cauza caci o am deja pe Maria pe constiinta!)
Incep sa constat ca de la o vreme sinteti din ce in ce mai multe care cititi si mai putine care scrieti si asta ma intristeaza caci foarte des am impresia ca vorbesc singurica pe aici ..............
Pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Auras, m-ai prins ! Din vacanta am venit de aproape o luna, dar n-am indraznit sa mai scriu nimic pe topic. Aveam impresia ca vorbesc cu soacra, ceva de genul : 'Tot ceea ce spui va fi retinut impotriva ta'.
Te felicit pentru job, Auras curajos !

Ce se mai aude de Oana ?

O intrebare la fetele care fac teze sau se ocupa de tezari (Lili, Anka, Dia ..) : la voi reinscrierea in anul 5 de teza se face automat / usor / greu / imposibil ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

MIk-eu stiam ca in Franta se fac doar 3 ani de teza de doctorat!
Oana-ce mai stiti de Oana! Sper ca totul sa fie bine!

Va pup!

Mergi la inceput