La France ( 58 )
Raspunsuri - Pagina 25
gabgabriela spune:
Aurelia, ce ma bucur ptr tine !Felicitari ! Sigur acei doi ani de scoala ti-au dat o siguranta de tine la interviuri care acum isi spune cuvantul !Iar faptul ca cum aveai deja un servici , a facut ca nu ai avut deloc emotii ptr noul post !Bravo !
Oana ,sunt si eu alaturi de tine...de departe !
Si va urez ...soare tuturor ! in vacanta sau nu!
Chuny spune:
Of, ce soare Gabriela .... noi asteptam de nu stiu cate zile sa se faca mai frumos sa mergem putin la mare ... si vad ca tot ploua. Dar luni plecam in Vendée si vedem noi ce facem.
E clar ca nimic nu ne multumeste ... cand era canicula ne plangeam, acum la fel.
Cait, mersi. O sa trimit si eu luni atestatia.
Sibylle 32 +
Pozele mele Poze noi
oana cretu spune:
Merci Gabriela.
Si aici acum e cald, acum e rece si ploua, bate vantul. Sper sa nu mi se imbolnaveasca copilul, ca vremea asta schimbatoare l-a lovit mai mereu.
Sib, merci!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
anka-maria spune:
Pe acilea sunt 39 de grade la umbra. Azi-noapte n-am inchis un ochi si m-am perpelit ca friptura pe gratar.
Asa ca aveti grija ce va doriti.
just me
kiss spune:
Aurelia, sa ai bafta si un colectiv intelegator la noul servici...sa fie totul cum vrei tu
Oana, imi pare rau ca raspund numai cu intirziere, dar de 2 saptamini sint cu musafiri, si mi-e tare greu. am o chitanta de la Carrefour, cu mincare si lapte pt copii, de simbata...si mai zi-mi ce vrei sa-ti scriu in blog-ul ala, si altele...sper doar sa am si timp ...poti sa ma suni si pe fix, daca vrei si ti-e mai usor... voua si bafta cu dosaru! cind te duci de fapt cu hirtiile completare la dosar?
la toate
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
oana cretu spune:
Merci Kissule. Ma duc cand ma convoaca.:)
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Aurelia spune:
Salutare mare la fete si mercigabriela si Kis pentru atentia voastra!
Azi a fost ultima zi de munca,au incercat deja de ieri sa ma faca sa -mi schimb hotarirea s-au macar sa ramin pina la sfirsitul saptaminii.
Nu le-am spus ca am gasit un alt contract.
S-au purtat super corect cu mine si frumos pina la ultimul "la revedere"
Miine dimineata incep in partea cealalta si da! intradevar cred ca faptul ca am facut doi ani de scoala si atitea stagii peste tot mi-au dat o anumita siguranta in a aborda interviul ,acum nu mai mi-e jena de accentul meu si mai ales dupa astea doua saptamini de serviciu in casa ma simt sigura pe mine in contact cu publicul ,chiar ma intreaba unii de unde am accentul asta si le raspund cu mindrie ca "sint romanca" si nu "de origine romana"chiar i-mi face placere sa o spun !
Voi ce mai faceti?
Oana cite atestatii ai pina la ora asta?
Pe blog nu am intrat caci nu am timp inc adar promit sa o fac curind!
chatonel spune:
Seara buna!
Succese in continuare Aurelia, asta este numai trambulina, ce ne povestesti acu :)) Sint sigura ca in curind (daca nu adormi pe lauri) ai sa gasesti de lucru in calificarea ta, chiar daca nu luasi examenu de sfirsit.
Delphin, cind ai liber in week-end? Sa mergem la sarbatoare? Daca ai vreo doleanta, zi-mi pe PM si-ti aduc ce pot de-aci.
Pup frantuzoaicele!
Toulouse, la ville rose
oana cretu spune:
Doar doua Auras:(, astept si de la alte persoane. Ma bucur pentru tine din tot sufletul si sa ne spui cum ti se pare la noul servici.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
cait spune:
Oana am uitat sa-ti spun ca eu am pus la atestatii si copie dupa actele de identitate ca sa vada k exista persoanele.Incearca sa obtii cat mai multe si daca poti si de la cetateni francezi .Eu ti-as face dar sunt in Romanai pentru moment.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..